Kurv
Algarve
Algarve

Portugal

Ting at foretage sig Algarve

Oplevelser Algarve

Sorter efter:

Preis (pro Person)

DKK
DKK

Hoteltransfer

Kategorien

Ticketoptionen

Lagos & Sagres Tour
Udflugter & dagsture

Lagos & Sagres Tour

You'll have ample time to explore the historic city of Lagos and admire views over the Algarve's most picturesque points. Journey to Lagos, Sagres, the ‘end of the world' and Baleeira on a tour that combines nature and history.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Lisbon Tour & Jeronimos Monastery
Udflugter & dagsture

Lisbon Tour & Jeronimos Monastery

Få hovedstæder er så mangfoldige som Lissabon. Fra de små tætpakkede stræder i den gamle bydel til de elegante boulevarder i Baixa Pombalina er det en by, fuld af charme og liv - og klassiske gule sporvogne.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Faro, Olhão & Tavira med fado-show
Udflugter & dagsture

Rundtur til Faro, Olhão & Tavira med fado-show

Den østlige del af Algarveregionen er fuld af skatte. Og denne heldagsudflugt vil præsentere dig for nogle af de smukkeste landsbyer og den største by. Du besøger Faro, Olhao, Cacela Velha og Tavira og rejser gennem det smukke landskab i Ria Formosa Nationalpark.Vi starter i Faro, regionens hovedstad, hvor der er fri tid til at udforske den gamle bydel, hvor katedralen er et must at se. Næste stop er Olhao, en landsby ved Ria Formosas bredder, og her besøger vi det berømte fiskemarked og har derefter fri tid til frokost og shopping.Om eftermiddagen besøger vi Cacela Velha. Denne kystlandsby med kun en håndfuld hvidkalkede huse har en smuk kirke og et gammelt fort med udsigt over Atlanterhavet. Herefter kører vi til Tavira. Se de bedste seværdigheder og besøg slottet og gå en tur langs dets volde. Afslut dagen med at komme ind i en kirke for at se et live-show med fadosang - Portuglas melankolske musikgenre, der er en national skat.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Private Vicentine Coast Tour VIP
Udflugter & dagsture

Private Vicentine Coast Tour VIP

Stunning landscapes, lots of flora and fauna but very few people are exactly what you'll get with a private tour of the Vicentine Coast. Wedged between the waves of the Atlantic and the Monchique Mountains, it's a wild world where you least expect it. Highlights include Costa Vicentina Natural Park, Carrapateira and Sagres.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

POSTCARDS OF VICENTINE COAST
Udflugter & dagsture

POSTCARDS OF VICENTINE COAST

Wedged between the waves of the Atlantic and the Monchique Mountains, the Vicentine Coast has stunning landscapes, lots of flora and fauna but very few people. You'll head to Costa Vicentina Natural Park and through lush landscapes to Carrapateira. Here, the views over the dunes are a sight to behold. Next, drive towards the Atlantic and break for lunch in a beachfront restaurant to savour a shellfish cataplana – the Algarve's signature dish. After lunch, head to Cape St Vincent – Europe's most southwesterly point. Your adventure's final stop is Sagres, a tiny fishing harbour with a big history.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pt 

Kulturelle Sevilla
Udflugter & dagsture

Kulturelle Sevilla

Hjemsted for nogle af Spaniens vigtigste monumenter er Sevilla absolut et besøg værd. Vi tager tidligt af sted til denne andalusiske perle, så vi får masser af tid til at udforske højdepunkterne. Vi besøger blandt andet den legendariske Maestranza tyrefægterarena og Plaza de España . Ingen tur til Sevilla ville være komplet uden at opleve den fantastiske gotiske katedral og Giralda-tårnet, så det er selvfølgelig også på programmet. Herefter går vi en tur gennem det tidligere jødiske kvarter i Santa Cruz, charmerende fyldt med smukke pladser og terrasser. Du får også lidt på egen hånd til at udforske byen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Private Sunset 4x4 Tour
Udflugter & dagsture

Private Sunset 4x4 Tour

Discover the real Algarve with this exclusive private tour. Jump into a 4x4, leave the coast behind and make your way up into the Monchique hills. In your private group, you'll rumble into the countryside to get a glimpse of a quiet lifestyle that is quickly disappearing. Explore the whitewashed village of Alferce, and then continue on your journey to the natural wilderness of ‘Barrancos dos Pisoes'. There'll be plenty of stops along the way to capture pictures and a special view point to watch the sunset. Hop back into the 4x4 and as darkness blankets the landscape, you'll head to a local restaurant for a traditional dinner.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pt 

Silves & Monchique Tour
Udflugter & dagsture

Silves & Monchique Tour

The Algarve is famed for its beautiful beaches, yet the area's countryside is also filled with historic and natural gems that are well worth discovering. You'll head into the mountains to visit Silves, Foia and Monchique, and taste some local treats along the way.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Mød æsler på bondegården
Aktiviteter

Mød æsler på bondegården

Denne familieudflugt tager dig med til en bondegård med æsler. Her oplever du naturen, lærer noget nyt og deltager i aktiviteter på én og samme dag . Vi kører til Paderne Donkey Farm, hvor der bliver æselridning, en rundtur der giver et indblik i livet på gården og mulighed for at bade i en naturlig pool.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pt 

Sunset and Moonlight
Udflugter & dagsture

Sunset and Moonlight

Dette er muligvis den bedste måde at opleve det virkelige Algarve på. Sæt dig ind i et 4WD køretøj, forlad kystbyen og tag op i Monchique bjergene - her vi du se dele af Algarve, som du aldrig ville finde på egen hånd.Vi kører i små grupper på snoede jordveje og forbi små landsbyer, hvor vi får et glimt et af dagligdagen i bjergene. Vi udforsker den hvidkalkede landsby Alferce, fyldt med appelsin- og citronplantager samt eukalyptuslunde, og derefter fortsætter vi med at udforske den naturlige vildmark 'Barrancos dos Pisões «.Der vil være masser af stop undervejs for at tage de perfekte feriebilleder, blandt andet et specielt sted, hvor vi ser himlen skifte farve når solen går ned. Tilbage i vores 4WD-og kører vi gennem skumringen til en lokal restaurant, hvor et lækkert portugisisk måltid vil blive serveret og være starten på en magisk aften.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pt 

Algarve Gourmetoplevelse
Udflugter & dagsture

Algarve Gourmetoplevelse

Algarves skønne køkken er essensen af denne eksklusive gourmetoplevelse. Vi starter ved morgenmad og slutter på en østersfarm gård. Hvert stop giver en smagoplevelse af regionens mange lækkerier.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Rundtur i Ayamonte i autentiske Andalusien
Udflugter & dagsture

Rundtur i Ayamonte i autentiske Andalusien

Ayamonte ligger på bredden af Guadiana-floden, der adskiller Portugal og Spanien, og her blandes det bedste fra begge landes kulturer. Oplev den andalusiske charme og det lækre køkken på denne rundtur til en iberisk perle.Den ligger kun et stenkast fra grænsen, og når du ankommer til denne spanske by, har du en imponerende udsigt til Portugals Castro Marim-borg - et levn fra århundredernes krig mellem de to lande. Dyk dybere ned i historien her med en guidet rundvisning i middelalderkvarteret og beundre de traditionelle blå og hvide fliser på hvert eneste sted.Efter fri tid til at drikke kaffe på torvet, shoppe i butikkerne eller leder efter nips og skjulye på markedspladsen, spiser vi en god frokost. I gastrobutikken Vive Ayamonte venter der et festmåltid med lækre tapas, traditionel paella og vin. Det hele serveres desuden med en ekstra portion fantastisk flamenco-underholdning i den smukke gårdhave, som er reserveret udelukkende til TUI.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Introduktion til Algarve

Portugals sydligste region byder på en imponerende kystlinje langs Atlanterhavet. Algarves charme er bl.a. de naturskønne havklipper, smukke strande og det bakkede indland med mandel- og appelsinlunde. Der er så meget at se og lave i Algarve, så her er nogle af vores bedste tips til din ferie til Sydportugal.

De seks bedste ting at foretage sig i Algarve

1. Slap af på kysten

Fra beskyttede bugter til strande til surf under himmelhøje klipper. Du er forkælet med valgmuligheder i Algarve. Mange siger, at den smukkeste strand er Praia de Marinha. Et lille sandbælte, hvor vandet er turkisblåt det ene øjeblik og smaragdgrønt det næste, indrammet af havsøjler, grotter og 50 meter høje klipper. Desuden er der mere at lave end blot at solbade langs kysten. Du kan også bestille en række forskellige udflugter. Hop ind i en 4x4 eller en minibus og se Costa Vicentina eller Cape St Vincent, Kontinentaleuropas sydligste punkt.

2. Flaks rundt i Faro

Algarves hovedstad, Faro, er ideel til en dagstur og omfatter nogle af regionens bedste seværdigheder. Indflydelsen fra maurerne, som herskede her i middelalderen, er åbenlys i meget af byens arkitektur. Den gamle bydel og dens gamle bymure, den 500 år gamle katedral i Faro og de maleriske brostensbelagte gader, må man ikke gå glip af.

3. Surfing i Lagos, Sagres og Tavira

Kystlinjerne langs Lagos, Sagres og Tavira byder på ideelle surfingforhold og er fulde af surfskoler og firmaer, der udlejer udstyr. Og hvis du ønsker at kombinere lidt sightseeing med surfing, er byerne Lagos og Sagres gode steder at besøge. I Lagos finder du et historisk centrum fyldt med brostensbelagte gader og kirker. I Sagres skal du dog ikke glemme at udforske fæstningen på klippetoppen og fiskehavnen.

4. Besøg Andalusien

Takket være beliggenheden kan du nemt besøge nabolandet Spanien fra Algarve og udforske Andalusien. Sevilla ligger kun to timers kørsel væk og er fyldt med verdensberømte attraktioner. Nogle af de bedste seværdigheder omfatter Plaza de España og Katedralen med Giralda-tårnet, mens det landsbyagtige tidligere jødiske kvarter, Santa Cruz, også er værd at gå en tur i. Og hvis du smutter over grænsen til Huelva, kan du finde traditionelle tapasbarer og klassiske kirker, klar til at udforske.

5. Smag på det lokale køkken

Hvis du er en foodie, kan du tage på en kulinarisk madrundtur i Algarve og forkæle dine smagsløg med portugisiske smagsoplevelser. Start din dag med søde pastéis de nata-kager og en portugisisk kaffe. Kafferistningen her er i en liga for sig selv. Til frokost kan du tage til en af de autentiske fiskerbarer for at smage dagens fangst. Og hvis du vil prøve noget lidt anderledes, kan du tage til østersbedene i Alvor, hvor du kan se, hvordan de høstes, før du smager dem direkte fra havet.

6. Tag til Monchique-bjergene

En af de bedste udflugter ind i landet i Algarve er til Monchique-bjergene. De er spækkede med maleriske landsbyer, der spænder fra det rustikke til det sofistikerede. Et must at besøge er Silves, som er porten til højlandet. Byen er lige så berømt for sine appelsiner som for sin mauriske fæstning på toppen af en bakketop. Den var tidligere regionens hovedstad. Selve byen Monchique med brostensbelagte gyder og hvidkalkede kirker er også et besøg værd, og det samme gælder den afslappede kurby Caldas de Monchique. Og hvis du vil have en panoramaudsigt over Algarve-landskabet, kan du tage til toppen af bjerget Foia.