Rejser
til
Kefalos

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
 • Enkel middagca. 90-120,-
 • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel+1 time
 • HovedstadAthen
 • SprogGræsk
 • Befolkningca. 2.160

Rejser til Kefalos

Kefalos

I Kefalos findes strande med krystalklart vand, og i nærheden ligger Paradise Beach. Her får du en luksuriøs familieferie. På vores femstjernede hotel er der store pools, børneaktiviteter, træning og spa. Her er også mange restauranter med alt fra sushi til italiensk.

Her på den sydvestlige del af Kos er der flere lange strande. Du kan vælge mellem flere førsteklasses All Inclusive-hoteller med alt under ét tag.

Byatmosfære i Kefalos

Byen Kefalos består af to dele, med selve centrum på en bakke omgivet af frodig pinjeskov og mange kirker, klostre og tempelruiner. Her er både moderne områder og en bydel, hvor husene læner sig mod hinanden i de små stræder. Her er en halv snes restauranter at vælge mellem. Den anden del, Kamari, ligger nede ved havet og har en lystbådehavn med yachter og fiskerbåde. Aftenlivet langs strandpromenaden er roligt, med fisketaverner og små barer på række.

Fine strande

Sandstrandene på øen sydvestkyst er blandt Kos bedste. Der er god plads og vandet er krystalklart. Fra stranden i Kamari kan du sejle på jetski ud til den lille ø Kastri.

Paradise Beach

Lidt længere væk ligger øens mest kendte strand Paradise Beach. Her kommer mange mennsker med lokalbus fra andre dele af øen for at bade og dyrke vandsport. Ved stranden er der nogle få serveringer, men ingen hoteller.

All Inclusive og træning
Vores hoteller ligger ved hver sin strand og har flere store poolområder og spa. Til børn og unge er der mange aktiviteter, hvor de møder jævnaldrende. Hotellerne har mange restauranter, så der er meget at vælge mellem. Og får du spist for meget, kan du dyrke en omgang træning i fitnesslokalet.

Lej cykel eller bil

Kos er kun 50 km lang og lettilgængelige både med cykel og udlejningsbil. Rundt om på øen er der småveje, der løber gennem olivenlunde og små byer med hvidkalkede huse og enkle cafeer. Bor du i Kefalos, kan det være en god idé, at leje en bil i nogle dage. Det nemmest og billigste er at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra.

Kos by

Fra Kefalos er der cirka 40 km til Kos by, hvor du kan gå rundt blandt snoede stræder, shoppingstrøg, fisketaverner og romerske ruiner. Partystemplet er blevet udhvisket og forlystelseslivet har nu en mere rolig indretning med elegante barer side om side med ægte græske taverner.

To ferier i én

Vil du have det maksimale ud af rejsen, kan du bestille en uge på to forskellige rejsemål eller hoteller i samme ferie. Vælg mellem syv rejsemål med en blanding af store hoteller med mange aktiviteter og små familiære hoteller.

Udflugtstips

 • Familietur til øerne Kalymnos, Pserimos og Plati
 • Dykkerudflugt
 • Pirateventyr til havs med stop og skattejagt
 • Ørundtur blandt bjergbyer

Rejsetyper i Kefalos