Rejser
til
Coraya Bay

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 40,-
  • 1 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEgyptiske pund (LE)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadKairo
  • SprogArabisk
  • Befolkningca. 10.000 (Marsa Alam)

Rejser til Coraya Bay

Coraya Bay

Coraya Bay er et af de mest indbydende rejsemål på den solsikre Marsa Alam-kyst i Egypten. Ved en beskyttet havbugt ligger moderne hoteller i lyse farver. Stranden er lavvandet og en bro fører ud til et koralrev, hvor selv nybegyndere kan snorkle trygt. Blandt vores hoteller findes familievenlige resorthoteller og et hotel til voksne uden børn.

De fleste af Coraya Bays hoteller ligger i den elegante hotelby Madinat Coraya, som du kan læse mere om herunder. Men du kan også vælge førsteklasses hoteller udenfor selve byen, det kan du læse mere om under "Hoteller ved egne strande" længere nede.

Drømmebeliggenhed ved en U-formet bugt

Madinat Coraya ligger ved en dyb bugt, der strækker sig flere hundrede meter ind i landet, så vandet er roligt selv når det blæser. Bugten er omgivet af en fin strand og en promenade, hvor mange tager en løbetur om morgenen. Længst inde er vandet børnevenligt og lavvandet, men det bliver dybere ved bugtens munding. Der er et koralrev som du når via en lang træbro, så det er let for alle at prøve snorkling blandt bølgende planter og farverige fisk. Aftenlivet i Coraya Bay er roligt og foregår inde på hotellerne. Ønsker du lidt variation, kan du tage en taxi til naborejsemålet Port Ghalib, der ligger ti kilometer borte.

Hoteller i Madinat Coraya

– Blue Star Lamaya Resort med All Inclusive, flere pools og restauranter, spa og gym. Ligger direkte ved broen ud til snorkelrevet, 150 meter fra sandstrandens begyndelse.
– Steigenberger Coraya Beach for voksne uden børn.

Hoteller ved egne strande

Ved strandene tæt på, men alligevel udenfor hotelbyen Madinat Coraya, ligger All Inclusive-hotellerne SuneoClub Reef Resort og Three Corners Sea Beach Resort. Som gæst der har du ikke adgang til bugten og vandlandet, men i stedet kan du benytte de mange faciliteter inde på hotellerne, som har store poolområder og egne strandafsnit. Læs mere under hotelpræsentationerne.

Dykning og snorkling

Marsa Alam-kysten er kendt for sine fine dykkersteder. Sammen med det skandinaviske firma Colona Divers tilbyder vi pakker til alle, fra erfarne dykkere til nybegyndere. Blandt andet:
– Introduktionsdyk med to prøvedyk (hel dag)
– Sportsdykkerkursus PADI Open Water
– Udvidelseskursus PADI Advanced Open Water

Udflugtstips

– Supersafari, hvor hele familien kan ride på kameler, køre i firehjustrækkere i ørkenen og spise solnedgangsmiddage i en beduinlejr.
– Kulturhistorisk rundtur i den gamle by El Quseir
– Seascope – oplev koralrevenes verden i en båd med undervandsvindue.
– Dagstur til tempelbyen Luxor og de farverige gravkamre i Kongernes dal.

Rejsetyper i Coraya Bay

Anbefalede hoteller - Coraya Bay

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Coraya Bay Vis alle hoteller på Marsa Alam-kysten