Den Dominikanske Republik

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her findes både bekvemme All Inclusive-hoteller og små hoteller ved strandene. I vintersæsonen er der mest at vælge mellem, da kan du flyve hertil med bekvemt nonstopfly. Læs mere

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her findes både bekvemme All Inclusive-hoteller og små hoteller ved strandene. I vintersæsonen er der mest at vælge mellem, da kan du flyve hertil med bekvemt nonstopfly.

Du mærker hurtigt at du er i Caribien takket være det tropiske klima og de lange, lyse palmefyldte strande. Det turkise hav har en gennemsnitstempartur på 26-28 grader, og koralrevene er perfekte til snorkling og dykning.

Caribiske rytmer
Som i hele Caribien hører du medrivende dansemusik overalt – på stranden, fra barerne, i butikker og i taxier. I den Dominikanske Republik er det især merengue og bachata man elsker at vrikke hofterne til. Livsglæden er smittende, og det er svært ikke at blive forelsket i befolkningen, med sin blandede oprindelse fra både Afrika, Europa, USA og Asien.

Regnskov og kolonibyer
Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vi anbefaler en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by, med kirker og paladser fra spaniernes første tid i den Nye verden. I de hyggelige kolonikvarterer er stemningen høj blandt madboder, klubber og musikbarer.

Ni rejsemål i vintersæsonen
Til familier, par og andre, der ønsker en skøn (og billig) alt-i-et-ferie, har vi flere anbefalinger.

  • I Punta Cana kan du kombinere luksuriøs All Inclusive ved hvide strande med udflugter til den spændende hovedstad Santo Domingo.
  • Rio San Juan og Playa Dorada har hoteller, hvor mad, sport og underholdning indgår
  • Costa Dorada er et andet rejsemål, hvor All Inclusive-hotellerne ligger på række.
  • Cabarete og Las Terrenas har flere shoppinggader, restauranter og musikbarer med caribiske rytmer. Her lever du desuden billigere end på de mere luksusindrettede steder i Carinien.
  • Samana er kendt for sine hvide strande på en halvø.
  • Rolige Bayahibe på sydkysten ligger lige ved en nationalpark med små paradisøer.

Rejser i sommersæsonen
I sommersæsonen kan du bestille din pakkerejse til den Dominikanske Republik med rutefly. Vores RIU-hoteller i Punta Cana har restauranter, vandsport og andre aktiviteter. Vejret om sommeren er lige så varmt, men med flere regnbyger. Læs mere om vejret i den Dominikanske Republik.

Kombiner flere rejsemål eller hoteller
Vælger du en 2-ugers rejse, kan du kombinere med en uge på to rejsemål eller på to forskellige hoteller for at opleve mere. 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger