Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
79 Aktiviteter
Sort by:
Fuerteventura på rundtur til landsbyer, grotter og bondegård med frokost
Udflugter & dagsture

Fuerteventura på rundtur til landsbyer, grotter og bondegård med frokost

På denne rundtur kommer vi forbi typiske landsbytorve, ind i smukke koloniale kirker, undersøger havgrotter og lærer om typiske produkter. Mellem de enkelte stop oplever du høje udsigtspunkter med udsigt til Fuerteventuras usædvanligt barske landskab. Det ser måske knastørt ud, men Marta, en af vores dygtige guider, siger: "Der findes 44 forskellige fuglearter på Fuerteventura på trods af manglen på træer. Det er kun fire færre end på den skovklædte ø Madeira".Vi begynder dagen med at lære om et af øens mest kendte produkter på en aloe vera-plantage. Du lærer om, hvordan det er blevet et unikt universalprodukt inden for velvære. Derefter tager vi til Pajara for at se Nuestra Señora de la Regla-kirken og beundre dens Azteker-lignende facade. Marta tilføjer: "Pajara blev engang kåret som den sjettesmukkeste landsby i Spanien. Den emmer af charme". Så kører vi til den lille fiskerby Ajuy på vestkysten, hvor du udforsker den sorte sandstrand og havhulerne i kridtklipperne. Herefter går turen til Betancuaria, hvor der er et stop undervejs for at se ud over de øde bjerge og havet ved udsigtspunktet Las Peñitas. I Betancuria skruer vi tiden tilbage med en mulighed for at se Santa María-kirken - den ældste på De Kanariske Øer - som blev indviet i 1424, eller besøg Det Arkæologiske Museum og se nogle interessante udstillinger. Derefter går turen videre til en familiedrevet restaurant i Valle de Santa Ines, hvor der venter frokost lavet af lokale råvarer. Og som afslutning på dagen besøger vi en gedefarm og smager på lokale oste samt lokale marmelader og honning-romlikør.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ajuy og Las Peñitas med vandretur og picnic
Aktiviteter

Ajuy og Las Peñitas med vandretur og picnic

Alt det, der gør det vestlige højland på Fuerteventura til noget særligt, er en del af dennne vandretur. Din guide fører dig gennem et af øens grønneste områder og golde, vilde landskaber til fiskerbyen Ajuy - og der vil være et par skjulte overraskelser på denne velkendte rute. Fernando, en af vores guider, fortæller: "Hvert år, den tredje lørdag i september, vandrer tusindvis af øboere på pilgrimsfærd klædt i traditionelle kanariske dragter gennem kløften for at tilbede Fuerteventuras skytshelgen".Opdag dele af Fuerteventura, der ligger uden for de slagne veje, mens vi til fods krydser dale fra landsbyen Vega de Rio Palmas til Las Peñitas. Der vil være masser af stop undervejs og mulighed for at hvile sig i skyggen under et af de mange dadeltræer, der findes på ruten. Takket være det omgivende hav af grøn vegetation og de sjældne klippeformationer kalder lokalbefolkningen området for "Fuerteventuras Oase". Vi fortsætter langs en kløft mod kysten og når frem til landsbyen Ajuy, hvor bølgerne slår ind mod kysten. Denne afsidesliggende landsby er berømt for sine havgrotter, som du får tid til at udforske sammen med de sorte vulkanske strande. Du kan gå en tur langs kysten ved El Jurado, og køle dine fødder med en dukkert i Atlanterhavets forfriskende vand. Vi spiser en velfortjent picnic, inden vi tager tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Højdepunkterne på Fuerteventura på privat rundtur med kanarisk frokost
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Fuerteventura på privat rundtur med kanarisk frokost

Udforsk Fuerteventuras store udvalg af seværdigheder og landskaber på en rundtur kun for dig og dit selskab. I besøger Pajara, Ajuy og Betancuria, og der er også en ostesmagning og en traditionel frokost indgår. Yurena, en af vores lokale guider, siger: "Vi er så stolte af vores majorero-ost. Gederne har været her i århundreder, og deres mælk afspejler, hvor glade de er for livet på øen. Den er af højeste kvalitet, meget ren og har et højt protein- og fedtindhold, hvilket gør den perfekt til osteproduktion".Først besøger vi en aloe vera-plantage, hvor I hører om plantens berømte helbredende egenskaber. Derefter tager vi til Pajara med besøg til den gådefulde kirke med det aztekiske præg. Så rejser vi videre til den afsidesliggende landsby Ajuy med dens sorte vulkanske strand og farverige fiskerbåde. Der er også et kort stop ved udsigtspunktet Las Peñitas - et fremragende sted at tage billeder. Vi kommer til smukke Betancuria, øens første hovedstad, som nu er fredelig og hvidkalket landsby, der er hjemsted for Sankt Marias kirke. Dette er den ældste kirke på De Kanariske Øer, og dens enkle facade gemmer på et rigt dekoreret interiør.Når I har fået appetitten, er der en lækker frokost med lokale specialiteter i Valle de Santa Ines i vente. I en familieejet restaurant bliver måltidet tilberedt med lokale og sæsonbestemte råvarer fra øen. Om eftermiddagen besøger vi en gedefarm, hvor I kan smage majorero-ost, lokal marmelade, hjemmelavede mojo-sauce og honningrom.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Højdepunkterne på Lanzarote med privat rundtur fra Fuerteventura
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Lanzarote med privat rundtur fra Fuerteventura

Lanzarote ligger måske kun en 30 minutters færgetur fra Fuerteventura, men når det gælder landskaber, er det en verden til forskel. På denne private rundtur oplever du de lavaprægede landskaber i Timanfaya Nationalpark, rejser gennem en palmedal i Haria og smager vin fra en vulkansk vingård. Pablo, en af vores lokale guider, fortæller: "Med stor tålmodighed og dygtighed har vinbønderne gjort denne grå jord produktiv. Du vil se de lave og buede vægge, såkaldte socos, der beskytter hver enkelt vinstok, der vokser i dens hulrum. Alt dette arbejde har til formål at fange fugten fra de fugtige nordenvinde. Det er det hele værd - vinene er fremragende".Efter afhentning tager vi færgen til Playa Blanca på Lanzarotes sydkyst. Her starter vi i Timanfaya Nationalpark, hvor du kan mærke varmen under dine fødder, mens du ser buskads bryde i brand og en dampende gejser skyde op fra jorden. Parken er hjemsted for mere end 100 vulkankratere, så det vil føles som om, du er landet på en anden planet.Næste stop er vinområdet La Geria, hvor der er en vinsmagning og en tur gennem Haria - kendt som De Tusind Palmers Dal. Efter en frokost med traditionelle retter tilberedt med lokale råvarer besøger vi Jameos del Agua-vulkanhulen, som er den lokale arkitekt Cesar Manriques sammensmeltning af kunst og natur. Og inden vi tager færgen tilbage, er der mulighed for at besøge enten den grønne lagune El Golfo og de nærliggende Los Hervideros-klipper eller den hvidkalkede landsby Teguise.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Fuerteventura på tur i firhjulstrækker til El Cotillo og Bayuyo Volcano
Aktiviteter

Fuerteventura på tur i firhjulstrækker til El Cotillo og Bayuyo Volcano

Denne off-road-tur i firhjulstrækker leder gennem det nordlige Fuerteventuras vulkanske landskaber til vindblæste fiskerbyer. Vi runder dagen af med mulighed for at se en forrygende solnedgang, og du gør det hele i en lille gruppe på højst 16 gæster. Juan Carlos, en af vores lokale guider, siger: "Lige fra starten er det et eventyr med fuld fart på, mens du drøner gennem Bayuyos ødemarker. Med den brændte jord, de støvede stier og vulkanerne kunne man tro, at man er på Mars".Vi kører ind i landet til Bayuyo-vulkanområdet, hvor vi suser ned ad grusveje og forbi kratere på de lavaprægeder marker. Vi stopper for at tage billeder ved selve Bayuyo-vulkanen, hvor du med lidt held kan møde de venlige lokale jordegern. "Tag nogle nødder med," råder Juan Carlos. Derefter kører vi til Majanicho, en hyggelig men nedslidt landsby, der ligger i en beskyttet bugt. Herfra følger vi kysten på sandede stier, indtil vi når frem til fiskerbyen El Cotillo. Bølgerne har gjort det til noget af et mekka for surfere.I modsætning til kysterne mod nord og syd har El Cotillo-stranden sort vulkansk sand. Du får mulighed for at besøge fyrtårnet og Toston-tårnet for at tage nogle billeder af området. Der er også tid på egen hånd til at spise lidt mad eller gå på opdagelse i landsbyen. Derefter går turen til et udsigtspunkt, hvor du kan se solen synke ned i Atlanterhavet, mens du drikker en kølig cava. Derefter foregår køreturen tilbage under den stjerneoplyste himmel på Fuerteventura.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Fuerteventuras landsbyer og køkken med udflugt med besøg på aloe vera-plantage
Udflugter & dagsture

Fuerteventuras landsbyer og køkken med udflugt med besøg på aloe vera-plantage

Den ægte smag af Fuerteventura får du på denne udflugt, der navigerer udenom de slagne stier. Med historiske byer, gårde, smagsprøver og udsigtspunkter giver denne oplevelse en ægte fornemmelse af livet på øen. Således udforsker du Ajuy, Pajara og Betancuria, ser en aloe vera-plantage og smager lokale specialiteter på en gedefarm. Francisco, en af vores lokale guider, fortæller: "Mojo er en fast bestanddel af det kanariske køkken. Der er to slags at prøve - krydret rød og krydret grøn. Mojo blev opfundet her, fordi det var her, at de vigtigste ingredienser først ankom sammen. Olivenolie og paprika fra Spanien, spidskommen fra Nordafrika og chili fra Sydamerika".Dit første stop er Ajuy, hvor du udforsker denne typiske fiskerby og nyder en valgfri gåtur til havgrotterne, som bølgerne har udhulet. I Pajara kan du derefter se den aztekisk inspirerede facade på Nuestra Señora de Regla-kirken. I Betancurias blomsterfyldte gader med alle palmerne bliver du charmeret, og derefter er det tid til at besøge en gedefarm. Fuerteventura har en lang tradition for gedeopdræt, og det mest berømte resultat er majorero-osten. Du tester smagsløgene og smager på nogle af dem sammen med syltetøj, mojo-sauce og traditionel kanarisk rom med honningsmag.Herefter stopper vi ved udsigtspunktet Las Peñitas for at knipse de gode billeder på vej til ostemuseet i Antigua. Efter et detaljeret indblik i osteproduktionen har du sikkert appetit og er klar til at nyde din tapasfrokost på en traditionel kanarisk restaurant med autentiske smagsoplevelser og lokale specialiteter på menuen. Vi afslutter dagen med et besøg på en aloe vera-plantage, hvor du lærer om plantens berømte helbredende kræfter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de 

Fuerteventura med rundtur i firhjulstrækker og katamarantur til øen Lobos
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Fuerteventura med rundtur i firhjulstrækker og katamarantur til øen Lobos

Denne spændingsfyldte heldagsrundtur starter med en køretur i firhjulstrækker i Fuerteventuras indland, hvor vi udforsker den landlige side af øens liv. Derefter stikker vi til søs på en katamaran, hvor du får den fulde VIP-behandling. Vi starter i firhjulstrækker med et stop i traditionelle landsbyer, på afsidesliggende strande og ved fantastiske udsigtspunkter. På den måde får du en rigtig god indsigt i øens liv. Vi besøger en gedefarm, hvor du kan se, hvordan man laver majorero-ost, og vi smager på lokale delikatesser. Derefter kører vi ad små offroad-stier til stille landsbyer som La Corte og Valle Santa Ines på vej mod vestkysten. Du får tid til at udforske Los Molinos og Playa Jarugo, inden vi kører til Vallebrón-udkigspunktet, hvor der er udsigt over Tindaya-vulkanen og Calabaza-dalen.Turen går mod så mod havet med et fotostop ved klitterne i Corralejo. Derefter er det tid til at gå om bord på Oby-katamaranen og tage på en fire timers sejlads rundt om øen Lobos. Med kun 21 gæster om bord har du rigeligt med plads til at læne dig tilbage, slappe af og nyde solen. Vi lægger for anker i nærheden af den vulkanske ø for at svømme, snorkle, sejle i kajak eller prøve padleboard - eller blot fortsætte med at solbade. Der er også paella og gratis drikkevarer.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tur i traditionel guletbåd ved solnedgang på Fuerteventura
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Tur i traditionel guletbåd ved solnedgang på Fuerteventura

At drive forbi Fuerteventuras kystlinje, mens solen begynder at gå ned, giver afslapning en helt ny betydning. Vi sejler ud, mens den lune aftenbrise rammer havnen, og vi ser solen gå ned over de rå kyster om bord på Aphrodite, en traditionel tyrkisk guletbåd. Der vil også være stop for middag, drinks og badning.Du vil se øen i et helt nyt lys, mens vi stikker til søs fra havnen i Morro Jable, før solen synker ned bag horisonten. Med en drink fra den åbne bar i hånden kan du slappe af om bord til live-dj'en, der spiller de bedste chill-out-melodier. Vi lægger derefter for anker i en bugt ud for kysten, hvor du kan køle dig af med en svømmetur.Når du har fået appetitten igen, kan du sætte dig til bords til en festmiddag med orientalsk tema, som besætningen har tilberedt. Vi gemmer det bedste til sidst - en blændende spansk solnedgang, som lyser himlen op.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Økologisk gård med tapas på Fuerteventura
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Økologisk gård med tapas på Fuerteventura

Et nærmere kig på naturen venter dig på Verdeaurora Bio Farm, en traditionel finca, som er blevet et bæredygtigt fristed på øen Fuerteventura. Deltag i det autentiske liv på gården på denne halvdagstur ved at fodre dyr, indsamle friske æg og lære om Aloe Vera-plantens fordele, herunder at tage dit eget plantede eksemplar med hjem. Du modtager et medfølgende personligt farmerkit plus en stråhat, som du kan bruge under dit besøg og tage med hjem. Efter en rundvisning på gården fristes dine smagsløg, når du smager på et udvalg af lokale produkter i gårdens rolige omgivelser med eksklusiv olivenolie og traditionel Majorera-gastronomi. Denne intime oplevelse er begrænset til otte gæster, og I får en guide til at vise jer rundt, hvilket giver en dyb forbindelse til øens landbrugsarv. Gårdens engagement i miljøbevarelse understreges af en 100 % økologisk ejendom og brugen af bæredygtige transportmidler.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Buggy-udflugt fra Morro Jable til Punta de Jandia
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Buggy-udflugt fra Morro Jable til Punta de Jandia

Fuerteventuras vilde side er i centrum på denne offroad-tur. Vi kører dig væk fra de typiske turistruter og ind i hjertet af øens barske landskab på denne to timers buggy-udflugt. Mærk spændingen, mens vi suser ad snoede stier og ørkenveje, der fører os mod øens sydspids, Punta de Jandia.Lad din lokale guide vise vej til afsidesliggende steder, hvor udsigten er panoramisk og menneskemængden lille. Der vil være masser af stop undervejs, og hvis du er heldig, vil du også møde nogle af de lokale dyr.At nå frem til Punta de Jandia føles næsten som en sejr. Her kan du stå på kanten af øen, hvor havet møder himlen, hvilket giver en fantastisk udsigt og den helt perfekte baggrund til et foto. Her har du lidt tid til at nyde landskabet eller få en forfriskning på en typisk kanarisk bar, inden vi kører tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sejltur ombord Magic-katamaran ved Fuerteventura
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Sejltur ombord Magic-katamaran ved Fuerteventura

At sejle langs den smukke kystlinje og nyde en traditionel kanarisk frokost er den formel, der gør denne katamarantur så magisk. Som prikken over i'et er der også et stop for at svømme. Og med lidt held kan du endda få øje på delfiner og grindehvaler, der leger i bølgerne. Det er det, ferie handler om.Opdagelsesrejsen begynder i det øjeblik, du træder om bord og bliver mødt af den venlige besætning. Når sejlene fanger vinden, sejler vi sydpå på udkig efter legesyge delfiner og mægtige grindehvaler, som elsker disse varme og indbydende farvande. Midtvejs kaster din skipper anker nær de afsondrede strande i Jandia. Her kan du dyppe tæerne i det indbydende vand eller bare slappe af på dækket og slikke sol. Der bliver serveret en traditionel kanarisk frokost om bord sammen med nogle forfriskende drinks. Dette er den perfekte måde at runde en dag med sol, hav og sejl af på.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Jandia bådtur med delfinkigning på Fuerteventura
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Jandia bådtur med delfinkigning på Fuerteventura

Giv ferien ekstra spænding med denne to timer lange bådtur, hvor vi er på udkig efter nogle af havets mest legesyge beboere - delfinerne. Det rolige og varme vand omkring Fuerteventura er ideelt for delfiner, rigt på føde og fuld af liv. Havet her er det perfekte sted at se dem pile gennem bølgerne og optræde med deres naturlige show.Nyd brisen på dækket og hold øjnene åbne efter den første antydning af bevægelse - ofte ser du bare en flygtig skygge eller et glimt af en rygfinne, før en legesyg flok kommer til syne. Hvis du er heldig, får du et utroligt show, når de springer, dykker og ræser gennem vandet ved siden af dig.Du kan endda få øje på delfinunger, der svømmer tæt på deres mødre, og hvis du er rigtig heldig, kan du også se grindehvaler. Og når dine øjne ikke følger vandet, har du Jandias kystlinje at kigge på, mens du læner dig tilbage med en drink og slapper af.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse

Introduktion til Fuerteventura

Fuerteventura, den næststørste af De Kanariske Øer, er den ideelle destination for strandentusiaster og naturinteresserede. Der er ikke mindre end 150 km sandstrande, alt fra lange sandstrande til små bugter, der ligger gemt væk. Desuden er landskaberne her så forskellige, at de kunne bruges som kulisser i en sci-fi-film. Forvent sandklitter, palmeomkransede oaser og 24 vulkaner. Ellers er der masser af koloniale landsbyer spredt ud over hele øen, som er klar til at blive udforsket.

De seks bedste ting at foretage sig på Fuerteventura

1. Udforsk Jandía Naturpark og Corralejo Naturpark

Jandía Naturpark, der dækker øens sydligste spids, byder på masser af strande med blide bølger og er omkranset af en dramatisk højderyg. Det er næsten som om Moder Natur havde 4x4-safarier i tankerne, da hun skabte den. Den forladte Villa Winter og øens højeste punkt, Pico de la Zarza, er de ideelle steder at stoppe og tage nogle billeder af det betagende landskab.

Klitterne i naturparken Corralejo er de største i det kanariske øhav og er hjemsted for endemiske dyre- og plantearter, som du ikke kan se andre steder, herunder truede fugle og biller, der graver sig ned under sandet. Parkens sydlige grænse er markeret af den marslignende Roja-vulkan. Begge naturparker er en dagstur værd.

2. Tag til øen Lobos

Kun få minutter nord for Fuerteventura har den ubeboede ø Lobos alt det nødvendige for en sjov dagstur. Denne lille perle byder på masser af muligheder for vandsport. Tag snorkelmasken på, og svøm sammen med havabborrer, damselfisk, øglefisk, papegøjefisk og blæksprutter og meget mere. For at besøge øen Lobos skal du bestille en udflugt mindst fem dage i forvejen. Det er et meget populært udflugtsmål, så vi anbefaler, at du bestiller tidligt for at sikre dig, at du ikke går glip af noget.

3. Prøv nogle vandsportsmuligheder

Med en for det meste uspoleret kystlinje, omgivet af Atlanterhavet, er der et væld af vandaktiviteter, som du kan prøve på Fuerteventura. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er en dykke- eller snorkeltur et must. Ekspertguider vil tage dig med under vandet, hvor du kan se fisk, rokker og endda søheste med lidt held. Katamaranture og udflugter for at se på delfiner er også på programmet.

4. Slentre rundt i Salinas del Carmen

En populær attraktion på Fuerteventura er Salinas del Carmen, som er det eneste stadigt fungerende saltværk på øen. Det ligger på østkysten, nær Antigua, og omfatter et lager, et købmandshus, resterne af den gamle kaj og et museum. Under et besøg kan du finde ud af, hvor vigtig saltindustrien har været for Fuerteventura, og hvis du har lyst til at få beskidte hænder, kan du endda være saltarbejder for en dag.

5. Smag på det traditionelle kanariske køkken

Fuerteventuras madscene anses for at være blandt de mest autentiske på De Kanariske Øer. Majorero-ost er særligt populær og er lavet af mælk fra majorero-geder, som er hjemmehørende på øen. For traditionelle restauranter skal du tage til det historiske Betancuria eller fiskerbyen Ajuy, hvor du kan smage nogle af de mest friske fisk, der findes.

6. Fuerteventuras kirker og vindmøller

Bortset fra vulkanerne er der intet, der repræsenterer Fuerteventura bedre end dens billedskønne samling af hvidkalkede kirker og plettede vindmøller. De smukkeste kirker findes i Antigua, Betancuria, La Oliva og Pajara, mens de mest fotogene vindmøller findes i Puerto Lajas, Villaverde og Llanos de la Concepción. Mange af dem er bygget til at male det lokale gofio-mel i de traditionelt vindfyldte dele af Fuerteventura. De er blevet fuldstændig restaureret i de seneste år.