Kurv
Fuerteventura
Fuerteventura

Spanien

Ting at foretage sig Fuerteventura

Oplevelser Fuerteventura

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Aktivitetssprog

Alternativer

Fuerteventura med rundtur landsbyer, grotter og bondegård med frokost
Udflugter & dagsture

Fuerteventura med rundtur landsbyer, grotter og bondegård med frokost

På denne rundtur kommer vi forbi typiske landsbytorve, ind i smukke koloniale kirker, undersøger havgrotter og lærer om typiske produkter. Mellem de enkelte stop oplever du høje udsigtspunkter med udsigt til Fuerteventuras usædvanligt barske landskab. Det ser måske knastørt ud, men Marta, en af vores dygtige guider, siger: "Der findes 44 forskellige fuglearter på Fuerteventura på trods af manglen på træer. Det er kun fire færre end på den skovklædte ø Madeira".Vi begynder dagen med at lære om et af øens mest kendte produkter på en aloe vera-plantage. Du lærer om, hvordan det er blevet et unikt universalprodukt inden for velvære. Derefter tager vi til Pajara for at se Nuestra Señora de la Regla-kirken og beundre dens Azteker-lignende facade. Marta tilføjer: "Pajara blev engang kåret som den sjettesmukkeste landsby i Spanien. Den emmer af charme". Så kører vi til den lille fiskerby Ajuy på vestkysten, hvor du udforsker den sorte sandstrand og havhulerne i kridtklipperne. Herefter går turen til Betancuaria, hvor der er et stop undervejs for at se ud over de øde bjerge og havet ved udsigtspunktet Las Peñitas. I Betancuria skruer vi tiden tilbage med et besøg i Santa María-kirken - den ældste på De Kanariske Øer - som blev indviet i 1424. Derefter går turen videre til en familiedrevet restaurant i Valle de Santa Ines, hvor der venter frokost lavet af lokale råvarer. Og som afslutning på dagen besøger vi en gedefarm og smager på lokale oste samt lokale marmelader og honning-romlikør.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark og vinsmagning
Seværdigheder & guidede rundture

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark og vinsmagning

Lanzarote ligger kun 30 minutter med båd fra Fuerteventura, en kort rejsetid for at have en oplevelse af en anden verden. På denne lille grupperundtur udforsker vi øens månelignende landskaber og smager på de frugtige vine fra La Geria. Leo, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Da jeg var en lille dreng, hørte jeg den legendariske lokale arkitekt Cesar Manrique, som var en ven af familien, sige, at "den sande kunstner på Lanzarote er den landmand, der med sine hænder og sin kamel har været i stand til at tegne La Geria" ". Du vil opdage, hvad han mente.Efter en tidlig afhentning kører vi i minibus til Corralejo havn for at gå ombord på færgen til Playa Blanca på den sydlige del af Lanzarote. Alt det sjove begynder straks med et besøg på en familieejet vingård i La Geria. Se, hvordan vinstokkene vokser i den fugtige vulkanske aske, mens de er beskyttet mod vinden af hesteskoformede stenmure. Du får mulighed for at smage bodegaens vine. Med dette besøg bidrager du til lokalsamfundet og økonomien i området.Herefter kører vi forbi afbrændt jord mod Timanfaya Nationalpark. Lær alt om vulkaner i fortolkningscentret og oplev et par af naturens festindslag takket være den geotermiske jord under dig. Derefter begiver du dig ud på Måneruten. Dens underlige rødsorte landskaber er hjemsted for en tredjedel af Lanzarotes vulkaner. I parkens kystnære udkant kan du tage til den afsidesliggende landsby El Golfo for at se dens berømte Grønne Lagune og derefter nyde tid på egen hånd til en bid mad på en af restauranterne ved havet.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Fuerteventura på tur i firhjulstrækker til El Cotillo og Bayuyo Volcano
Aktiviteter

Fuerteventura på tur i firhjulstrækker til El Cotillo og Bayuyo Volcano

Denne off-road-tur i firhjulstrækker leder gennem det nordlige Fuerteventuras vulkanske landskaber til vindblæste fiskerbyer. Vi runder dagen af med mulighed for at se en forrygende solnedgang, og du gør det hele i en lille gruppe på højst 16 gæster. Juan Carlos, en af vores lokale guider, siger: "Lige fra starten er det et eventyr med fuld fart på, mens du drøner gennem Bayuyos ødemarker. Med den brændte jord, de støvede stier og vulkanerne kunne man tro, at man er på Mars".Vi kører ind i landet til Bayuyo-vulkanområdet, hvor vi suser ned ad grusveje og forbi kratere på de lavaprægeder marker. Vi stopper for at tage billeder ved selve Bayuyo-vulkanen, hvor du med lidt held kan møde de venlige lokale jordegern. "Tag nogle nødder med," råder Juan Carlos. Derefter kører vi til Majanicho, en hyggelig men nedslidt landsby, der ligger i en beskyttet bugt. Herfra følger vi kysten på sandede stier, indtil vi når frem til fiskerbyen El Cotillo. Bølgerne har gjort det til noget af et mekka for surfere.I modsætning til kysterne mod nord og syd har El Cotillo-stranden sort vulkansk sand. Du får mulighed for at besøge fyrtårnet og Toston-tårnet for at tage nogle billeder af området. Der er også tid på egen hånd til at spise lidt mad eller gå på opdagelse i landsbyen. Derefter går turen til et udsigtspunkt, hvor du kan se solen synke ned i Atlanterhavet, mens du drikker en kølig cava. Derefter foregår køreturen tilbage under den stjerneoplyste himmel på Fuerteventura.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ajuy og Las Peñitas med vandretur og picnic
Aktiviteter

Ajuy og Las Peñitas med vandretur og picnic

Alt det, der gør det vestlige højland på Fuerteventura til noget særligt, er en del af dennne vandretur. Din guide fører dig gennem et af øens grønneste områder og golde, vilde landskaber til fiskerbyen Ajuy - og der vil være et par skjulte overraskelser på denne velkendte rute. Fernando, en af vores guider, fortæller: "Hvert år, den tredje lørdag i september, vandrer tusindvis af øboere på pilgrimsfærd klædt i traditionelle kanariske dragter gennem kløften for at tilbede Fuerteventuras skytshelgen".Opdag dele af Fuerteventura, der ligger uden for de slagne veje, mens vi til fods krydser dale fra landsbyen Vega de Rio Palmas til Las Peñitas. Der vil være masser af stop undervejs og mulighed for at hvile sig i skyggen under et af de mange dadeltræer, der findes på ruten. Takket være det omgivende hav af grøn vegetation og de sjældne klippeformationer kalder lokalbefolkningen området for "Fuerteventuras Oase". Vi fortsætter langs en kløft mod kysten og når frem til landsbyen Ajuy, hvor bølgerne slår ind mod kysten. Denne afsidesliggende landsby er berømt for sine havgrotter, som du får tid til at udforske sammen med de sorte vulkanske strande. Du kan gå en tur langs kysten ved El Jurado, og køle dine fødder med en dukkert i Atlanterhavets forfriskende vand. Vi spiser en velfortjent picnic, inden vi tager tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Fuerteventura med rundtur i firhjulstrækker og katamarantur til øen Lobos
Aktiviteter

Fuerteventura med rundtur i firhjulstrækker og katamarantur til øen Lobos

Denne spændingsfyldte heldagsrundtur starter med en køretur i firhjulstrækker i Fuerteventuras indland, hvor vi udforsker den landlige side af øens liv. Derefter stikker vi til søs på en katamaran, hvor du får den fulde VIP-behandling. Fran, en af vores lokale guider, fortæller: "Før turismen var vi en ø med mange gedehyrder, og gedeost er stadig vores mest berømte produkt. Vidste du, at Fuerteventura har flere geder end mennesker? Og de fleste af dem går frit omkring".Vi starter i firhjulstrækker med et stop i traditionelle landsbyer, på afsidesliggende strande og ved fantastiske udsigtspunkter. På den måde får du en rigtig god indsigt i øens liv. Vi besøger en gedefarm, hvor du kan se, hvordan man laver majorero-ost, og vi smager på lokale delikatesser. Derefter kører vi ad små offroad-stier til stille landsbyer som La Corte og Valle Santa Ines på vej mod vestkysten. Du får tid til at udforske Los Molinos og Playa Jarugo, inden vi kører til Vallebrón-udkigspunktet, hvor der er udsigt over Tindaya-vulkanen og Calabaza-dalen.Turen går mod så mod havet med et fotostop ved klitterne i Corralejo. Derefter er det tid til at gå om bord på Oby-katamaranen og tage på en fire timers sejlads rundt om øen Lobos. Med kun 12 gæster om bord har du rigeligt med plads til at læne dig tilbage, slappe af og nyde solen. Vi lægger for anker i nærheden af den vulkanske ø for at svømme, snorkle, sejle i kajak eller prøve padleboard - eller blot fortsætte med at solbade. Der er også paella og gratis drikkevarer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Højdepunkterne på Fuerteventura på privat rundtur med kanarisk frokost
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Fuerteventura på privat rundtur med kanarisk frokost

Udforsk Fuerteventuras store udvalg af seværdigheder og landskaber på en rundtur kun for dig og dit selskab. I besøger Pajara, Ajuy og Betancuria, og der er også en ostesmagning og en traditionel frokost indgår. Yurena, en af vores lokale guider, siger: "Vi er så stolte af vores majorero-ost. Gederne har været her i århundreder, og deres mælk afspejler, hvor glade de er for livet på øen. Den er af højeste kvalitet, meget ren og har et højt protein- og fedtindhold, hvilket gør den perfekt til osteproduktion".Først besøger vi en aloe vera-plantage, hvor I hører om plantens berømte helbredende egenskaber. Derefter tager vi til Pajara med besøg til den gådefulde kirke med det aztekiske præg. Så rejser vi videre til den afsidesliggende landsby Ajuy med dens sorte vulkanske strand og farverige fiskerbåde. Der er også et kort stop ved udsigtspunktet Las Peñitas - et fremragende sted at tage billeder. Vi kommer til smukke Betancuria, øens første hovedstad, som nu er fredelig og hvidkalket landsby, der er hjemsted for Sankt Marias kirke. Dette er den ældste kirke på De Kanariske Øer, og dens enkle facade gemmer på et rigt dekoreret interiør.Når I har fået appetitten, er der en lækker frokost med lokale specialiteter i Valle de Santa Ines i vente. I en familieejet restaurant bliver måltidet tilberedt med lokale og sæsonbestemte råvarer fra øen. Om eftermiddagen besøger vi en gedefarm, hvor I kan smage majorero-ost, lokal marmelade, hjemmelavede mojo-sauce og honningrom.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Højdepunkterne på Lanzarote med privat rundtur fra Fuerteventura
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Lanzarote med privat rundtur fra Fuerteventura

Lanzarote ligger måske kun en 30 minutters færgetur fra Fuerteventura, men når det gælder landskaber, er det en verden til forskel. På denne private rundtur oplever du de lavaprægede landskaber i Timanfaya Nationalpark, rejser gennem en palmedal i Haria og smager vin fra en vulkansk vingård. Pablo, en af vores lokale guider, fortæller: "Med stor tålmodighed og dygtighed har vinbønderne gjort denne grå jord produktiv. Du vil se de lave og buede vægge, såkaldte socos, der beskytter hver enkelt vinstok, der vokser i dens hulrum. Alt dette arbejde har til formål at fange fugten fra de fugtige nordenvinde. Det er det hele værd - vinene er fremragende".Efter afhentning tager vi færgen til Playa Blanca på Lanzarotes sydkyst. Her starter vi i Timanfaya Nationalpark, hvor du kan mærke varmen under dine fødder, mens du ser buskads bryde i brand og en dampende gejser skyde op fra jorden. Parken er hjemsted for mere end 100 vulkankratere, så det vil føles som om, du er landet på en anden planet.Næste stop er vinområdet La Geria, hvor der er en vinsmagning og en tur gennem Haria - kendt som De Tusind Palmers Dal. Efter en frokost med traditionelle retter tilberedt med lokale råvarer besøger vi Jameos del Agua-vulkanhulen, som er den lokale arkitekt Cesar Manriques sammensmeltning af kunst og natur. Og inden vi tager færgen tilbage, er der mulighed for at besøge enten den grønne lagune El Golfo og de nærliggende Los Hervideros-klipper eller den hvidkalkede landsby Teguise.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Besøg Betancuria på privat rundtur
Udflugter & dagsture

Besøg Betancuria på privat rundtur

Denne rundtur er en privat tur udelukkende for dig og dit selskab og tager dig til Fuerteventuras tidligere hovedstad, Betancuria. Denne lille landsby, der blev grundlagt af en normannisk ridder i det 15. århundrede, er fyldt med legender. Hør fortællinger om helte, pirater og plyndringer, mens I besøger byen med en ekspertguide og smager på lokal ost og rom.Når du ankommer til Betancuria, kan du lære alt om øens historie med rundvisninger på de arkæologiske og etnografiske museer. Gå en kort tur gennem landskabet, og du kan tage et par selfies med de urovækkende levn af San Buenaventura-klosteret og San Diego Eremitagen - begge ødelagt af pirater i 1593.Besøg kirken Santa Maria for at se et typisk eksempel på koloniarkitektur og kig ind i kirken for at beundre dens samling af hellig kunst. Til sidst slutter vi af på en typisk kanarisk bar for at smage en prisbelønnet ost og ron miel - den lokale rom med honningsmag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Billet til privat rundtur i Betancuria
Udflugter & dagsture

Billet til privat rundtur i Betancuria

Denne rundtur er en privat tur udelukkende for dig og dit selskab, der tager jer til Fuerteventuras tidligere hovedstad, Betancuria. Denne lille landsby, der blev grundlagt af en normannisk ridder i det 15. århundrede, er fyldt med legender. Hør fortællinger om helte, pirater og plyndringer, mens I besøger byen med en ekspertguide og smager på lokal ost og rom.Når I ankommer til Betancuria, kan I lære alt om øens historie med rundvisninger på de arkæologiske og etnografiske museer. Gå en kort tur gennem landskabet, og du kan tage et par selfies med de urovækkende levn af San Buenaventura-klosteret og San Diego Eremitagen - begge ødelagt af pirater i 1593.Besøg kirken Santa Maria for at se et typisk eksempel på koloniarkitektur og kig ind i kirken for at beundre dens samling af hellig kunst. Til sidst slutter vi af på en typisk kanarisk bar for at smage en prisbelønnet ost og ron miel - den lokale rom med honningsmag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Oasis Wildlife Fuerteventura billet med transport
Aktiviteter

Oasis Wildlife Fuerteventura billet med transport

.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Eventyr på el-cykel
Aktiviteter

Eventyr på el-cykel

Oplev Fuerteventuras smukke natur på en el-cykel. Du kan vælge mellem fire ruter og din cykel kan benyttes som almindelig cykel eller kan ændres til en el-cykel når du skal op af bakkerne.

Gratis afbestilling
Små Grupper
Betagende katamarantur ved Fuerteventura
Aktiviteter

Betagende katamarantur ved Fuerteventura

At sejle langs den smukke kystlinje og nyde en traditionel kanarisk frokost med drikkevarer, er den formel, der gør denne katamarantur så magisk og betagende. Desuden bliver der også stop for svømning og snorkling. Og med lidt held kan du se delfiner og grindehvaler. Det er, hvad ferie drejer sig om.Turen starter, når vi bliver budt velkommen ombord af det venlige personale. Derefter letter kaptajnen anker, og med sejlene hejst styrer vi ud på Atlanterhavet og sejler sydover, mens vi holder udkigt efter delfiner og grindehvaler, som der er mange af i det varme vand ud for Fuerteventura.Senere kaster kaptajnen anker ved et afsidesliggende sted nær Jandia. Dyk ned i klare vand eller slap af ombord, og for at runde dagen af, kan du nyde et typisk kanarisk måltid og kolde drikkevarer.

Gratis afbestilling
Måltid Inkluderet

Introduktion til Fuerteventura

Fuerteventura, den næststørste af De Kanariske Øer, er den ideelle destination for strandentusiaster og naturinteresserede. Der er ikke mindre end 150 km sandstrande, alt fra lange sandstrande til små bugter, der ligger gemt væk. Desuden er landskaberne her så forskellige, at de kunne bruges som kulisser i en sci-fi-film. Forvent sandklitter, palmeomkransede oaser og 24 vulkaner. Ellers er der masser af koloniale landsbyer spredt ud over hele øen, som er klar til at blive udforsket.

De seks bedste ting at foretage sig på Fuerteventura

1. Udforsk Jandía Naturpark og Corralejo Naturpark

Jandía Naturpark, der dækker øens sydligste spids, byder på masser af strande med blide bølger og er omkranset af en dramatisk højderyg. Det er næsten som om Moder Natur havde 4x4-safarier i tankerne, da hun skabte den. Den forladte Villa Winter og øens højeste punkt, Pico de la Zarza, er de ideelle steder at stoppe og tage nogle billeder af det betagende landskab.

Klitterne i naturparken Corralejo er de største i det kanariske øhav og er hjemsted for endemiske dyre- og plantearter, som du ikke kan se andre steder, herunder truede fugle og biller, der graver sig ned under sandet. Parkens sydlige grænse er markeret af den marslignende Roja-vulkan. Begge naturparker er en dagstur værd.

2. Tag til øen Lobos

Kun få minutter nord for Fuerteventura har den ubeboede ø Lobos alt det nødvendige for en sjov dagstur. Denne lille perle byder på masser af muligheder for vandsport. Tag snorkelmasken på, og svøm sammen med havabborrer, damselfisk, øglefisk, papegøjefisk og blæksprutter og meget mere. For at besøge øen Lobos skal du bestille en udflugt mindst fem dage i forvejen. Det er et meget populært udflugtsmål, så vi anbefaler, at du bestiller tidligt for at sikre dig, at du ikke går glip af noget.

3. Prøv nogle vandsportsmuligheder

Med en for det meste uspoleret kystlinje, omgivet af Atlanterhavet, er der et væld af vandaktiviteter, som du kan prøve på Fuerteventura. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er en dykke- eller snorkeltur et must. Ekspertguider vil tage dig med under vandet, hvor du kan se fisk, rokker og endda søheste med lidt held. Katamaranture og udflugter for at se på delfiner er også på programmet.

4. Slentre rundt i Salinas del Carmen

En populær attraktion på Fuerteventura er Salinas del Carmen, som er det eneste stadigt fungerende saltværk på øen. Det ligger på østkysten, nær Antigua, og omfatter et lager, et købmandshus, resterne af den gamle kaj og et museum. Under et besøg kan du finde ud af, hvor vigtig saltindustrien har været for Fuerteventura, og hvis du har lyst til at få beskidte hænder, kan du endda være saltarbejder for en dag.

5. Smag på det traditionelle kanariske køkken

Fuerteventuras madscene anses for at være blandt de mest autentiske på De Kanariske Øer. Majorero-ost er særligt populær og er lavet af mælk fra majorero-geder, som er hjemmehørende på øen. For traditionelle restauranter skal du tage til det historiske Betancuria eller fiskerbyen Ajuy, hvor du kan smage nogle af de mest friske fisk, der findes.

6. Fuerteventuras kirker og vindmøller

Bortset fra vulkanerne er der intet, der repræsenterer Fuerteventura bedre end dens billedskønne samling af hvidkalkede kirker og plettede vindmøller. De smukkeste kirker findes i Antigua, Betancuria, La Oliva og Pajara, mens de mest fotogene vindmøller findes i Puerto Lajas, Villaverde og Llanos de la Concepción. Mange af dem er bygget til at male det lokale gofio-mel i de traditionelt vindfyldte dele af Fuerteventura. De er blevet fuldstændig restaureret i de seneste år.