Rundlestone Lodge

  • Banff, Alberta, Canada

Om hotellet

  • WiFi

Charmerende bjerghotel

Rundlestone Lodge i Banff er et charmerende hotel opført i et klassiskt alpint design med træpaneler fra gulv til loft og åben pejs. Banff centrum ligger i gåafstand fra hotellet, og lige udenfor døren finder du det storslåede bjerglandskab.

Rundlestone Lodge tilbyder dobbeltværelser med plads til op til fire personer.

Afslapning efter dagens skieventyr

Her kan du glæde dig til at afslutte dagen i den opvarmede indendørspool, boblebad eller i det mindre træningslokale, som bl.a. har håndvægte og løbebånd. Desuden byder hotellet på te eller kaffe i lobbyen før eller efter dagens tur på ski, og så findes der flere bløde sofaer rundt om pejsen, som du kan lade dig synke ned i.

Gratis bus til og fra skiområdet

Morgenmad og middagsmad kan du få hos Keg Steakhouse, som ligger lige ved hotellet. Og ellers finder du et bredt udvalg af hyggelige restauranter og barer i byen. Banff har en gratis busservice, som du kan benytte dig af, hvis du vil ind til byen eller frem til et af stedets tre skiområder.

  • Antal værelser : 98

Kort om hotellet

Centrum
1.2 km

Adresse & telefon

Adresse
537 Banff Ave, P.O. Box 1070 Banff, AB, T1L 1H8
Telefon
1(866)474-0421

Vigtig information

Hotellet tilbyder vaskefaciliteter.

Reception åben hele døgnet
Ja
Antal værelser
98
Adapter er nødvendig
Ja
Område
By
Der er hæveautomat på hotellet
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik

Værelser

I værelserne med udsigt mod den indendørs pool er det ikke muligt at åbne vinduerne.

WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Køleskab i værelse
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja
Strygejern
Ja

Senge

King size
Ja
Ja

Afstande

Det tager ca. 14 minutter at gå til Banff centrum. Mellem klokken 07.00 - 22.00 kan du benytte Banffs gratis busservice. Skiskolen kan nås på 20 minutter med bus.

Centrum
1.2 km
Lufthavn
143 km

Pools

Indendørs pool
Ja
Opvarmet indendørspools (min 22 grader)
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Træningslokale
Ja

Børn og unge

Tremmeseng
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 1 time og 45 minutter fra Calgary lufthavn. I lufthavnen bliver du mødt af guider fra vores søsterselskab Crystal Ski. Der kan forekomme ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge "Bustransfer", når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Det tager ca. 14 minutter at gå til Banff centrum. Mellem klokken 07.00 - 22.00 kan du benytte Banffs gratis busservice. Skiskolen kan nås på 20 minutter med bus.

Centrum
1.2 km
Lufthavn
143 km