Rejser
til
Agios Nikolaos

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 70-120,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • Befolkningca. 20.000

Rejser til Agios Nikolaos

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er en meget charmerende by. Havnekvarterets fiskerbåde, palmer og pastelfarvede huse er som taget fra en romantisk film. Restauranter og shopping er af høj klasse, ligesom hotellerne. Børnefrie TUI Sensimar har store pools og gode restauranter.

Agios Nikolaos ligger ved den smukke Mirabellobugt nær Heraklion på det østlige Kreta. De ældste kvarterer er vokset op omkring en cirkelrund sø, der hænger sammen med havet via en kanal. Udflugtsbåde og fiskekuttere tøffer ind og ud. Langs kajerne er der cafeer, modebutikker og førsteklasses restauranter, og et stenkast derfra ligger der store luksuriøse sejlskibe i marinaen.

Badestrande og smukke udsigter**

Der ligger to små strande midt i byen, og et par kilometer sydpå ligger Almiros-stranden. Flere af vores hoteller har egne strandafsnit. Byen er bygget på skråninger og facaderne er pudset i farver fra lyseblå til purpur, hvilket giver en italiensk stemning. Der sidder man gerne længe ved cafébordene om aftenerne.

Shopping og hverdagsliv

Stemningen er eksklusiv med flne mærkevarebutikker, trendy kaffebarer og luksusyachts. Samtidig er du tæt på det græske hverdagsliv, med cafeer hvor man spiller backgammon eller nyder en uozo før maden. Forlystelseslivet byder på masser af musikbarer og klubber.

Spændende kulturhistorie

Lige ved den runde sø i centrum er der et lille folkelivsmuseum med farverigt håndarbejde. Der er også et arkæologisk museum med statuer og smykker fra den minoiske kultur, der blomstrede på Kreta samtidig med at Egyptens pyramider blev bygget.

Oplev Kreta med bil

På Kreta er der masser at opleve blandt hyggelige byer, grøn natur og antik kultur. Du kan med fordel bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

Golf og vandreture

Ønsker du en aktiv ferie er Kreta det rigtige sted. Her er masser af strande, hvor du kan dyrke vandsport som windsurfing og kitesurfing. Og hvis du vil spille golf, er der en 18-hullers bane udenfor Hersonissos (ca. 25 km fra Heraklion). Der er også meget at opleve i naturen, hvis du tager vandreskoene på eller lejer en mountainbike.

Udflugtstips

  • Knossos med kong Minos' 3.500 år gamle palads
  • Vandparken Aqua Plus
  • Bådtur til Spinalonga eller Santorini

Rejsetyper i Agios Nikolaos

Anbefalede hoteller - Agios Nikolaos

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Agios Nikolaos Vis alle hoteller på Kreta