Porto Royal Bridges Hotel

  • Porto, Portugal

Om hotellet

  • WiFi

Central beliggenhed nær São Bentos

På Porto Royal Bridges Hotel bor du i hjertet af Porto tæt på alt byen har at tilbyde. Portos togstation og broen Ponte Dom Luís ligger kun en kort gåtur væk. Hotellets værelser er moderne og hotellet har en restaurant og bar.

Gå en tur over den kendte bro Ponte Dom Luís I og nyd udsigten over Portos bygninger og tage. Ved broen kan du også tage en tur med kabelbanen, som byder på smukke udsigter.

På hotellet findes:

  • 24 timers reception
  • Restaurant og bar
  • WiFi

Alle værelser har:

  • Bad/bruser og toilet
  • WiFi

Visse værelser kan bestilles til flere end det ordinære antal, f.eks. et dobbeltværelse, der disponeres af tre. Yderligere person(er) sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenklappelig seng eller en sovesofa.

Her anvender vi hotellets betegnelser for værelsestyper.

  • Antal værelser : 70

Kort om hotellet

Bar
Ja

Gennemsnitsvejr i Porto

Adresse & telefon

Adresse
Rua De Sá Da Bandeira, 53, PORTO, Portugal

Vigtig information

Reception åben hele døgnet
Ja
Antal værelser
70
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
Indcheckning
14:00-00:00
Udcheckning
12:00
LGBT-venligt
Ja
Deponeringsboks i receptionen
Ja
Vaskeservice
Ja

Værelser

WiFi
Ja

Mad og drikke

Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Morgenmadslokale
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja
Velegnet for kørestolsbrugere
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette rejsemål, men med TUI-appen kan du nå os 24 timer i døgnet, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Vores rejser til Porto sker med rutefly, hvilket betyder, at rejselængden er fleksibel. Du kan forudbestille taxitransfer til dit hotel ved at logge ind på myTUI. I løbet af opholdet kan du kontakte os døgnet rundt via TUI-appem, sms eller telefon.

Transfertid

Fra Portos lufthavn Francisco de Sá Carneiro (OPO) er der 11 km ind til byen. Busser ind til byen holder udenfor terminalerne og de tager cirka 20-40 minutter afhængig af trafikken. Udenfor terminalen er der også en taxiholdeplads. Metroen fra lufthavnen tager ca. 40 minutter, stationen ligger ca. 5 minutter fra terminalen.

Du kan forudbestille taxitransfer til dig hotel ved at logger ind på myTUI.