Kurv
Fuerteventura
Fuerteventura

Spanien

Ting at foretage sig Fuerteventura

Oplevelser Fuerteventura

Sorter efter:

Preis (pro Person)

DKK
DKK

Hoteltransfer

Kategorien

Ticketoptionen

Fuerteventura rundtur til grotter og bondegård
Udflugter & dagsture

Fuerteventura rundtur til grotter og bondegård

Fuerteventura er berømt for sine kilometerlange sandstrande, men hvis du tager ind i landet, vil du finde landområder, som tiden har glemt. På denne rundtur kan du bl.a. opleve koloniale kirker, hvidmalede landsbyer og en aloe vera-plantage.Først besøger vi en aloe vera-plantage for at lære mere om dette typiske lokale produkt. Derefter går turen til Pajara for at besøge den gådefulde kirke med Azteker-inspirerede udskæringer. Derefter tager vi til Ajuy, en afsidesliggende landsby med en sort sandstrand. Vi kan opleve grotterne, som bølgerne har udhulet i klipperne.Derefter tager vi dybt ind i de vestlige bakker for at opleve den smukke Betancuria, øens første hovedstad, som nu er en søvnig hvidmalet landsby. Her kan du besøge Sankt Marias Kirke. Det sidste stop er en gedefarm, hvor du kan smage berømte oste, syltetøj og andre lokale produkter.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur ved solnedgang til El Cotillo
Aktiviteter

Rundtur ved solnedgang til El Cotillo

Tag ud på en offroad-rundtur, der fører dig gennem Fuerteventuras vulkanske landskaber til afsidesliggende strande og smukke fiskerbyer. Du gør det hele i grupper på højst 30 personer per rundtur og slutter af med muligheden for at se en uforglemmelig solnedgang.Du vil glide ned ad grusveje og forbi vulkaner, mens vi suser gennem lavafelter og brændte kratområder. Efter at have krydset disse tørre lande, kommer vi til kysten. Her mødes Atlanterhavets blå vand med den gyldne kystlinje - en kontrast af farver, som er et af Fuerteventuras kendetegn.Der vil også være fri tid i El Cotillos centrum. Du kan gå en tur til slottet El Toston, hvor du kan få en fantastisk udsigt over vestkystens surfstrande, eller du kan finde et sted at spise middag. Herfra ræser vi videre til et imponerende udsigtspunkt over Atlanterhavet. Se solen synke ned i havet, mens du nipper til et koldt glas cava, og se alle øens farvers spillevende.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

STEP rundtur til fods i Ajuy og Las Peñitas på Fuerteventura
Aktiviteter

STEP rundtur til fods i Ajuy og Las Peñitas på Fuerteventura

Alle de ting, der gør det vestlige højland i Fuerteventura så specielt, vil du opleve på denne STEP rundtur til fods. Med start i Vega de Rio Palmas fører guiden os gennem en af øens grønneste hjørner til rå landskaber. I det fjerntliggende område til, fra Vega de Rio Palmas, vil vi rejse til den historiske eremitage Las Peñitas og runde turen af med et besøg i den fiskerlandsby Ajuy.Oplev dele af Fuerteventura, der ligger uden for de slagne stier, mens du tager af sted til fods og krydser dale. Takket være det omgivende hav af grøn vegetation og de overjordiske klippeformationer kender de lokale området som "Fuerteventuras oase". Filmfans kan dog se det i en af scenerne fra den seneste Marvel-film, The Eternals.Vi går ad en sti langs en kløft mod kysten i retning mod Ajuy. Denne afsidesliggende landsby er berømt for dens havgrotter, som du kan udforske sammen med de sorte vulkanske strande. Som afslutning på vandreturen er der en picnicfrokost.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Fuerteventura 4x4 og katamarantur
Aktiviteter

Fuerteventura 4x4 og katamarantur

Du får det bedste af to verdener på denne heldagstur, der inkluderer en ø-udforskning med 4x4 og et katamaran-Cruise rundt om Isla de los Lobos. Du kører gennem Fuerteventuras off-road spor, forbi landsbyer og gårde, og skifter derefter til en katamaran, hvor du får den fulde VIP-behandling.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Højdepunkterne på Lanzarote med privat rundtur
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Lanzarote med privat rundtur

Lanzarote ligger måske kun 25 minutters færgetur fra Fuerteventura, men når det gælder landskabet, er det en verden til forskel. På denne eksklusive private rundtur kan du opleve de lavaprægede landskaber i Timanfaya Nationalpark, rejse gennem palmedalen Haria og smage vin fra en vulkansk vingård.Efter at din private guide har hentet dig, tager du færgen til Playa Blanca, hvor det går løs med det samme. I Timanfaya Nationalpark kan du mærke varmen under dine fødder, mens du ser buskadset bryde i brand og en dampende gejser skyder op af jorden.Der er også et stop i vindområdet La Geria, hvor du kan prøve en vinsmagning og tage en tur gennem Haria - kendt som De Tusind Palmers Dal. Efter frokost er der også et besøg i Jameos del Agua. Og inden du tager færgen tilbage, har du mulighed for at besøge enten den grønne lagune El Golfo, den hvidkalkede landsby Teguise eller den dramatiske kystlinje Los Hervidos.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Besøg Betancuria på privat rundtur
Udflugter & dagsture

Besøg Betancuria på privat rundtur

Denne rundtur er en privat tur udelukkende for dig og dit selskab og tager dig til Fuerteventuras tidligere hovedstad, Betancuria. Denne lille landsby, der blev grundlagt af en normannisk ridder i det 15. århundrede, er fyldt med legender. Hør fortællinger om helte, pirater og plyndringer, mens I besøger byen med en ekspertguide og smager på lokal ost og rom.Når du ankommer til Betancuria, kan du lære alt om øens historie med rundvisninger på de arkæologiske og etnografiske museer. Gå en kort tur gennem landskabet, og du kan tage et par selfies med de urovækkende levn af San Buenaventura-klosteret og San Diego Eremitagen - begge ødelagt af pirater i 1593.Besøg kirken Santa Maria for at se et typisk eksempel på koloniarkitektur og kig ind i kirken for at beundre dens samling af hellig kunst. Til sidst slutter vi af på en typisk kanarisk bar for at smage en prisbelønnet ost og ron miel - den lokale rom med honningsmag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Højdepunkterne på Fuerteventura med privat rundtur
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Fuerteventura med privat rundtur

Udforsk Fuerteventuras enorme udbud af seværdigheder, landskaber og naturens omgivelser. Med et maksimum på kun otte passagerer besøger vi på denne minibus-rundtur øens gamle hovedstad Betancuria, Ajuy-havgrotterne og landsbyen Pajara. Der er også en ostesmagning, et stop ved udsigtspunktet Las Peñitas og en tapasfrokost inkluderet.Først rejser vi til Ajuy, en afsidesliggende landsby, hvor de fremtrædende kridtklipper står i kontrast til den sorte vulkanske strand. Her kan vi også se flåden af lokale fiskerbåde, der vugger i vandet. Og efter at have været forbi Pajara for at besøge den gådefulde azteker-inspirerede kirke, besøger vi udsigtspunktet Las Peñitas. Husk at hive kameraet frem her.Vi vil også opleve det smukke Betancuria. Øens første hovedstad er nu en søvnig hvidkalket landsby. Her ligger kirken Iglesia de Santa María, hvis enkle facade gemmer på et rigt dekoreret interiør. Når du har fået appetit, kan du se frem til en tapasfrokost og en smagsprøve på kanarisk ost og honninglikør på en gedefarm.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Billet til privat rundtur i Betancuria
Udflugter & dagsture

Billet til privat rundtur i Betancuria

Denne rundtur er en privat tur udelukkende for dig og dit selskab, der tager jer til Fuerteventuras tidligere hovedstad, Betancuria. Denne lille landsby, der blev grundlagt af en normannisk ridder i det 15. århundrede, er fyldt med legender. Hør fortællinger om helte, pirater og plyndringer, mens I besøger byen med en ekspertguide og smager på lokal ost og rom.Når I ankommer til Betancuria, kan I lære alt om øens historie med rundvisninger på de arkæologiske og etnografiske museer. Gå en kort tur gennem landskabet, og du kan tage et par selfies med de urovækkende levn af San Buenaventura-klosteret og San Diego Eremitagen - begge ødelagt af pirater i 1593.Besøg kirken Santa Maria for at se et typisk eksempel på koloniarkitektur og kig ind i kirken for at beundre dens samling af hellig kunst. Til sidst slutter vi af på en typisk kanarisk bar for at smage en prisbelønnet ost og ron miel - den lokale rom med honningsmag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Oasis Wildlife Fuerteventura billet med transport
Aktiviteter

Oasis Wildlife Fuerteventura billet med transport

.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Betagende katamarantur ved Fuerteventura
Aktiviteter

Betagende katamarantur ved Fuerteventura

At sejle langs den smukke kystlinje og nyde en traditionel kanarisk frokost med drikkevarer, er den formel, der gør denne katamarantur så magisk og betagende. Desuden bliver der også stop for svømning og snorkling. Og med lidt held kan du se delfiner og grindehvaler. Det er, hvad ferie drejer sig om.Turen starter, når vi bliver budt velkommen ombord af det venlige personale. Derefter letter kaptajnen anker, og med sejlene hejst styrer vi ud på Atlanterhavet og sejler sydover, mens vi holder udkigt efter delfiner og grindehvaler, som der er mange af i det varme vand ud for Fuerteventura.Senere kaster kaptajnen anker ved et afsidesliggende sted nær Jandia. Dyk ned i klare vand eller slap af ombord, og for at runde dagen af, kan du nyde et typisk kanarisk måltid og kolde drikkevarer.

Gratis afbestilling
Måltid Inkluderet
Eventyr på el-cykel
Aktiviteter

Eventyr på el-cykel

Oplev Fuerteventuras smukke natur på en el-cykel. Du kan vælge mellem fire ruter og din cykel kan benyttes som almindelig cykel eller kan ændres til en el-cykel når du skal op af bakkerne.

Gratis afbestilling
Små Grupper
Landsbyer og smagsoplevelser på Fuerteventura
Udflugter & dagsture

Landsbyer og smagsoplevelser på Fuerteventura

Fuerteventura er en sjælden perle, og der er masser at se og foretage sig, i afslappende og fredelige omgivelser. På denne dagstur til centrum af øen udforsker vi den historiske by Betancuria og fiskerbyen Ajuy. Vi besøger også steder som en aloe vera plantage og en bondegård.Ombord i den komfortable 8-personers minibus, er det første stop en aloe vera-plantage. Og på en gård skal vi smage på olivenolie. Næste punkt på dagsordenen er det polkaprikkede maurisk-influerede fyrtårn med udsigt over Las Playitas-strandenNår vi kommer til Ajuy, kan du nyde udsigten fra de hvide kalklipper over den sorte strand og fiskerbådene. Senere tager vi på en naturskøn tur gennem bjergene til den koloniale by Betancuria. Her ser vi St. Mary's-kirken og nyder en ostesmagning på en nærliggende gedefarm, inden vi afrunder dagen med en traditionel frokost og et besøg på ostemuseet i Antigua.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Introduktion til Fuerteventura