Rejser
til
Safaga

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempler fra Hurghada
  • Pizzaca 25,-
  • Vand (1 liter)ca 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEgyptiske pund (LE)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadKairo
  • SprogArabisk
  • Befolkningca 40 000

Rejser til Safaga

Safaga

Velkommen til en aktiv og afslappende ferie, hvor alt fra mad og drikke til masser af aktiviteter indgår. I Safaga ligger nemlig et af vores TUI Magic Life-hoteller, hvor du kan deltage i zumba, windsurfing, tennisturneringer og masser af andre ting indenfor rammerne af din All inclusive. Hotellet ligger direkte ved stranden i en beskyttet bugt, med koralrev og førsteklasses snorkling lige udenfor.

Safaga er en havneby på Hurghadakysten, hvor mange internationale krydstogtskibe lægger til. Dog skal vi gøre opmærksom på, at vores TUI Magic Life ligger 30 km fra byen, uden andre omgivelser end hav, stranden og vilde bjergørkener. Så selv om du nemt når Safaga med en taxi, er det selve hotellets udvalg, der får de fleste til, at rejse hertil.

Antik havneby

Du kan tage en taxi de 30 km til Safaga, Byen var allerede en vigtig havn i antikken, takket være sin vejforbindelse til Luxor og andre byer langs Nilen. I dag er Safaga en lille turistby med et vist udvalg af cafeer og småbutikker, men egentlig ikke med så meget at se.

TUI Magic Life – aktiv ferie hvor alt indgår

TUI Magic Life Kalawy Imperial er et helt oplevelsescentrum med egen strand, flere pools, tennisbaner, fodboldbane, dykkercenter, gym, spa og meget mere. I TUI Magic Life-konceptet har du også gratis adgang til en hel menu af Aerobicpas, dansekurser, turneringer og sport som kajaksejlads eller surfing.

All Inlcusive med flere restauranter

Desuden indgår mad, drikke og aftenunderholdning. Der er fire restauranter at vælge mellem, og hvis du bestiller bord på forhånd, kan du udskifte tre af ugens buffetmiddage i hovedrestauranten Magico med nogle af à la carte-restauranterne.

Børnevenlig strand med eget koralrev

Hotellets strand ligger ved en havbugt, der beskyttes mod bølgerne af koralrevene ud for. Med andre ord, meget børnevenlig. En lang træbro fører over den lavvandede del til koralrevets begyndelse, hvor du kan snorkle blandt farverige fisk i en svajende skov af undervandsplanter. Desuden er det Røde Hav et af verdens fineste dykkervande.

Rejsetyper i Safaga