Så let er det at kontakte guiden

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Alle andre spørgsmål

Hvad kan jeg med TUI appen?

Under selve rejsen er den mest populære funktion, at du kan sende spørgsmål til TUI-guiderne i chatten og få svar inden for 30 minutter – uden at du skal forlade solstolen. Du kan bestille udflugter, læse om alt hvad rejsemålet har at byde på, se og bestille aktiviteter på hotellet, se vejrprognoser og få vigtig information, hvis noget bliver ændret, for eksempel flytiderne. Vi svarer døgnet rundt, alle ugens dage.

Inden rejsen kan du sende planlægningsspørgsmål til TUI-guiderne, se information om din bestilte transfer i forbindelse med ankomsten (den vises i appen 24 til 48 timer før afrejse), læse om udflugter og anden information om rejsemålet, forudbestille taxfree, bestille tilvalg som udlejningsbil, benytte vores huskelister når du pakker og checke ind online på flyvninger med TUI. Og når du er kommet hjem igen, kan du selvfølgelig søge inspiration til din næste rejse og bestille den i appen.

Læs mere om vores app her

Hvordan kontakter jeg guiderne på destinationen?

Når du rejser med os kan du nemt kontakte guiderne på rejsemålet. Både før, under og efter rejsen. Den nemmeste måde at få kontakt til dem er via TUI appen som du kan downloade gratis til din smartphone eller din tablet. 

Når du er på destinationen kan du kontakte dem via sms, telefon eller TUI appen. 
Det er bare at vælge det som passer dig bedst!

Denne service koster intet ekstra, ud over din tele-udbyders normale takst.

Læs gerne mere om vores rejsemålsservice her.

Kategorier

Tjek kategorierne nedenfor for at finde svar på dit spørgsmål.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Både med at bestille en rejse, med spørgsmål der skulle opstå i forbindelse med rejsen eller efter rejsen. Her kan du finde vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Kontakt os