Rejser
til
Ocho Rios

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 110,-
  • 1 loiter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaJamaicanske dollar (JMD)
  • Tidsforskel-6 timer
  • HovedstadKingston
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 9.450

Rejser til Ocho Rios

Ocho Rios

Ocho Rios er omgivet af regnskovsbeklædte bjerge, der overgår til gyldne strande. Restauranter, butikker og besøgende krydstogtsskibe giver byen puls. Her bor du på vores RIU-hotel med pools og aktiviteter, nær regnskov og vandfald.

For cirka 20 år siden var Ocho Rios en stille fiskerby. Sidenhen er den vokset til at blive Jamaicas andenstørste turistby. Mange store skibe på krydstogt i Caribien lægger til i Ocho Rios, med turister på besøg i løbet af dagen.

Strande, natteliv og shopping

I Ocho Rios, der også kalde Ochee, finder du det meste man forbinder med en ferie i Caribien – restauranter, barer, natklubber, shoppingcentre og fine strande. Kan du lide at shoppe, kan du vælge mellem lokal mode, farverig keramik, lokaltproduceret rom og kaffe _Jamaica Blue Mountain Coffee _– af mange betragtet som en af verdens bedste.

**Krydret og trækulsgrillet jerk
Den lokale specialitet jerk er lige så synonymt med Jamaica som reggae og calypso. Det krydrede, marinerede trækulsgrillede kød (kylling, svinekød eller fisk) serveres med sweet potatoes, og skylles ofte ned med den lokale øl Red Stripe.

Bob Marley, bobslæde og golf

En times kørsel fra byen Ocho Rios, kan du besøge Bob Marleys fødeby, Nine Mile, og blive guidet gennem hans mausoleum af rastafaris. Nede ved kysten i samme område ligger både vandfaldet Dunn's River Falls og den berømte bobslæde-bane i skoven. Rundt om Montego Bay er der fem golfklubber af mesterskabsklasse.

Vejret på Jamaica

Jamaica har tropisk klima med gennemsnitstemperaturer hele året på cirka 30 grader i dagtimerne, og 28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt om sommeren. Mellem juni og november er der risiko for tropiske storme. Her kan du se den aktuelle vejrprognose samt årsgennemsnittet for Ocho Rios.

Rejsetyper i Ocho Rios