Rejser
til
Sälen

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

  • Pizzaca. 80,-
  • Enkel middagfra ca. 100,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaSvenske kroner (SEK)
  • HovedstadStockholm
  • SprogSvensk
  • Befolkningca 10 352 390

Rejser til Sälen

Sälen

Sneklædte fjelde, gnistrende løjper og en kop varm chokolade i toppstugan. Saml dine venner og familie og tag på skiferie til Sälen, et af Sveriges mest populære skisportssteder. I Sälen ligger de fire forskellige skiområder Lindvallen, Högfjället, Hundfjället og Tandådalen. Med 100 nedkørsler, 90 lifter, eventyrområder til børn og kilometerlange langrendsspor passer Sälen til hele familien.
Uanset om du er nybegynder eller elsker de kulsorte pister, så vil du garanteret finde en skiløjpe der passer til dig. Desuden kan du teste dine færdigheder i parkområder med hop og rails af forskellige sværhedsgrader. Udover de tempofyldte bakker er der også en række forskellige aktiviteter som eventyrbad, bowling og spa i Lindvallens oplevelseshus Experium.

Lindvallen

Lindvallen er Sälens største skiområde med primært grønne og røde pister. Her finder du et af Europas største nybegynderområder med flere lette skiløjper, overfladelifter og transportbånd. Der er også en Fun Ride med bump, tunneler og andre sjove elementer. Ved Sälfjällstorget ligger der flere restauranter og flagskibsbutikken SkiStarshop Concept Store.

Högfjället

Högfjället er Sälens mindste rejsemål, der ligger smukt længst oppe på fjeldet. Prøv nogle af de grønne og blå løjper, eller begiv dig ud på langrendsski og nyd en medbragt madpakke. Børnene har deres skiområde og man kan køre med lift ned til Lindvallen. På Högfjällshotellet kan du spise middag på en af de tre prisbelønnede restauranter.

Hundfjället

I småbørnsfamiliernes favorit, Hundfjället, ligger eventyrområdet Trollskogen og det store nybegynderområde Trollbäcken. Her er der varmestuer til trætte ben, lifter med plads til hele familien og løjper til alle niveauer. Ønsker du en pause fra skiløbet, kan du besøge Poolarium med pool, jacuzzi og sauna.

Tandådalen

I den østlige del af Tandådalen er der brede carvingløjper og Sälens største Snow Park med både enkle og mere avancerede niveauer. Løjperne rundt om Tandådalstorget byder på mere udfordrende skiløb. Her er der også en Fun Ride og skiområdet er sammenkoblet med Hundfjället.

Rejsen til Sälen

Du flyver til den helt nye lufthavn Scandinavian Mountains Airport, der åbnede i december 2019. Fra lufthavnen tager det kun 10 minutter til Hundfjället, 15 minutter til Tandådalen og 20-25 minutter til Högfjället og Lindvallen.

Rejsetyper i Sälen

Anbefalede hoteller - Sälen

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Sälen Vis alle hoteller på Sverige