Rejser
til
Zakynthos by

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempler fra Tsilivi
  • Enkel middagca. 100,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • Befolkningca. 12.000

Rejser til Zakynthos by

Zakynthos by

I Zakynthos by blandes moderne butikker og barer med museer, ortodokse kirker og bygninger i venetiansk arkitektur. Ovenfor byen ligger ruinerne af den venetianske borg Bohali. Herfra er der udsigt over byen og havet.

I Zakynthos by kan du bade ved nærliggende stenstrande. Foretrækker du sandstrande ligger den nærmeste i Argassi, lige syd for byen. Fortsætter du yderligere sydpå kommer du til Vasilikos-halvøen med flere strande – perfekt til en halvdagsudflugt.

Zakynthos som helhed

Zakynthos er en af de smukke joniske øer, som også Korfu og Kefalonia hører til. Lige som naboøerne har den bjerge dækket af vegetation, men de lyse, lavvandede strande med klart blåt vand er unikke for Zakynthos. Du kan også finde badevige med kalkstensklipper, hvor det er perfekt at snorkle.

Oplev øen med udlejningsbil

Zakynthos skiftende natur og og relativt lille størrelse gør den nem og sjov at opleve. Til fods, med båd, på cykel eller som de fleste nok foretrækker, med en udlejningsbil.. Fra Agios Nikolaos i nord til Vasilikos-halvøens bølgende landskab i syd, tager det knap en time med bil.

Bådture, strande og havskildpadder

Zakynthos by er bygget ud fra havnen. Herfra udgår mange bådudflugter, så tag eventuel med på en tur til Shipwreck beach og Alykes Blå grotter. Zakynthos symbol er den fredede kæmpeskildpadde Caretta caretta, der kommer hertil for at lægge sin æg om sommeren. Gå ikke glip af Dafnistranden syd for Argassi eller den fine strand Gerakas, hvor du bader et stenkast fra en af havskildpaddernes favoritsteder.

Udflugtstips

– Ørundture med Smuglerbugten og de Blå grotter
– Solnedgangskrydstogt
– Pirattur med lege og sjov om bord
– Dagstur til Kefalonia

Rejsetyper i Zakynthos by