Fem lækre voksenhoteller i Grækenland

Uanset om du rejser med din partner, din bedste ven eller din mor, så kan det nogle gange være skønt at bo på et hotel der henvender sig til voksne. Her har vi samlet nogle af vores mest populære voksenhoteller i Grækenland.

I Grækenland har vi flere hoteller til voksne, hvor du kan nyde ferien i en afstressende atmosfære. Hotellerne har ofte spa, elegante poolområder, boblepools og flere à la carte-restauranter. Læs videre for at finde din egen favorit!

1. Lindos Blu Hotel & Suites, Rhodos
Et De Luxe-hotel beliggende på en skråning med udsigt over Vlicha-bugten i Lindos. Forkæl dig selv med en afslappende spa-behandling og spis middag med en smuk havudsigt. Der er flere grunde til at Lindos Blu Hotel & Suites konstant ligger i toppen med sin høje kundetilfredshed. Det som mange værdsætter er hotellets gode service.

Udsigten fra en suite med privat pool på Lindos Blu Hotel & Suites
Lindos Blu Hotel & Suites i Lindos på Rhodos.

2. TUI Blue Atlantica Kalliston Resort, Kreta
Et af Kretas bedste parhoteller beliggende ved stranden i Agii Apostoli. Her kan I hygge om hinanden i en eksklusiv atmosfære med gourmetrestauranter og service i verdensklasse. Skal det være ekstra luksuriøst – bestil et værelse med direkte udgang til pool og havudsigt. Læs mere om TUI Blue Atlantica Kalliston Resort.

TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.
TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.

3. TUI Blue Palazzo del Mare, Kos
Dette førsteklasses hotel passer til dig, der vil bo lige ved havet og som værdsætter afslapning, luksus og træning. På hotellet er der et topmoderne gym, tennisbaner og mulighed for yoga og andre træningsformer. Hvorfor ikke toppe det med at bestille en suite med privat pool? Læs mere om TUI Blue Palazzo del Mare.

TUI Sensimar Palazzo del Mare
TUI Sensimar Palazzo del Mare på Kos.

4. TUI Blue Caravel, Zakynthos
Et stilrent All Inclusive-hotel i gåafstand fra byen Tsilivi. Her ligger to store pools lige ved stranden, så du kan nemt kombinere mellem pool og hav, eller bare slappe af i hotellets have. Hvis du bliver træt af pool- og strandlivet, er der mulighed for at træne og spille tennis. Læs mere om TUI Blue Caravel.

TUI Sensimar Caravel Resort & Spa
TUI Sensimar Caravel Resort & Spa på Zakhyntos.

5. Proteas Blu Resort, Samos
Lige øst for Pythagorion ligger dette romantiske voksenhotel. Perfekt til dig der er ude efter en ferien med et touch af luksus. Her kan du spise skaldyr i solnedgangen på en lille båd, der er lavet om til en à la carte-restaurant. Men bestil bord i god tid, restauranten har kun fire borde! Læs mere om Proteas Blu Resort.

Proteas Blu Resort
Proteas Blu Resort på Samos.

Lignende indlæg

Europas 10 mest instavenlige strande

Intet er så populært som at lægge strandbilleder op på Instagram i løbet af ferien. Gerne med parasoller, der står på række, fødder i sandet og et turkist hav.
Sissi F.N Sissi F.N

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Udflugter på historiske Samos

Samos er en ø, der har noget for alle - afslappende byer, herlige strande og grønne skove. Øens rige historie gør, at den er fuldspækket med historiske spor. Øen har været knudepunkt mellem forskellige kulturer og religioner og mange afgørende hændelser gennem tiden. Det giver mulighed for nogle fantastiske oplevelser - du skal bare vide, hvor du finder dem. Vi hjælper gerne og lister her de bedste udflugter på Samos.
Stine Sørensen Stine Sørensen