Rejser
til
Kalymnos

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 100,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • Befolkningca. 29.450

Rejser til Kalymnos

Kalymnos

Kalymnos er perfekt til dig, der holder af små græske øer med meget lokalkolorit. Landskabet er bjergrigt og grønt, og badebugterne har krystalklart vand. Kalymnos er en del af en 2-ugers kombinationsrejse, hvor du tilbringer første uge på Kos, hvor flyet fra Danmark lander.

Kalymnos ligger ikke langt fra den større ø Kos, men øens karakter adskiller sig på mange måde fra den nærliggende turistø. Det rolige tempo og den afslappede indstilling til livet mærkes hos både de lokale og besøgende.

Svampefiskernes ø

Øen er mest kendt for sine natursvampe, der er blevet fisket op af havet omkring Kalymnos i årtier. Landskabet er lidt vildt og dramatisk med grønne bjerge og dale med oliven- og citruslunde. Mellem bjergene finder du badebugter med krystalklart vand.

Et mekka for klatrere

På Kalymnos blandes solferierende par og familier med veltrænede eventyrssportsdyrkere fra hele Europa og verden. Øen er nemlig berømt for sine enestående muligheder for sportsklatring. Der er mere end 3.000 klatrerstier i forskellige sværhedsgrader. Vil du vide mere, så læs vores inspirationsartikel om klatring på Kalymnos.

Fredeligt ferieliv i Massouri

Turismen drives i lille skala, i den fredfyldte by Massouri på vestkysten hvor du finder vores hoteller. Med sit lille udvalg af tavernaer og souvenirbutikker, tilbyder byen det du har brug for til en hyggelig ferie. Her er en strand af sten og sand, og aftenlivet foregår ved bygadens serveringer og nogle klubber, både med traditionel bouzouki og mere moderne musik.

Havnen i Pothia

Hovedbyen Pothia, hvor du stiger i land, har en havn der er omkranset af pastelfarvede huse. Her er folkelivet livligt blandt tavernaer, cafeer, små butikker og kuppelformede bygninger.

Kombiner med Kos

På Kos er der betydeligt mere at vælge mellem, både når det gælder aktiviteter, udflugter, fornøjelser og restauranter. Vælger du at kombinere en uge på Kalymnos med en uge på Kos, bor du på valgfrit hotel i Kos by, Lambi, Psalidi, Kefalos, Kardamena, Tigaki eller Marmari. Læs mere om rejsemålene under de respektive links.

Rejsetyper i Kalymnos