Rejser
til
Verona

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempel fra Giardini-Naxos
  • Pizzaca. 85,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Rejser til Verona

Verona

I det frodige sletteland lige syd for Alperne ligger en af Italiens smukkeste og mest mangfoldige byer - genial til en storbyferie. Verona var en vigtig by allerede for totusinde år siden, da selveste Julius Caesar rejste hertil på ferie.

Opera i den romerske arena

På samme tid byggede man den romerske arena med plads til 20.000 tilskuere. Den står intakt midt i byens centrum og er efter sigende verdens bedst bevarede amfiteater. Hver sommer i operasæsonen, fra slutningen af juni til slutningen af august, opføres operaforestillinger i den lune aftenluft. En opera på Arena di Verona er en oplevelse og et "must" for alle operaelskere.

Romeo og Julia

Shakespeares udødelige kærlighedshistorie om ung, forbudt kærlighed udspiller sig i Verona i 1500-tallet. Hvert år besøger tusindvis af forelskede par og andre turister huset med Julias balkon, for at mindes en af teaterverdens mest romantiske scener. At balkonen på Julias hus blev opført lang tid efter at William Shakespeare skrev sit kærlighedsdrama er ikke så vigtigt i den sammenhæng...

Shopping og kulturhistorie

På Piazza delle Erbe er der et farverigt folkeliv med markedsboder og indbydende cafeer. Her kan du købe alt fra italiensk mode til lokale kulinariske delikatesser. Floden Adige flyder som et S gennem byen og passerer blandt andet den pompøse katedral og 1300-tals borgen Castelvecchio.

Gardasøen og Valpolicella

Floden Adige er en af Italiens længste floder, med udspring i Alperne og udløb i Adriaterhavet. Følger du den snoede flod nordpå fra Verona, kommer du til det naturskønne område øst for Gardasøen. Den aflange indsø er et populært turistmål, fyldt med charmerende småbyer og med Alpernes snedækkede toppe som en storslået kulisse. Der er cirka 100 km til kysten og Venedig.

For den vininteresserede er der meget at opleve og prøvesmage i vindistrikterne rundt om Verona. Her finder du blandt andet de berømte vinområder Bardolino, Valpolicella og Soave.

Rejs til Verona med TUI

Vil du på storbyferie i Verona sker vores rejser med rutefly, hvilket medfører at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Verona