Transfer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Alle andre spørgsmål

Hvornår henter transferbussen mig ved hjemrejse?

Dagen inden afrejse vil du modtage SMS med tidspunkt for afhentning. Vi gør opmærksom på at du vil modtage SMS på det telefonnummer som står registreret i din bestilling. Hvis du bruger et andet telefonnummer på rejsen, beder vi dig kontakte os for at ændre dette. 

Du kan finde busnummer, samt tidspunkt for afhentning i TUI-appen. Her kan man også se antal stop og beregnet transporttid. 
Hvis du ikke har fået hjemrejsetidspunktet dagen inden du skal hjem, så kontakt venligst vores guider.
Deres kontaktoplysninger kan findes i TUI appen, eller i den sms du modtog ved ankomst til destinationen.

Afhentningstidspunktet, afhænger af hvilken destination du befinder dig på.
Hvis du ikke har modtaget information dagen inden hjemrejse, vil vi bede dig om at kontakte vores guider på destinationen. Telefonnummeret til vores guider modtager du på SMS og inde i TUI-appen når du ankommer til destinationen.

Indgår bustransfer til hotellet i prisen?

Bustransfer til og fra hotellet, ved ankomst og hjemrejse, indgår som oftest ikke i rejsens grundpris. Vi anbefaler at du tilkøber transfer hjemmefra. Transfer kan ikke købes på rejsemålet. Du kan tilkøbe transfer når du bestiller rejsen, via myTUI eller via vores kundeservice.

Rejsetiden til hotellerne finder du på vores hjemmeside, under destinationens fakta. For eksempel på vores side om Puerto Rico (Gran Canaria).
Du kan finde busnummer, samt tidspunkt for afhentning i TUI-appen. Her kan man også se antal stop og beregnet transporttid. 

Hvis du har booket en rejse med rutefly, så vil vores guider ikke tage imod dig i lufthavnen, men det er oftest muligt at booke privat transfer til hotellet.

Kombinationsrejser

Hvis du har valgt at kombinere to eller flere rejsemål, så er transfer mellem hotellerne inkluderet. Vil du derudover også have transfer ved ankomst og afrejse, så skal dette bookes hjemmefra. Læs mere her.

Skirejser

På vores skirejser er bustransfer mellem lufthavn og hotel gratis. Transferen har plads til skiudstyr og transferen skal tilvælges når du bestiller din rejse.
Læs mere her.

Kan jeg forhåndsbestille privat transfer?

Hvis privat transfer er tilgængelig på destinationen du rejser til, får du valgmuligheden "privat transfer (hele selskabet)" under "bestil bus eller privat transfer" under bookningen af din rejse. Børn under 2 år indgår ikke i det maksimale antal passagerer. Vær opmærksom på at autostole ikke kan garanteres. Vi anbefaler derfor at du medbringer din egen. 

Hvis i rejser flere end 3 personer sammen, er det muligt at booke flere køretøjer. Du kan booke privat transfer både når du foretager bookningen og efter rejsen er booket, dog senest 48 timer inden afrejse.  

Transferen kører direkte fra lufthavnen til dit hotel. Guiderne i lufthavnen oplyser dig om hvordan du finder din transfer når du ankommer.  Information om transporttid til hotellet kan ikke oplyses før ankomst. Opsamlingstid til hjemrejsen vil fremgå i vores TUI-app et døgn før hjemrejse.

Vær opmærksom på at pladsen i bagagerummet er begrænset, du kan ikke forvente mere plads end i en normal bil. Hvis du medbringer meget bagage anbefaler vi at du booker transferbus. 

Ankommer du til destinationen med rutefly venter chaufføren på dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn på. Kan du ikke finde chaufføren kan du kontakte vores guider på det telefonnummer du modtager på sms ved ankomst. 

Læs mere om forskellige transfermuligheder her.

Kategorier

Tjek kategorierne nedenfor for at finde svar på dit spørgsmål.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Både med at bestille en rejse, med spørgsmål der skulle opstå i forbindelse med rejsen eller efter rejsen. Her kan du finde vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Kontakt os