Cinnamon Velifushi Maldives

  • South Male Atollen, Maldiverne
  • Plus

Om hotellet

  • WiFi

Paradisø med vandbungalow og husrev

På Cinnamon Velifushi Maldives bor du på Vaavu Atoll, som ligger mellem South Male Atoll og Meemu Atoll. Den lille hotelø er omringet af hvide strande og ved det turkise hav, ligger et husrev, hvor du kan opleve livet under overfladen. Helpension er indkluderet, og du kan bestille All Inclusive.

Her kan du bo enten på land eller i en vandbungalow. Vil du have en endnu mere luksuriøs ferie, kan du bestille en vandbungalow med privat pool eller jacuzzi.

Vandsport og underholdning

Nyd det stille barfodsliv, de forskellige vandsportsgrene, snorkling, dykning og bådudflugter i solnedgangen. Hotellet har desuden en pool ved stranden, hvor du kan slappe af og beundre udsigten over havet. Om aftenen arrangerer hotellet underholdning som live-musik og DJ-aftener.

Restaurant med havudsigt

Helpension er indkluderet i rejsens pris og måltiderne serveres som buffé i restauranten Vah. Menuen består af mad fra alle verdenshjørner, og du kan både finde retter fra det italienske, thailandske og franske køkken.

Lille træningslokale og spa

I hotellets lille træningslokale kan du få sved på panden og på stranden, kan du spille strandtennis eller deltage i volleyball. Er du mere til afslapning, kan du besøge Mandara Spa, som tilbyder forskellige behandlinger for krop og sjæl.

Transfer indgår

Transfer med speedbåd mellem Male Airport og hotellet indgår i rejsens pris.

  • Antal værelser : 90

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 45 minutter

Gennemsnitsvejr i South Male Atollen

Adresse & telefon

Adresse
Vaavu Atoll, Republic of Maldives
Telefon
+ 960 670 6000

Vigtig information

For at bevare Maldivernes naturlige skønhed, kan der visse steder mangle værn/barrierer ved værelser nær stranden, vandbungalows eller offentlige gangbroer. Det betyder, at du kan gå direkte ned i vandet. Hvis du rejser med børn, er det derfor vigtigt, at du føler dig tryg ved at bestille denne indkvartering.

Transfer med speedbåd indgår (med forbehold for ændringer). Læs mere om transfer og bagage under rejsemålssiden.

Minibar mod betaling på værelserne.

Antal værelser
90
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Gratis deponeringsboks
Ja
Aircondition
Ja
Gratis aircondition
Ja
Minibar
Ja
Roomservice
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja

Mad og drikke

Måltider og drikkevarer

Helpension serverers som morgen-, frokost- og middagsbuffet i hovedrestauranten Vah.

All Inclusive

Morgen-, frokost- og middagsbuffet med drikkevarer til måltiderne (husets vin, øl, sodavand eller mineralvand) i hovedrestauranten Vah

Hotellet har også á la carte-restauranterne Marlin restaurant og Vah Lounge. Disse indgår ikke i helpension eller All Inclusive.

Spiritus, vin, øl, sodavand og mineralvand, barservering til klokken 24.00 (anviste barer/tider).

Øvrigt All Inclusive-indholdet og tider kan blive ændret i løbet af sæsonen, eksempelvis i begyndelsen og i slutningen af sæsonen, eller hvis der er få gæster.

Buffetrestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Antal à la carte-restauranter
2
Barer
3
Morgenmad
Buffet
Frokost
Buffet
Middag
Buffet
Helpension
Ja
All Inclusive
Ja
Antal restauranter
3

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
1

Afslapning

Spabehandlinger mod betaling.

Spa
Ja
Massage
Ja

Sport

Visse sportsgrene er mod betaling.

Fitness
Ja
Beachvolley
Ja
Dykkercenter
Ja
Billard
Ja
Bordtennis
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent TUI-appen gratis til din smartphone eller tablet.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider når det passer dig. Under ”Spørg guiderne” i appen og myTUI på tui.dk, kan du sende meddelelser og få hurtigt svar, både før og i løbet af ferien. Du skal blot oplyse dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller rejsen og derefter hente og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

  • ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk
  • Servicen starter direkte når du har bestilt din rejse.
  • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af ferien så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, ved akut tilfælde, nå guiderne på telefon. Nummeret finder du i TUI-appen et døgn inden du kommer til rejsemålet. Har du ikke TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Hvis du har bestilt bustransfer, modtager du i TUI-appen information om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er TUIs engelsktalende guideteam til stede i lufthavnen. Har du bestilt taxitransfer møder chaufføren dig i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af hvilket fly du vælger. Fly fra København tager ca. 15 timer inklusive mellemlanding i Doha.

Transfertid

Transfer fra og til lufthavnsøen ved ankomst og afrejse indgår i rejsens pris. Du tager til øen med en motorbåd og det tager ca. 45 minutter.

Vær opmærksom på, at lænegere ventetid kan forekomme inden båden forlader lufthavnsøen, hvis den skal vente på flere ankommende fly. Vær også forberedt på at bådturen nogle gange kan være bumpet og dermed uegnet for personer med nedsat bevægelighed eller helbred.

Ved flyforsinkelser eller dårlige vejrforshold, kan det undtagelsesvis ske, at man ved ankomsten må overnatte på en anden ø.