Hoteller i Chania

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Chania. Vi har valgt de bedste hoteller, som Chania har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Chania

Leder du efter det bedste hotel i Chania? Spørger man vores gæster, anbefaler de Hotel Kriti, Elia Estia og Trianon Luxury Apartments and Suites.


Familiehoteller i Chania

Rejser du med familien til Chania, kan vi anbefale Civitel Akali, som har pool og ligger centralt i Chania med gåafstand til Nea Chora-stranden.


Bedste hoteller for voksne i Chania

Søger du lidt ekstra luksus på din ferie, kan vi anbefale Trianon Luxury Apartments and Suites, som ligger centralt i Chania. Her er moderne og stilfuldt, og du har hyggelige gader, taverner, caféer og butikker lige i nærheden.


Billige hoteller i Chania

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Chania, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Du kan også tjekke vores afbudsrejser til Chania, vores afbudsrejser til Kreta og alle vores afbudsrejser.


Se alle All Inclusive hoteller i Chania »

Se alle hoteller »