Rejser
til
Reykjavik

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Fakta

Vis alle fakta
  • HovedstadReykjavik
  • SprogIslandsk
  • Befolkning330.000

Rejser til Reykjavik

Reykjavik

I Reykjavik er Islands historie altid inden for rækkevidde. På nationalmuseet kan du se sværd og sølvskatte og moderne islandsk kunst. Det gamle havnekvarter er blevet et hipt sted og der findes masser af barer, caféer og kunstgallerier.

Det moderne nordiske køkken

Takket være den nordiske madtrend, er der dukket flere spændende restauranter op i Reykjavik, hvor menuen er inspireret af traditionelle islandske råvarer og madlavningstraditioner.

Musik, fornøjelser og seværdigheder

Der findes masser af barer og klubber med livemusik.
Besøg koncerthuset Harpa, hvor det islandske symfoniorkester spiller og Hallgrimskirken - begge steder er gode eksempler på den innovative, islandske arkitektur.
Hallgrimskirken troner over byen og det høje tårn kan ses 20 km. væk.

Varme kilder og vandfald

Island er ikke kendt for sol og strand, men en tur i en af de varme kilder eller et besøg til et af de klassiske, islandske badehuse er en vigtig del af den islandske kultur. De fleste badehuse har udendørs pool, iskar og boblebade - heitir pottar, som det hedder på islandsk.
Du må ikke misse at opleve naturen lige uden for Reykjavik, hvor nationalparken Tingvalla og det store vandfald Gullfors ligger blot et par timers kørsel væk.

Rejser til Reykjavik med TUI

Vores rejser til Reykjavik foregår med rutefly, hvilket gør, at rejselængden er fleksibel. Vi har ingen guider på rejsemålet, men under rejsen kan du kontakte TUI Service Center via TUI-appen, Min side, SMS eller telefon.

Rejsetyper i Reykjavik

Anbefalede hoteller - Reykjavik

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Reykjavik Vis alle hoteller på Island