All Inclusive i Puerto Rico

Vores All Inclusive hoteller er perfekte til dig, der vil spise og drikke godt på ferien - uden at skulle tænke på regningen. Charterrejser med All Inclusive betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og både voksne og børn kan tage for sig af mad, drikke, is og lækkerier uden begrænsninger. Bestil en rejse til Puerto Rico og få en afslappende ferie, hvor alle i familien kan spise det, de bedst kan lide!

Hoteltips

Find dit hotel i Puerto Rico med All Inclusive

Vi har samlet vores All Inclusive hoteller i Puerto Rico på denne side, så du kan vælge den rejse, der passer dig bedst. Nogle hoteller inkluderer allerede All Inclusive i grundprisen, mens du på andre hoteller kan vælge det som en ekstra service ved booking. Vi tilbyder hoteller for enhver smag, men to særligt gode All Inclusive hoteller i Puerto Rico, som vores kunder især har anbefalet, er Riu Vistamar og Colina Mar.


All Inclusive rejser i Puerto Rico for familier med børn

Rejser du med børn til Puerto Rico, kan vi anbefale Riu Vistamar, som er et særligt godt rejsemål for både voksne og familier. Her er der børnepool med vandrutsjebaner, og der findes også en lavvandet babypool til de helt små. 

 

Hvad er inkluderet, når man bestiller All Inclusive?

Når du bestiller All Inclusive, er morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til måltiderne altid inkluderet. Dette inkluderer drikkevarer såsom vand, sodavand, lokal øl og vin. Snacks og gratis drinks fra mindst én bar på hotellet er også inkluderet i prisen.


Billige All Inclusive rejser til Puerto Rico

All Inclusive rejser behøver ikke tømme hele opsparingen. For dig, der leder efter billige rejser til Puerto Rico med All Inclusive, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, der passer dig. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt, kan du også tjekke vores afbudsrejser til Puerto Rico.


Husk også at tjekke vejret i Puerto Rico »

Se alle hoteller »