Rejse med børn

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Alle andre spørgsmål

Fra hvilken alder kan et barn rejse selv?

Et barn kan rejse selv fra 6 års alderen, dette gælder dog bare for enkelte lande og flyselskaber. I så fald behøver vi en rejsetilladelse, denne kan hentes her.
Flyselskabet skal derudover informeres på forhånd om børn mellem 6 og 11 år der rejser selv. De fleste flyselskaber tilbyder ledsageassistance mod et gebyr. Dette gælder hvis der kun er købt flybillet på et af vore charterfly.

Kontakt vores vores kundeservice for mere information samt for at booke billet for et barn der rejser selv.
Mere information om at rejse med barn kan findes her.

Hvad koster rejsen for et spædbarn?

For børn under 2 år på hjemrejsedagen er prisen 500,- i charterfly, såfremt de sidder på forældrenes skød. Dette gælder kun for ét barn pr. voksen, forudsat at barnet sidder på skødet af en voksen under flyvningen og i transferbussen. 

På rutefly varierer prisen for et spædbarn afhængigt af flyselskabet, og barnets pris vil blive oplyst, når du bestiller din rejse. 

Bemærk venligst, at alderen beregnes ud fra returrejsen. Hvis barnet fylder 2 år under rejsen, skal der reserveres et flysæde. Den aktuelle pris oplyses når rejsen bestilles.

Læs mere om at rejse med børn her.

Hvordan bestiller jeg en babyvugge ombord på flyet?

Vi kan desværre aldrig garantere at der findes babyvugger ombord på alle fly. Kontakt derfor flyselskabet du skal rejse med, for at høre hvordan det er på netop din flyvning. De fleste flyselskaber vi arbejder med finder du her.

Det er ikke muligt at bestille babyvugge hvis du rejser med TUI fly, TUI Airways eller Jettime.

Kan jeg bestille babymad ombord til mit spædbarn?

Vi tilbyder desværre ikke måltider for spædbørn ombord på vores fly. Måltider for børn serveres for børn fra 2-11 år. I må gerne selv medbringe mad til jeres spædbarn, men vær opmærksom på, at der ofte ikke findes mulighed ombord for at få maden opvarmet.

Kabinepersonalet kan altid være behjælpelige med at opvarme vand.

Kan jeg tage en barnevogn med til gaten?

En barnevogn skal normalt checkes ind, da de både i størrelse og vægt overskrider grænsen for hvad flyselskabet tillader for håndbagage. I lufthavne har de ofte barnevogne man kan låne. Spørg personalet i lufthavnen hvor de kan findes.

Vi anbefaler at barnevognen pakkes ind i plastik eller på nogen anden måde er beskyttet inden den checkes ind. De fleste flyselskaber vi benytter os af, tillader at man checker barnevogn ind uden at skulle betale ekstra. 

Flyver du med TUIfly, accepterer vi også klapvogne.
Hvis man vil have klapvognen med i kabinen, skal den opfylde vores krav til håndbagage. 
I så fald kan man ikke medbringe andet håndbagage.

Læs mere om hvad der gælder for de forskellige flyselskaber her.

Må børn og unge under 18 år rejse alene?

For at børn og unge under 18år kan rejse uden deres værge, kræves en signeret rejsetilladelse med værgens signatur. Rejsetilladelsen kan du hente her.
Dokumentet udfyldes og sendes til os inden betaling af depositum, ved at maile til: formular@tui.dk

Hvis du rejser med rutefly, skal du følge flyselskabets egne regler. I så fald må du kontakte flyselskabet direkte for mere information. Mere info om rutefly og kontaktinfo findes her.

Hvis unge under 18 år tager på en pakkerejse (dvs. fly samt hotel) uden voksne til stede, må TUI først kontakte hotellet for at kontrollere at de accepterer bestillingen uden en myndig voksen på rejsen.
Kontakt i så fald vores kundeservice for hjælp. På rejser til Kanarieøerne eller Cypern, samt alle rejser med rutefly, skal der være mindst én person på bestillingen som er fyldt 18 år.

Kategorier

Tjek kategorierne nedenfor for at finde svar på dit spørgsmål.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Både med at bestille en rejse, med spørgsmål der skulle opstå i forbindelse med rejsen eller efter rejsen. Her kan du finde vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Kontakt os