Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
134 Aktiviteter
Sort by:
Vestlige Algarve på udflugt med Lagos, Sagres og Cabo de São Vicent
Udflugter & dagsture

Vestlige Algarve på udflugt med Lagos, Sagres og Cabo de São Vicent

Den rå kyst i det vestlige Algarve er fyldt med dramatiske klipper, der beskytter sandede bugter og karakterfulde byer. På denne udflugt har du god tid til at udforske den historiske by Lagos og se nogle af Algarves mest maleriske steder, herunder Sagres, "verdens ende", og fiskerlandsbyen Baleeira. Beatriz, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Lagos har en lang historie og var engang et vigtigt knudepunkt for skibstrafikken i det 15. århundrede under den portugisiske opdagelsestid. Du får en fornemmelse af byens historie, mens du vandrer gennem den gamle by på mønstrede brostensbelagte gader flankeret af smukke bygninger".Byen Lagos ligger beskyttet ved en flodmunding og har en fantastisk beliggenhed ved stranden og inden for rækkevidde af al den fantastiske natur. Kom i dybden på den lokale kultur med en rundvisning i Lagos by, plus egen tid til at nyde de livlige gader og caféer. Din guidede tur går til Praça do Infante, hvor du kan se statuen af Henrik Søfareren og den bygning, der fungerede som Portugals første slavemarked. Bagefter kan du vælge at bruge tiden på at spise frokost, shoppe eller gå på opdagelse.Dernæst tager vi til Sagres for at beundre fæstningen fra det 15. århundrede, hvor du kan udforske området og beundre den imponerende arkitektur, mens du lærer om regionens maritime historie. Herefter besøger vi Cabo de São Vicente, også kendt som "verdens ende" - Europas sydvestligste punkt. Dagen rundes af med endnu mere panoramaudsigt over fiskerihavnen i Baleeira.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Lissabon-udflugt fra Algarve
Udflugter & dagsture

Lissabon-udflugt fra Algarve

Få hovedstæder er så mangfoldige som Lissabon. Fra de tætpakkede gyder i den gamle bydel til de elegante boulevarder i Baixa Pombalina, det er en by fyldt med charme og liv, og klassiske gule sporvogne. Gonçalo, en af vores dygtige lokale guider, siger: "En stor del af Lissabon blev ødelagt under jordskælvet i 1755 og blev derefter genopbygget under markisen af Pombals ledelse til den første by med innovative jordskælvssikre designs - deraf navnet på distriktet i dag: Baixa Pombalina".Vi begynder ret tidligt, så du kan nå frem til Lissabon i god tid. Gør dig klar til en spektakulær udsigt over byen, når vi krydser 25. April-broen over Tejo-floden til strandpromenaden i Belém. Du kommer til at Belém-tårnet, Opdagernes Monument meget mere. Gonçalo fortæller: "Belém-tårnet blev bygget i begyndelsen af det 16. århundrede og er et ikonisk symbol på Portugals opdagelsestid. Det stod engang på en lille ø nær flodbredden, men da flodens løb ændrede sig, ligger det nu nær kysten. I årenes løb har det fungeret som et forsvarsværk, et fyrtårn, et toldsted og endda et fængsel. ".Herefter er der sightseeing med bus, som blandt andet passerer Basilica Estrela. Din guide vil derefter udpege de bedste områder i byen, som du kan besøge på egen hånd - uanset om du foretrækker at shoppe, spise eller bare slentre rundt i gaderne med imponerende bygninger fra Portugals kejserlige dage.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Faro, Olhão & Tavira med fado-show
Udflugter & dagsture

Rundtur til Faro, Olhão & Tavira med fado-show

Den østlige del af Algarve favner en stor del af regionens højdepunkter, og denne heldagsudflugt giver en smagsprøve på den lokale kultur og en mulighed for at lære den største by at kende. Du besøger Faro, Olhao og Tavira og rejser gennem det smukke landskab i Ria Formosa Nationalpark. Sofia, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Denne udflugt er speciel, fordi den viser, hvor autentisk den lokale kultur er, og den er i live. Du vil opleve en optræden med Fado-musik, som er hjertet i den portugisiske tradition, der formidler lidenskab, kamp og længsel. Dette er en meget vigtig del af den portugisiske kultur".Vi begynder i Faro, den regionale hovedstad, hvor du har tid på egen hånd til at udforske den gamle bydel. Katedralen må du ikke gå glip af. Næste stop er Olhao, en landsby på bredden af Ria Formosa. Du besøger det berømte fiskemarked og har derefter tid til frokost og indkøb. Sofia tilføjer: "Ud over at fremvise havets frugter er markedet et godt sted at komme i kontakt med de små producenter, der sælger deres egne produkter, såsom honning, syltetøj, kager og likør".Om eftermiddagen tager vi til Tavira for at se de største seværdigheder og besøger slottet for at gå en tur langs voldene. Sammen med slottet er den syvbuede romerske bro og et par historiske kirker blot nogle af de vigtigste steder, der er at besøge i Tavira. Du kan afslutte dagen af med at gå ind i en kirke og høre fado-sang, den melankolske musikgenre, som er en national skat.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Aftenudflugt i firehjulstrækker til Monchique-bakkerne med middag
Udflugter & dagsture

Aftenudflugt i firehjulstrækker til Monchique-bakkerne med middag

Det autentiske Algarve. Denne udflugt må være en af de bedste måder at opdage det ægte af denne region på. Du sætter sig ind i en firhjulstrækker og ser kysten i bakspejlet, mens Monchique-bakkerne nærmer sig. Du opdager det anderledes Algarve. Her leves et langsommere liv, som de fleste besøgende aldrig får at se. Ines, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Disse bakker er relativt uberørte af den moderne verden, og denne udflugt giver besøgende et glimt af det traditionelle portugisiske liv. Små bondebyer præger landskabet, og du får mulighed for at smage lokale citrusfrugter, mens vi besøger en appelsinlund i Silves".Vi rejser i små grupper ad jordveje og forbi små landsbyer, og vi får således et glimt af en fredsommelig livsstil, der hastigt er ved at forsvinde. Efter et stop i en appelsinlund udforsker du de slidte gader i den hvidkalkede landsby Alferce, som er kendt for sin smukke kirke, der stammer fra det 16. århundrede. Alle frugtbare jordstykker i området er fyldt med citrusfrugtplantager og eukalyptuslunde. Dernæst fortsætter du rejsen for at udforske det naturlige vildnis i 'Barrancos dos Pisoes'.Der vil være masser af stop undervejs til at tage de flotteste feriebilleder, og så kører vi op til Algarves højeste punkt. På dette særlige udsigtspunkt kan du se himlen skifte farve, når solen går ned, med et glas mousserende vin. Tilbage i firehjulstrækkeren, mens mørket falder på, kører vi til en lokal restaurant, hvor vi spiser en traditionel middag med specialiteter fra Monchique-bakkerne.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pt 

Lisbon Tour from the Algarve
Udflugter & dagsture

Lisbon Tour from the Algarve

Few capitals are as diverse as Lisbon. From the tightly packed alleys of the old town to the elegant boulevards of Baixa Pombalina, it's a city bursting with charm and life – and classic yellow trams. Gonçalo, one of our expert local guides, says, ‘Much of Lisbon was destroyed in the 1755 earthquake, and was then rebuilt under the Marquis of Pombal's guidance into the first city with innovative earthquake-resistant designs – hence today's name for the district: Baixa Pombalina.'Things kick off reasonably early, allowing you to reach Lisbon in good time. Get ready for spectacular views over the city as you cross the Golden Gate-like 25th April Bridge over the River Tagus to the seafront district of Belém. You'll get to see Belém Tower, the Monument of Discoveries and much more. Gonçalo says, 'Belém Tower was built in the early 16th century and is an iconic symbol of Portugal's Age of Discoveries. It once stood on a small island near the riverbank, but as the river's course changed, it now sits near the shore. Over the years, it's served as a defense point, a lighthouse, a customs house, and even a prison.'Next, sightsee by bus passing by the Basilica Estrela among other sights. Your guide will then point out the best areas of the city to check out during your free time – whether you prefer to shop, dine or simply stroll streets lined with impressive buildings from Portugal's imperial days. You'll return to the Algarve via the Vasco da Gama Bridge – the longest in Europe.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sevilla by med besøg og tid til shopping
Aktiviteter

Sevilla by med besøg og tid til shopping

Tag med til Andalusiens hjerte og sjæl - Sevilla. Vi udforsker byens brostensbelagte gader, hemmelige terrasser og kolossale katedral på en bustur. Der vil også være fritid til at shoppe.Når du ankommer, har du rig mulighed for at opleve seværdigheder og tage billeder af Maestranza tyrefægterarenaen, Torre de Oro og den storslåede, søjlefyldte Plaza de España.Derudover ser vi den gotiske katedral og går rundt i Santa Cruz - det gamle jødiske distrikt. Her finder smukke pladser, appelsintræer og terrasser. Bagefter har du lidt fritid hvor du kan spisse frokost og shoppe.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tur til Silves og Monchique
Udflugter & dagsture

Tur til Silves og Monchique

Algarve er kendt for sine smukke strande, men dets landskab er også fyldt med små perler. På denne eksklusive tur tager du ind i Monchique-bjergene for at besøge de historiske byer Silves og Monchique samt Mt Foia. Derudover smager vi lokale lækkerier undervejs.Først tager vi til Silves, i hjertet af det appelsinvoksende land ved foden af højlandet. Vi besøger slottet for at beundre udsigten, lære om dens mauriske fortid og nyde et stykke kage og et glas appelsinjuice i caféen. Vi fortsætter derefter udflugten dybt ind i Monchique-bjergene, hvor vi stopper på en restaurant til frokost.Dernæst er Mt Foia, Algarves højeste punkt. Her kan du nyde panoramaudsigten over landskabet. Vi besøger også en butik, hvor der er likørsmagning. Derefter tager vi til Monchique for at udforske dens brostensbelagte gader og traditionelle butikker. Vi runder dagen af med en guidet rundtur i Caldas de Monchique.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kulturelle Sevilla
Udflugter & dagsture

Kulturelle Sevilla

Hjemsted for nogle af Spaniens vigtigste monumenter er Sevilla absolut et besøg værd. Vi tager tidligt af sted til denne andalusiske perle, så vi får masser af tid til at udforske højdepunkterne. Vi besøger blandt andet den legendariske Maestranza tyrefægterarena og Plaza de España . Ingen tur til Sevilla ville være komplet uden at opleve den fantastiske gotiske katedral og Giralda-tårnet, så det er selvfølgelig også på programmet. Herefter går vi en tur gennem det tidligere jødiske kvarter i Santa Cruz, charmerende fyldt med smukke pladser og terrasser. Du får også lidt på egen hånd til at udforske byen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

POSTCARDS OF VICENTINE COAST
Udflugter & dagsture

POSTCARDS OF VICENTINE COAST

Wedged between the waves of the Atlantic and the Monchique Mountains, the Vicentine Coast has stunning landscapes, lots of flora and fauna but very few people. You'll head to Costa Vicentina Natural Park and through lush landscapes to Carrapateira. Here, the views over the dunes are a sight to behold. Next, drive towards the Atlantic and break for lunch in a beachfront restaurant to savour a shellfish cataplana – the Algarve's signature dish. After lunch, head to Cape St Vincent – Europe's most southwesterly point. Your adventure's final stop is Sagres, a tiny fishing harbour with a big history.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pt 

Private Sunset 4x4 Tour
Udflugter & dagsture

Private Sunset 4x4 Tour

Discover the real Algarve with this exclusive private tour. Jump into a 4x4, leave the coast behind and make your way up into the Monchique hills. In your private group, you'll rumble into the countryside to get a glimpse of a quiet lifestyle that is quickly disappearing. Explore the whitewashed village of Alferce, and then continue on your journey to the natural wilderness of ‘Barrancos dos Pisoes'. There'll be plenty of stops along the way to capture pictures and a special view point to watch the sunset. Hop back into the 4x4 and as darkness blankets the landscape, you'll head to a local restaurant for a traditional dinner.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pt 

Andalusien udflugt fra Algarve med Acebron-paladset og vinsmagning
Udflugter & dagsture

Andalusien udflugt fra Algarve med Acebron-paladset og vinsmagning

Et af Spaniens smukkeste og mest uspolerede hjørner ligger lige ved siden af Algarve. Huelva kan prale af landskaber med beskyttede vådområder, der er præget af historiske byer. Vi besøger El Rocío og Acebron-paladset samt et besøg på en vingård. Maria, en af vores dygtige lokale specialistguider, siger: "Ud over sin religiøse betydning er El Rocío også kendt for sin unikke arkitektoniske stil, der er kendetegnet ved hvidkalkede bygninger med farverige detaljer og traditionelle træbalkoner. Byen har en udpræget rustik og charmerende atmosfære med sandede gader og en afslappet stemning".Du starter udflugten med at dykke ned i vinenes verden på Bollullos vingård. Fordyb dig i regionens smage og aromaer med en smagsprøve, suppleret med et udvalg af tapas, der lover at få det til at krible i dine smagsløg. Udflugten tager en mere spirituel drejning med et besøg i El Rocío - et af Spaniens vigtigste pilgrimssteder - hvor tro og tradition tegner et levende billede af den spanske kultur. Besøg også en butik, der har specialiseret sig i flæsede flamencokjoler, et ægte symbol på Spanien. Nyd lidt tid på egen hånd her til at udforske byens charmerende gader. Afslutningen på din udflugt er et besøg på Acebron-paladset, som ligger i Doñana Nationalpark. Få et glimt af den arkitektoniske storhed på paladset, der er omgivet af skove og søer, og som er en smuk afslutning på din udforskning af Huelvas historiske skatte.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur i Ayamonte i autentiske Andalusien
Udflugter & dagsture

Rundtur i Ayamonte i autentiske Andalusien

Ayamonte ligger på bredden af Guadiana-floden, der adskiller Portugal og Spanien, og her blandes det bedste fra begge landes kulturer. Oplev den andalusiske charme og det lækre køkken på denne rundtur til en iberisk perle.Den ligger kun et stenkast fra grænsen, og når du ankommer til denne spanske by, har du en imponerende udsigt til Portugals Castro Marim-borg - et levn fra århundredernes krig mellem de to lande. Dyk dybere ned i historien her med en guidet rundvisning i middelalderkvarteret og beundre de traditionelle blå og hvide fliser på hvert eneste sted.Efter fri tid til at drikke kaffe på torvet, shoppe i butikkerne eller leder efter nips og skjulye på markedspladsen, spiser vi en god frokost. I gastrobutikken Vive Ayamonte venter der et festmåltid med lækre tapas, traditionel paella og vin. Det hele serveres desuden med en ekstra portion fantastisk flamenco-underholdning i den smukke gårdhave, som er reserveret udelukkende til TUI.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Introduktion til Algarve

Portugals sydligste region byder på en imponerende kystlinje langs Atlanterhavet. Algarves charme er bl.a. de naturskønne havklipper, smukke strande og det bakkede indland med mandel- og appelsinlunde. Der er så meget at se og lave i Algarve, så her er nogle af vores bedste tips til din ferie til Sydportugal.

De seks bedste ting at foretage sig i Algarve

1. Slap af på kysten

Fra beskyttede bugter til strande til surf under himmelhøje klipper. Du er forkælet med valgmuligheder i Algarve. Mange siger, at den smukkeste strand er Praia de Marinha. Et lille sandbælte, hvor vandet er turkisblåt det ene øjeblik og smaragdgrønt det næste, indrammet af havsøjler, grotter og 50 meter høje klipper. Desuden er der mere at lave end blot at solbade langs kysten. Du kan også bestille en række forskellige udflugter. Hop ind i en 4x4 eller en minibus og se Costa Vicentina eller Cape St Vincent, Kontinentaleuropas sydligste punkt.

2. Flaks rundt i Faro

Algarves hovedstad, Faro, er ideel til en dagstur og omfatter nogle af regionens bedste seværdigheder. Indflydelsen fra maurerne, som herskede her i middelalderen, er åbenlys i meget af byens arkitektur. Den gamle bydel og dens gamle bymure, den 500 år gamle katedral i Faro og de maleriske brostensbelagte gader, må man ikke gå glip af.

3. Surfing i Lagos, Sagres og Tavira

Kystlinjerne langs Lagos, Sagres og Tavira byder på ideelle surfingforhold og er fulde af surfskoler og firmaer, der udlejer udstyr. Og hvis du ønsker at kombinere lidt sightseeing med surfing, er byerne Lagos og Sagres gode steder at besøge. I Lagos finder du et historisk centrum fyldt med brostensbelagte gader og kirker. I Sagres skal du dog ikke glemme at udforske fæstningen på klippetoppen og fiskehavnen.

4. Besøg Andalusien

Takket være beliggenheden kan du nemt besøge nabolandet Spanien fra Algarve og udforske Andalusien. Sevilla ligger kun to timers kørsel væk og er fyldt med verdensberømte attraktioner. Nogle af de bedste seværdigheder omfatter Plaza de España og Katedralen med Giralda-tårnet, mens det landsbyagtige tidligere jødiske kvarter, Santa Cruz, også er værd at gå en tur i. Og hvis du smutter over grænsen til Huelva, kan du finde traditionelle tapasbarer og klassiske kirker, klar til at udforske.

5. Smag på det lokale køkken

Hvis du er en foodie, kan du tage på en kulinarisk madrundtur i Algarve og forkæle dine smagsløg med portugisiske smagsoplevelser. Start din dag med søde pastéis de nata-kager og en portugisisk kaffe. Kafferistningen her er i en liga for sig selv. Til frokost kan du tage til en af de autentiske fiskerbarer for at smage dagens fangst. Og hvis du vil prøve noget lidt anderledes, kan du tage til østersbedene i Alvor, hvor du kan se, hvordan de høstes, før du smager dem direkte fra havet.

6. Tag til Monchique-bjergene

En af de bedste udflugter ind i landet i Algarve er til Monchique-bjergene. De er spækkede med maleriske landsbyer, der spænder fra det rustikke til det sofistikerede. Et must at besøge er Silves, som er porten til højlandet. Byen er lige så berømt for sine appelsiner som for sin mauriske fæstning på toppen af en bakketop. Den var tidligere regionens hovedstad. Selve byen Monchique med brostensbelagte gyder og hvidkalkede kirker er også et besøg værd, og det samme gælder den afslappede kurby Caldas de Monchique. Og hvis du vil have en panoramaudsigt over Algarve-landskabet, kan du tage til toppen af bjerget Foia.