Hoteller i Platanias (Chaniakysten)

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Platanias. Vi har valgt de bedste hoteller, som Platanias har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Platanias

Der findes mange lækre hoteller i Platanias på Kreta, men nogle af dem, vi særlig kan anbefale, er Blue Star Caldera Bay, som ligger lige ved stranden og centrum af Platanias. Et andet hotel, vi anbefaler, er Caldera Villas, hvor du bor i egen villa, hvor der er plads til op til 7 personer. Her kan du medbringe hele familien eller vennerne.


Familiehoteller i Platanias

Rejser du med familien, kan vi anbefale følgende familievenlige hoteller i Platanias: Indigo Mare, som er et familievenligt lejlighedshotel med egen strand og børnepool. Det ligger lige ud til Middelhavet og er perfekt til en familieferie. Et andet hotel, der passer til familieferien, er Castle Suites, som også er et lejlighedshotel med tre pools, børnepools og legeplads.


Bedste hoteller for voksne i Platanias

Rejser du derimod uden børn, kan vi anbefale Minoa Palace Resort & Spa, som er et femstjernet hotel tæt på stranden og centrum af Platanias. Her er der højt serviceniveau, spa, fitness og fire pools. Du bor samtidig tæt på den livlige bymidte, hvor du kan shoppe, spise på lækre restauranter og tage på barer.


Billige hoteller i Platanias

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Platanias, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Du kan også tjekke vores afbudsrejser til Platanias, afbudsrejser til Kreta og alle vores afbudsrejser.


Se alle All Inclusive hoteller i Platanias »

Se alle hoteller »