Casa Astral Luxury Hotel

  • Isla de Holbox, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

Rolig beliggenhed med rooftop pool

På Casa Astral Luxury Hotel på Isla de Holbox trives du, som elsker strandlivet. Det hyggelige lille centrum med restauranter og barer ligger 10 minutters gang fra hotellet. På tagterrassen kan du tage en dukkert i poolen og nyde udsigten over havet.

Alle værelser på Casa Astral Luxury Hotel har balkon. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Tagterrasse med pool og bar

Tagterrassen indbyder til en kølig dukkert ned udsigt over havet. Poolbaren serverer kolde drikkevarer og snacks. Her kan du slappe af i loungedelen og nyde de lune aftener og fantastiske solnedgange.

Dobbeltværelse, juniorsuite eller lejlighed

Lejlighederne og juniorsuiterne har alle tekøkken. Vil du tage ferie fra madlavningen, kan du gå ned i øens hyggelige centru, hvor der ligger restauranter.

  • Antal værelser : 10
  • Antal lejligheder : 6

Kort om hotellet

Transfertid
ca. 2 timer 30 min

Adresse & telefon

Adresse
Calle Estrella de Maresquina Caguama,77310, Isla Holbox, Mexico
Telefon
+52 984 157 6132

Vigtig information

En miljøafgift på ca. 4 USD pr. døgn og værelse betales direkte på hotellet, når du checker ind.

Hotellets balkongitter er lavere end normalt, små børn skal derfor holdes under opsyn.

Ca. 22/3-25/4 fejles påsken i Mexico og især på Isla de Holbox og 9/2-13/2 arrangeres et karneval. Det kan betyde mange mennesker, høj musik og fest omkring torvet hele natten.

Stor forskel mellem lavvande og højvande.

Antal værelser
10
Antal lejligheder
6
WiFi
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Loftvifte
Ja
TV
Ja

Lejlighederne

WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Loftvifte
Ja
Køleskab
Ja
Kaffemaskine
Ja
Køkken
Ja
Type af køkken
Tekøkken
Brødrister
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Vintersæson: Charterfly nonstop, cirka 11 timer 40 min på udrejsen og  ca. 9 timer 35 min på hjemrejsen med direkte fly. Tid beregnet fra København. Du kan også rejse med rutefly med en eller flere mellemlandinger, lokal rejsetid kan variere mellem 15 og 20 timer.

Sommersæson: Rutefly med en eller flere mellemlandinger.

Transfertid

Beregnet transfertid fra lufthavnen i Cancun ca. 2,5 time, inklusive bådtur (motorbåd eller færge) og en vis ventetid ved færgelejet. Bådturen tagr cirka 20-30 minutter. På Isla de Holbox hentes du med golfbil og bliver kørt til hotellet.

Hvis dit fly lander i Cancun om aftenen (fra ca. 17 og senere) kan det medføre at første overnatning bliver på fastlandet, da bådene til Isla de Holbox ikke sejler om aftenen og natten. TUI arrangerer hotel og transfer. Du får mere information ved ankomst til Cancun. Dette gælder også ved flyforsinkelse.

Når du foretager en bestilling ser du, hvilke transferalternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.