Hoteller i Faliraki

Her finder du vores store udvalg af hoteller i Faliraki. Vi har valgt de bedste hoteller, som Faliraki har at tilbyde, for at sikre dig den bedst mulige ferie. Om du er på udkig efter luksushotel, egen pool eller All Inclusive har vi et hotel, der passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel her!

Hoteltips

De bedste hoteller i Faliraki

TUI har et bredt udvalg af gode hoteller i Faliraki, men to særligt gode, som vi kan anbefale, er de populære All Inclusive-hoteller TUI Suneo Faliraki og Sun Palace, som begge ligger inden for kort gåafstand fra Faliraki stranden, og Sun Palace er en af vores mest populære SplashWorld-hoteller.

Hoteller for familier i Faliraki

De mest populære hoteller for familier med børn i Faliraki er vandlandshotellet Sun Palace og TUI Suneo Faliraki, hvor begge tilbyder All Inclusive.

Hoteller med vandland i Faliraki

Et af vores bedste vandlandshoteller ligger i Faliraki, Sun Palace, som har i alt 15 vandrutsjebaner til både store og små samt sjove aktiviteter i poolen for børnene.

De bedste hoteller for voksne i Faliraki

Vores bedste voksne hoteller i Faliraki er Aloe Hotel - Adults Only og Casa Cabana Hotel & Suites - Adults Only, hvor du kan nyde din ferie og slappe af i en voksen atmosfære. Begge hoteller byder gæster over 18 år velkommen.

Budgetvenlige hoteller i Faliraki

Vi har også gode og budgetvenlige hoteller i Faliraki, hvis du ønsker at tilbringe en dejlig ferie på et mindre budget. Du kan finde budgetvenlige hoteller i Faliraki ved at vælge prissortering fra laveste til højeste pris i dropdown-menuen på dine ønskede datoer. Du kan også se vores afbudsrejser til Faliraki.

Se alle TUI's hoteller her »