Det mest fantastiske ved at holde ferie har intet at gøre med, hvor du er, hvilket hav du dypper tæerne i, eller hvilket sprog du siger ’godmorgen’ på. Ferie herhjemme med dine kære kan være ligeså skønt, afslappende og spændende som en tur udenlands.
Med TUI Villas kan du bestille feriehuse- og lejligheder i hele Danmark. Fra Blokhus til Bornholm. Du kan også finde udflugter og oplevelser i Danmark og hele verden på gotui.com eller i TUIs app.

Staycation - hvad er det?

Find de mest gængse spørgsmål om Staycation.

 • Hvad betyder Staycation

  Staycation betyder, at du holder ferie herhjemme, måske i din egen hjemby eller andre dele af landet.

 • Hvordan bestiller man Staycation på et hotel med TUI?

  Når du klikker på Bestil din Staycation med TUI, bliver du sendt videre til TUI´s hotel-side. Her kan du finde hoteller i store dele af Danmark og du vælger selv søgekriterierne i søgefeltet.

 • Hvordan bestiller man Staycation med TUI Villas?

  Når du vælger "Feriebolig" under menuen "Rejsetyper", bliver du sendt videre til TUI Villas, som er et selvstændigt selskab i TUI. Her kan du finde ferieboliger i store dele af Danmark og udlandet og du vælger selv søgekriterierne i søgefeltet.

 • Hvordan lejer man en bil med TUI?

  Hvis du vil leje en bil i Danmark (eller udlandet), samarbejder TUI med udlejningsfirmaet Cartrawler. Klik på "Billeje" nederst på TUI.dk og find din lejebil til ferien.

 • Hvad kan man lave på sin Staycation?

  Har du valgt Staycation som ferieform, er det lokalmiljøet, som skal udforskes. Byer, restauranter, aktiviteter og måske afslapning på hotellet eller i ferieboligen? Husk, at hvad enten du holder ferie i Danmark eller udlandet, handler det om at få gode minder. Besøg f.eks. Gotui, hvis du vil have inspiration til oplevelser i ferien.