Tag på en eksotiske rejse med TUI.

Eksotiske rejser

Skal drømmeferien være varm, have hvide paradisstrande og tropiske palmer? Så rejs til et af vores eksotiske rejsemål, hvor storslået natur og spændende kulturer venter på at blive udforsket.
Vi har både rejser til Thailand, Vietnam og Bali i øst og rejser til USA, Mexico og Caribien i vest.
Velkommen til hele verden med TUI.

Caribien - afslappende rytmer

Punta Cana i Den Dominikanske Republik er smukkere end du drømmer om! Dette caribiske paradis byder på glitrende uspolerede strande, smukke hoteller og skøn caribisk stemning. Her træder du i Columbus' fodspor og oplever spansk kolonistil og de klassiske glade dominikanske farver.

Mauritius - tryllebindende tropeliv

Nyd den festlige Sega-dans til de afrikanske rytmer, mens du nipper til den kendte Mauritiske Rom og nyder solnedgangen i den varme aftenbrise. Denne luksus er tættere på, end du tror! Øen i det Indiske Ocean er ikke længere en uopnåelig drøm. Du får hele verden på én ø! Den varmhjertede lokalbefolkning, der både stammer fra Europa, Indien og Kina, giver en fantastisk spændende kultur. Naturen er præget af vulkanske fænomener, tropiske skove og den okkerfarvede jord, der præger øen, står i skarp kontrast til de hvide strande.

Vietnam - lokal charme

Her er virkelig en destination for pionererne! Du vil opleve Thailand som for 20 år siden. Uberørte strande, autentiske omgivelser og lokal charme. Alt sammen krydret med det fantastiske asiatiske køkken. Halvdelen af øen Phu Quoc består af naturpark, så der er er rig mulighed for at få fantastiske naturoplevelser - både til lands og til vands.

Bestil-rejse-TUI

Verdens 10 bedste strande

Hvidt sand, turkist vand og vajende palmer – eller mere action-fyldt strandliv med snorkling, surfing og vind i håret. Her er vores egne rejseeksperters bud på drømmestrande i bl.a. Thailand, Mexico og Middelhavet.
Se hvor de er
Rejs til eksotiske Punta Cana med TUI
Direkte fly

Den Dominikanske Republik

Tag med direkte fly til det tropiske Caribien, hvor nyheden Punta Cana har sneget sig ind. Få alt fra bounty-øer, regnskov og luksus med All Inclusive, når vi byder dig velkommen til Den Dominikanske Republik.
Læs mere og se hoteller

Tropisk reggae

Hele året præges Jamaica af det tropiske klima og den gyngende reggae. Temperaturen i luften og vandet bliver sjældent under 25 grader, men det passer også helt perfekt til de kridhvide strande og den afslappede stemning.

Læs mere og bestil her