Billeder

 
Vis alle 20 billeder

Moderne hotel med central beliggenhed i Temple Bar

The Morgan Hotel har et moderne design og en central beliggenhed i Dublin, specifikt midt blandt forlystelserne i Temple Bar-området. Efter en lang dag i byen kan du slappe af på hotellet – her er restaurant, bar samt et stort gym med sauna.

Hotelfakta

 • Vigtig information

  Bygget 1997
  Antal værelser 106
  Indcheckning 15:00
  Udcheckning 12:00
  Depositum ved ankomst Ja
 • Accepterede kreditkort

  American Express Ja
  MasterCard Ja
  Visa Ja
 • Tilgængelighed

  Antal etager i den laveste bygning 4
 • Vores service

  Gælder 2019-10-01 til 2020-05-01
  og 2020-05-01 til 2020-11-08

  Vores service

  Vil du i kontakt med TUI i løbet af din rejse, er det letteste at benytte tjenesten "Spørg guiderne". Den er tilgængelig både i TUI Danmark appen og under ”Min side” på tui.dk. Vi svarer 24 timer i døgnet, hver dag i ugen, normalt inden for 30 minutter. Det er også muligt at tage kontakte til os via SMS og telefon. Du modtager et nummer på SMS, ved ankomst til destinationen.

Værelser

Dobbeltværelse

Classic

Bruser

Deluxe

Bruser

Superior

Bruser

Enkeltværelse

Classic

Deluxe

Bruser, Opholdsrum

Superior

Bruser

Tresengsværelse

Deluxe

Twin room

Classic

Deluxe

Badekåber, Bruser, Opholdsrum, Slippers

Udflugter Dublin

Det er gennem udflugterne at du kommer tæt på Dublin. Det kan dreje sig om eventyr i naturen. Eller seværdigheder og spændende indtryk af landets kultur. Men også bådudflugter, shoppingture og festaftener med det lokale køkkens specialiteter. Uanset hvilke udflugter du vælger, vil du få rejseminder, der holder længere end din solbrændte kulør.

Er der lang tid til du skal rejse, kan de ske, at mængden af udflugter stadig vokser – du finder mest at vælge mellem i de sidste måneder inden afrejsen. Velkommen til at udvide dine horisonter!

Find udflugter

Kundebedømmelser