7 tips til Da Nang

En rejse til Da Nang byder på mange spændende aktiviteter for både store og små. Havnebyen har længe været en skjult perle for rejsende i Vietnam. Byen er perfekt til dig, der vil kombinere sol og bad med spændende udflugter til Hue og Hoi An. Nedenfor deler vi vores bedste rejsetips til Da Nang i Vietnam.

1. China Beach

China Beach, også kaldet My Khe Beach, er et must når du besøger Da Nang. Langs strandpromenaden ligger spahoteller og restauranter på række, og den 32 kilometer lange strand er en af de smukkeste i hele Vietnam.

Stranden har hvidt, blødt sand og svajende kokospalmer. Stedet er perfekt til dage med afkobling og solbadning, og kan du lide at surfe, er der også gode muligheder for det fra september til december.

Rejs med TUI til Da Nang
China Beach i Da Nang kaldes også for My Khe Beach.

2. The Golden Bridge

I juni 2018 åbnede The Golden Bridge, og siden da har turister fra hele verden rejst til Bà Nà Hills for at beundre dette mesterværk. Broen, som oprindeligt var en udvidelse af forlystelsesparken Sun World Bà Nà Hills, er nu blevet en hel attraktion i sig selv.

En af grundene til, at guldbroen er så unik er, at det ser ud, som om den holdes oppe af to gigantiske stenhænder. The Golden Bridge er 150 meter lang og ligger i et bjerglandskab. Tag hertil hvis du er til smukke udsigter og vil score et lækkert feriebillede til postkortet eller Instagram.

Rejs med TUI til Da Nang
The Golden Brigde båret af de store stenhænder.

3. Hue

Er du klar på en dagsudflugt fra Da Nang, så er den to timers togtur gennem det smukke landskab til Hue helt perfekt. Hue er en af de mest charmerende byer i landet med en meget spændende historie. Mellem 1802-1945 foregik mange af Vietnamkrigens strider her.

Meget i byen minder os om det tidligere kejserdømme. Langs floden, som deler byen i to, findes der flere seværdigheder, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Hue er også en perle for dig, der holder af at udforske på to hjul – det er nemlig fantastisk at cykle langs med floden.

Rejs med TUI til Da Nang
Hue har en fascinerende historie.

4. Dragon Bridge

Vietnams længste bro har fået navnet Dragon Bridge og ligger i Da Nang. Broen krydser floden Han og har hele seks vejbaner. Den er 666 meter lang og er dekoreret med flammer og lamper, der former en drage. Selvom broen er smuk i dagstimerne, så kommer den først rigtigt til sin ret, når mørket falder på, og broen ændrer farve hvert minut.

Rejs med TUI til Da Nang
Dragon Bridge i Da Nang.

5. The Marble Mountains

The Marble Mountain, eller Ngu Hanh Son, er en af de største turistattraktioner i Da Nang. Marble Mountains består af fem bjerge og er en kendt pilgrimsrejse. Her er der klipper, grotter, tunneller og templer. En udflugt hertil kan tage op til fire timer, og det kan blive ret varmt op ad dagen, så start gerne tidligt. Tag gerne en pandelampe eller en lommelygte med, så du kan udforske grotterne og tunnellerne langs vejen.

Rejs med TUI til Da Nang
Marble Mountains ligger otte kilometer uden for Da Nang.

6. Phap Lam Pagoda

Du kan ikke besøge Da Nang uden også at besøge et af de mange templer. Phap Lam Pagoda er bygget i 1934, ligger i centrum og har en harmonisk atmosfære. Templet strækker sig over to etager og er det største i Da Nang. Hvis du tager til Phap Lam Pagoda tidligt om morgenen, kan du se lokalbefolkningens morgenbøn og få spået din egen fremtid. Lige udenfor templet finder du flere restauranter og madboder, som sælger vegetarisk mad.

7. Hoi An

Rejser du 45 minutter syd for Da Nang, kommer du til det smukke Hoi An. Byen, som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste, er et meget populært udflugtsmål i Vietnam. Til forskel fra mange andre byer, findes der ikke mange spor af krigen i Hoi An. Her er der mange smukke bygninger, langs gaderne hænger farverige lamper, og maden her er værd at rejse efter.

Rejs med TUI til Da Nang
Hverdagslivet i Hoi An.