Hilton Tulum Riviera Maya

  • Tulum, Mexico
  • Plus

Om hotellet

Luksus ved stranden med All Inclusive

Hilton Tulum Riviera Maya er et moderne All Inclusive-hotel på stranden lige uden for Tulum. Her er der flere restauranter med smagsoplevelser fra hele verden og pools for både store og små med udsigt over havet og svajende palmer.

Omgivelserne er rolige og foran hotellet ligger den hvide sandstrand med liggestole og parasoller. Vil du vågne op til den smukkeste udsigt, kan du booke et værelse med havudsigt.

Pools til rolige og legende stunder

Her er hele otte pools ved strandkanten, som byder på en strålende udsigt over havet, kølende badestunder og stille afslapning på en liggestol. For familier og børn er der en pool med vandsprøjtefigurer og små rutsjebaner.

Buffeter, italiensk, mexicansk og grillet

På Hilten Tulum Riviera Maya indgår All Inclusive i rejsens pris og her findes et stort udbud af mad og drikke. Vælg mellem generøse buffeter, hvor du kan sammensætte din egen yndlingstallerken og menuer med smage fra hele verden i en af hotellets specielle restauranter og barer.

Børneklub og spa

De yngste gæster kan hænge ud og spille bordtennis, lave piñataer og møde nye venner i hotellets børneklubber og legerum. Har du lyst til at blive forkælet for en stund, kan du booke et spabesøg på nabohotellet Conrad Tulum Riviera Mayas luksuriøse spa-afdeling, som tilbyder spabehandlinger.

  • Antal værelser : 735

Kort om hotellet

Udendørspool/Børnepool
Ja/Ja
Centrum/Shopping
26 km/26 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer 15 min.

Gennemsnitsvejr i Tulum

Adresse & telefon

Adresse
Carretera Cancún Tulum 307. Tulum, Quintana Roo, México 77774, Mexico
Telefon
+52 998 432 0195

Vigtig information

Reception åben hele døgnet
Ja
Antal værelser
735
Parkering
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
TV
Ja

Mad og drikke

All Inclusive

Mad og drikke Morgenmads-, frokost- og aftenmadsbuffet med drikkevarer (lokal vin, øl, sodavand eller vand). Lokal vin, øl. sodavand og mineralvand, barservering til kl. 24 (anviste barer/tider).

Vælg mellem specialrestauranter, som serverer mexicansk, italiensk, fisk og skaldyr. Måltider serveres som à la carte eller buffet. Restauranten Enclave lounge er for Enclave-gæster.

Øvrigt All Inclusive-indholdet og tider kan ændre sig i løbet af sæsonen, eksempelvis i begyndelse og i slutningen af sæsonen eller hvis der er få gæster.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Poolbar
Ja
Morgenmad
Buffet
Frokost
Buffet
Middag
Buffet
All Inclusive
Ja

Afstande

Shopping
26 km
Centrum
26 km
Lufthavn
98 km

Stranden

Strand/badning (max)
100 m
Type af strand
Klippestrand, Sandstrand
Gratis solsenge på stranden
Ja

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
8
Børnepool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Spa på søsterhotellet Conrad Tulum Riviera Maya. Spa- og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Spa
Ja
Gratis entré til spa/wellness-området
Nej
Sauna
Ja

Sport

Træningslokale
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-11-01 til 2024-05-01
  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent TUI-appen gratis til din smartphone eller tablet.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider når det passer dig. Under ”Spørg guiderne” i appen og myTUI på tui.dk, kan du sende meddelelser og få hurtigt svar, både før og i løbet af ferien. Du skal blot oplyse dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller rejsen og derefter hente og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

  • ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk
  • Servicen starter direkte når du har bestilt din rejse.
  • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af ferien så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, ved akut tilfælde, nå guiderne på telefon. Nummeret finder du i TUI-appen et døgn inden du kommer til rejsemålet. Har du ikke TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Hvis du har bestilt bustransfer, modtager du i TUI-appen information om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er TUIs engelsktalende guideteam til stede i lufthavnen. Har du bestilt taxitransfer møder chaufføren dig i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 12 timer 45 min ved direkte fly fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid er cirka 2 timer 15 min. Bestil transferbus eller privat transfer med taxi eller minibus. Når du foretager en bestilling ser du, hvilke alternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.

Afstande

Shopping
26 km
Centrum
26 km
Lufthavn
98 km

Stranden

Strand/badning (max)
100 m
Type af strand
Klippestrand, Sandstrand
Gratis solsenge på stranden
Ja