Fly

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Alle andre spørgsmål

Hvad er forskellen mellem charterfly og rutefly?

Charterfly

Når du rejser med charterfly, uanset om det er en pakkerejse eller kun med flyet, er du også beskyttet af vilkårene for pakkerejser. Flyvningen er normalt en non-stop tur, og oftest kan du bestille bus eller privat transfer. Håndbagage er inkluderet i prisen på turen i henhold til flyselskabets vægtrestriktioner. Der opkræves et separat gebyr for bagage til indcheckning, medmindre andet er nævnt under bestillingsprocessen. Du vil se reglerne for din flyvning, når du bestiller. TUI-personale er normalt tilgængeligt i lufthavnen, og du kan nå TUI-guiderne i løbet af din ferie via telefon, sms TUI-appen.

Rutefly

Du er beskyttet af vilkår og betingelser for pakkerejser. Bagage er inkluderet i prisen, men vær opmærksom på, at reglerne for bagage er forskellige for de enkelte flyselskaber, det samme gælder betalings- og afbestillingsbetingelserne. Du kan se reglerne for din flyvning, når du bestiller rejsen. TUI-guiderne kan nås via telefon, e-mail og sms under hele dit ophold. Transport på dit rejsemål er ikke inkluderet, dog er der muligt på nogle destinationer at bestille privat taxa eller bus transport til hotellet. 

Kan jeg bestille tilslutningsbilletter?

Det er desværre ikke mulighed for at bestille tilslutningsbilletter hos os. Hvis du selv bestiller det, så anbefaler vi fleksible billetter, vi anbefaler minimum 3-4 timer imellem flyvningerne, da vi ikke er ansvarlige for tilslutningsbilletter som ikke er bestilt via os. 

Vidste du at du kan flyve med TUI direkte fra mange regionale lufthavne?
For eksempel kan du flyve både fra Billund, Aalborg og Aarhus.

Kan jeg tage dyr med på flyet?

Hos de fleste at vores flyselskaber, kan det lade sig gøre at medbringe hund og kat ombord. Dyret placeres i en særskilt del af bagagerummet. Dyr tillades sædvanligvis ikke i kabinen, med undtagelse af førerhund.

Bestilling for at kunne medbringe dyr ombord skal gøres direkte til flyselskabet. Regler for dyr ombord kan variere blandt de forskellige flyselskaber. 

Antallet af hunde/katte som må komme med flyene er begrænset, der er altid nødvendigt at bestille det i forvejen.

Obs! Bestillinger for dyr ombord på vores flyvninger, gælder kun rejser med fly. Vores hoteller og transferbusser tillader ingen dyr.

Ved bestilling af dyr ombord, kræver flyselskabet følgende information:

  • Mål på buret (længde, bredde, højde)
  • Vægt på dyret og bur ( samlet totalvægt)
  • Du er ansvarlig for at have et godkendt IATA bur til dit dyr, samt at have alle dokumenter og certifikater der kræves.

Venligst kontakt flyselskabet for yderligere info.

Kategorier

Tjek kategorierne nedenfor for at finde svar på dit spørgsmål.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Både med at bestille en rejse, med spørgsmål der skulle opstå i forbindelse med rejsen eller efter rejsen. Her kan du finde vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Kontakt os