Rejser
til
Aruba

Pris fra

...

Hoteller

8

Prisniveau

Priseksempel fra Oranjestad
  • 1,5 liter vandca. 14,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaAruban Florin (AWG)
  • Tidsforskel-5 timer
  • HovedstadOranjestad
  • SprogHollandsk, papiamento
  • Befolkning104 822

Rejser til Aruba

Aruba

Du skal rejse til Aruba, hvis du vil have snehvide strande og aktiviteter ude i naturen. I hovedstaden Oranjestad ligger både strande og spisesteder indefor gåafstand. Og klimaet er stort set tørt og solrigt.

Foruden mange skønne dage på stranden, kan du snorkle ved et skibsvrag fra anden verdenskrig, hvor papegøjefisk holder til. Du kan også tage med på en jeeptur i nationalparken Arikok, hvis lavaformationer og kaktusser er en smuk kontrast til strandene og palmerne.

Kridhvide strande

Det bedste ved Arubas strande er ikke kun at der er så mange, der er også mange forskellige strande. Lavvandede strande til børnefamilier og perfekte til snorkling. Fredelige strande med roligt vand til afslappende strandliv. Desuden er der en hel del strande som du vil elske, hvis du ønsker at surfe.

Kultur og historie

Arubas arkæologiske museum har samlinger, der dækker over 5000 års historie. Musik er en stor del af den arubiske kultur, og en af årets største begivenheder er karnevallet i februar. Det finder sted i flere uger med parader, musik og farverige kostumer. Resten af året holder de lokale fetsstemningen oppe med caribiske toner.

Lokale smagsoplevelser

Arubaborgerne er meget stolte over deres rene vand, især at det kan drikkes direkte fra vandhanen. De brygger den prisbelønnede øl Balashi. Andre lokale specialiteter er den sorte kage – bolo preto. Det er en frugtkage der er lagret mindst en måned i rom og brandy. Du kan også prøve en strudseburger på et af spisestederne ved stranden.

Rejsetyper i Aruba