Rabatter og kampagner

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Alle andre spørgsmål

Får jeg rabat som COOP medlem?

Som COOP medlem kan du optjene bonus på dit køb af ny pakkerejse ved TUI.

For at optjene COOP-bonus, er det vigtigt, at du kommer fra et COOP-link til TUI, samt at du opretter en TUI-konto, hvor du tilføjer dit COOP-medlemsnummer.
Har du ikke en konto hos TUI, skal du først oprette en. Det kan du gøre her. På myTUI under ’Indstillinger’ finder du afsnittet ’Partnere’, og her tilføjer du dit COOP-medlemsnummer.

Husk at registreringen kun gælder for nye bestillinger, og ikke kan kombineres med andre rabatter. Du kan kun opnå bonus på pakkerejser og krydstogter.
Bonus vil blive tilskrevet dit COOP kort måneden efter hjemkomst.
For at opnå COOP-bonus skal bookingen ske via linket her: https://www.tui.dk/tilbud/coop/.

Hvad er en kampagnekode?

Kampagnekode er oplyst enten i annoncer, vores nyhedsbreve og sociale medier, når vi har nogle helt unikke tilbud. Det kan også ske, at du som medlem hos en af vores samarbejdspartnere, har fået en medlemsfordel på en rejse, hvor du skal oplyse en kampagnekode for at få en specialrabat.
Kampagnekoden skal udfyldes under bestillings processen på den sidste side.
OBS! En kampagnekode kan kun benyttes i en begrænset periode.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, for bestilling af rejse med kampagnekode. Se kontaktoplysninger her.

Hvilke tilbud og rabatter findes der?

Du kan se vores aktuelle tilbud og rabatter på vores hjemmeside her.

Følg os med fordel på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du her også kan se specielle tilbud og konkurrencer.

Hvordan får jeg TUIs nyhedsmail?

 Vil du følge med i vores aktuelle tilbud og kampagner, anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsmail. Du kan tilmelde dig her

Du kan altid afmelde dig via et link nederst i vores nyhedsbrev.

Jeg er medlem af Ældresagen. Får jeg rabat?

Lige nu har vi desværre ingen fordele, hvis du er medlem af Ældre Sagen.

Læs mere om vores øvrige rabatter her. 

Kan jeg samle point som medlem af Scandic Friends?

Ja. Point tildeles på nybestilte charterrejser, som er bestilt på TUI.dk.
Du får 1 Scandic Friends point per krone af rejsens totale slutpris.

For at samle Scandic Friends point skal du gøre følgende:

  • Når det er tid til at booke din rejse skal du gå ind på TUIs hjemmeside via linket på Scandic sin hjemmeside. Det er vigtigt at du benytter Scandics eget link, siden at det kun er bookninger der foretages på denne måde der giver point.
  • Tillæg dit Scandic Friends medlemsnummer til din TUI konto. Hvis du ikke allerede har en TUI konto kan du lave en her. Medlemsnummeret skal tilføjes til din TUI konto under "indstillinger" og "partnere".

For dig som er medlem af Scandic Friends, så kan du benytte dine point til at købe et TUI gavekort i Scandic Friends butikken online.

Læs mere om vores tilbud til Scandic Friends medlemmer her.

Kan vi få rabat på en grupperejse?

Ønsker man at rejse som en gruppe, men er under 30 fuldt betalende rejsende, tilbyder vi rabatten "Rejs 10, betal for 9". Læs mere om tilbuddet og vilkårene her. 

Det er muligt at opnå en grupperabat hvis man rejser mere end 30 fuldt betalende. Grupperabatten gælder kun på udvalgte rejser med charterfly, udenfor skolernes ferieperioder. Vi tilbyder ikke grupperabat på pakkerejser med rutefly. Kontakt vores kundeservice for mere information og bestilling.

Læs mere om grupperejser her.

Kategorier

Tjek kategorierne nedenfor for at finde svar på dit spørgsmål.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Både med at bestille en rejse, med spørgsmål der skulle opstå i forbindelse med rejsen eller efter rejsen. Her kan du finde vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Kontakt os