Indtjekning

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Alle andre spørgsmål

Hvordan foretager jeg check-in i lufthavnen?

På din billet ser du dit flynummer og flyselskab samt afrejsetid og terminal.

Flyver du med vores eget flyselskab TUI fly eller TUI Airways, kan du nemt lave check-in med dit bestillingsnummer, i de selvbetjenings automater der er i lufthavnen. Efter at du har udskrevet dit boardingkort og dine bagagetags, afleverer du din bagage ved skrankerne, som er oplyst som "Bagage-drop".

Oftest lukker check-in en time før flyets planlagte afgang. Vi anbefaler at du er i lufthavnen ca. 2 timer før afgang. 

For mere information angående check-in, henviser vi til dette link

Hvordan foretager jeg en online check-in?

Pakkerejse med charterfly
Når du flyver med TUI Fly eller TUI Airways kan du foretage check-in online via din computer eller mobilen. Dette kan du gøre fra mellem 7 dage og 15 timer før afrejse. 
Du kan gøre dette direkte i vores TUI-app eller online her.

Her kan du læse mere om check-in rutinerne ved TUI Fly og andre charter flyselskaber. Hvis der intet står om netop dit flyselskab betyder det at online check-in ikke er muligt. I så fald må du gøre dette fysisk i lufthavnen, enten ved en automat eller ved check-in disken.

Pakkerejse med rutefly
Online check-in er muligt ved de fleste flyselskaber. Det kan variere fra selskab til selskab, og vi anbefaler at du læser mere på det enkelte flyselskabs egen hjemmeside.
For at logge ind på det enkelte selskabs hjemmeside skal du bruge selskabets eget bestillingsnummer, og altså ikke TUIs bestillingsnummer. Hvis du rejser med flere flyselskaber under en og samme rejse, kan det ofte være sådan at online check-in ikke er muligt.

Hvis online check-in ikke er muligt, skal du gøre dette i lufthavnen, enten ved en automat eller ved check-in disken.

Hvor tidligt skal jeg være i lufthavnen?

Vi beder dig være i lufthavnen i god tid da der kan være kø, både ved indcheckningen og sikkerhedskontrollen.
Sørg for at være klar ved sikkerhedskontrollen, ved f.eks. at lægge elektronik og væsker klar øverst i håndbagagen, og ved at tage overtøj og bælter af.

Check-in åbner typisk ca. 2,5 time inden afrejse.

Det kan også være en god idé, at du løbende holder dig informeret om, hvad der gælder i netop den lufthavn, du skal rejse fra. Mange lufthavne skriver på deres hjemmeside, hvad tid de anbefaler, du kommer til lufthavnen, samt forventede køtider ved skranke og sikkerhedskontrollen.

Kategorier

Tjek kategorierne nedenfor for at finde svar på dit spørgsmål.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Både med at bestille en rejse, med spørgsmål der skulle opstå i forbindelse med rejsen eller efter rejsen. Her kan du finde vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Kontakt os