Rejser
til
Sorrento

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Priseksempel fra Giardini-Naxos
  • Pizzaca. 85,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Rejser til Sorrento

Sorrento

Klassiske Sorrento er stedet for bryllupsrejsende, kulturinteresserede og alle andre, der ønsker en skønhedsoplevelse ud over det sædvanlige. I mere end hundrede år har byen været en af Italiens mest berømte feriebyer, og selv i dag er det som at træde direkte ind i "la dolce vita", det gode liv.

Charme og elegance
Sorrento byder på velduftende delikatessebutikker, elegante luksushoteller, caféterrasser med kurvemøbler, badebroer med gammeldags omklædningshytter og et charmerende byliv. Det centrale Sorrento ligger på en klippe, der vender mod Napolibugtens glitrende vand og den lovpriste ø Capri.

Romantiske stræder
Ved hovedgaden Corso Italia og det centrale torv, Piazza Tasso, finder du modebutikker, kaffebarer og nogle diskoteker. I de nærliggende, roligere områder er stemningen afslappet og romantisk med trappetrinsstræder, hvælvinger, små kirker, blomsterdekorationer og intime restauranter.

Udflugt til Ravello
Et godt udflugtsmål ved kysten er "ørnereden" Ravello, der ligger på en klippehylde halvvejs oppe af bjergsiden, med en storslået udsigt over havet. Her findes to store barokhaver med planter og marmorstatuer. Udsigten fra den ene – Villa Rufolo – inspirerede komponisten Richard Wagner, da han skrev operaen Parsifal.

Uge- og weekendrejser
Vores rejser til Sorrento foregår med rutefly til Napoli. Derfra tager du på egen hånd til Sorrento. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – fra to uger før afrejsen til du rejser hjem igen. Lige så fleksible er rejselængderne, du kan vælge mellem 4 eller 8 dage.

Rejsetyper i Sorrento