Rejser
til
Nordlige Goa

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Priseksempel fra Panaji
  • 1,5 liter vandca. 2,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndiske rupee (INR)
  • Tidsforskel+4,5 timer
  • HovedstadNew Delhi
  • SprogHindi, engelsk
  • Befolkningca. 1.817.000

Rejser til Nordlige Goa

Nordlige Goa

I det nordlige Goa ligger nogle af Indiens meste kendte og besøgte sandstrande.

Calangute er den største og mest populære badeby i Goa, med mange restauranter, coffee shops, banker og rejsearrangører inde i selve byen. Naturligvis er der også en kirke, St Alex.

Calangute og Candolim
Langs stranden i Calangute er der mange beach shacks og gode muligheder for at dyrke vandsport, hvilket kan være en god måde at undgå de mange strandsælgere på.

Candolim har lige så fine strande som Calangute, men her er atmosfæren mere rolig, og restauranterne og butikkerne ligger mere spredt. På stranden er der mulighed for at leje blandt andet windsufingudstyr, men udvalget af vandsport er mindre end på Calangute-Baga.

I Candolim tilbringer mange aftenerne på en beach shack med fødderne i sandet og en kold drink i hånden. I Baga og Calangute er nattelivet mere varieret og livligt. Her er mange restauranter og flere diskoteker, der tiltrækker et yngre publikum af både lokale og internationale turister.

Farverige markeder
I alle Goas strandbyer finder du masser af småbutikker, håndarbejde og markeder. Det er en drøm for alle shoppingelskere at gå rundt blandt markedsboderne med farverige silkestoffer, fantasifulde smykker og lædervarer, især hvis du kan lide at prutte med de ofte snaksagelige sælgere.

Du får en tilpas dosis kultur, hvis du går rundt blandt de pastelfarvede kolonihuse og hindutempler i Goas hovedstad Panjim.

Rejsetyper i Nordlige Goa

Anbefalede hoteller - Nordlige Goa

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Nordlige Goa Vis alle hoteller på Goa