Fem lækre voksenhoteller i Grækenland

2019-05-09
Stine Sørensen
Uanset om du rejser med din partner, din bedste ven eller din mor, så kan det nogle gange være skønt at bo på et hotel der henvender sig til voksne. Her har vi samlet nogle af vores mest populære voksenhoteller i Grækenland.

I Grækenland har vi flere hoteller til voksne, hvor du kan nyde ferien i en afstressende atmosfære. Hotellerne har ofte spa, elegante poolområder, boblepools og flere à la carte-restauranter. Læs videre for at finde din egen favorit!

1. Lindos Blu Hotel & Suites, Rhodos
Et De Luxe-hotel beliggende på en skråning med udsigt over Vlicha-bugten i Lindos. Forkæl dig selv med en afslappende spa-behandling og spis middag med en smuk havudsigt. Der er flere grunde til at Lindos Blu Hotel & Suites konstant ligger i toppen med sin høje kundetilfredshed. Det som mange værdsætter er hotellets gode service. Læs mere om Lindos Blu Hotel & Suites.

Udsigten fra en suite med privat pool på Lindos Blu Hotel & Suites
Lindos Blu Hotel & Suites i Lindos på Rhodos.

2. TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa, Kreta
Et af Kretas bedste parhoteller beliggende ved stranden i Agii Apostoli. Her kan I hygge om hinanden i en eksklusiv atmosfære med gourmetrestauranter og service i verdensklasse. Skal det være ekstra luksuriøst – bestil et værelse med direkte udgang til pool og havudsigt. Læs mere om TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa.

TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.
TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.

3. TUI Sensimar Palazzo del Mare, Kos
Dette førsteklasses hotel passer til dig, der vil bo lige ved havet og som værdsætter afslapning, luksus og træning. På hotellet er der et topmoderne gym, tennisbaner og mulighed for yoga og andre træningsformer. Hvorfor ikke toppe det med at bestille en suite med privat pool? Læs mere om TUI Sensimar Palazzo del Mare.

TUI Sensimar Palazzo del Mare
TUI Sensimar Palazzo del Mare på Kos.

4. TUI Sensimar Caravel Resort & Spa, Zakynthos
Et stilrent All Inclusive-hotel i gåafstand fra byen Tsilivi. Her ligger to store pools lige ved stranden, så du kan nemt kombinere mellem pool og hav, eller bare slappe af i hotellets have. Hvis du bliver træt af pool- og strandlivet, er der mulighed for at træne og spille tennis. Læs mere om TUI Sensimar Caravel Resort & Spa.

TUI Sensimar Caravel Resort & Spa
TUI Sensimar Caravel Resort & Spa på Zakhyntos.

5. Proteas Blu Resort, Samos
Lige øst for Pythagorion ligger dette romantiske voksenhotel. Perfekt til dig der er ude efter en ferien med et touch af luksus. Her kan du spise skaldyr i solnedgangen på en lille båd, der er lavet om til en à la carte-restaurant. Men bestil bord i god tid, restauranten har kun fire borde! Læs mere om Proteas Blu Resort.

Proteas Blu Resort
Proteas Blu Resort på Samos.

Lignende indlæg

Hoteller i Grækenland – med din egen pool

Drømmer du om en ferie til Grækenland, hvor du har din helt egen pool i tilslutning til værelset? Her har vi samlet syv tips til hoteller, hvor du kan bestille værelse med privat pool! Vælg blandt øer som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos og Zakynthos. Fælles for nedenstående hoteller er, at de blandt alle deres værelsesalternativer også har værelser med privat pool. Læs videre for at få inspiration og forhåbentlig finde det perfekte hotel til din drømmeferie i Grækenland!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-23

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12

8 familiehoteller direkte ved stranden

TUI Family Life-hotellerne har alt du kan ønske dig til en god familieferie. Alt lige fra store poolområder til børneklubber, aktiviteter, restauranter, og fitness. Oven i dette er beliggenheden altid god! Her guider vi dig til vores Family Life hoteller direkte ved stranden.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06