Banff Caribou Lodge & Spa

  • Banff, Alberta, Canada

Om hotellet

  • WiFi

Hotel med klassisk alpestemning og spa

Banff Caribou Lodge & Spa i Banff ligger midt i det storslåede bjerglandskab og samtidig på byens hovedgade. Hotellet oser af canadisk charme og alpestemning. I lobbyen træder du ind i en hyggelig atmosfære med åben pejs og et venligt personale, der får dig til at føle dig hjemme. Det tager cirka et kvarter at gå til centrum af Banff.

Caribou Lodge & Spa tilbyder dobbeltværelser med plads til op til fire personer. Både værelserne og receptionen er indrettet rustikt med træ og naturfarver.

Stort boblebad og spa

Her er alt, hvad du kan ønske dig af et skihotel. Efter en dag med eventyr i bakkerne kan du slappe af i boblebadet og i dampbadet. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du tilkøbe behandlinger i Red Earth-spaet.

Canadisk steakhouse

I forbindelse med hotellet ligger The Keg Steakhouse - et kendt canadisk steakhouse, hvor du kan spise både morgenmad, frokost og aftensmad. Du kan også vælge at morgenmad skal indgå i dit ophold, når du bestiller din rejse.

God beliggenhed

Hotellet ligger omgivet af bjerge midt på byens hovedgade Banff Avenue, som fører ind til centrum. Som gæst i Banff kan du benytte byens gratis busser, der kører dig ind til centrum eller ud til områdets tre skiområder. Banffs skibus standser ved hotellet et par gange hver dag.

  • Antal værelser : 189

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
1 km/1 km
Restaurant
Ja

Adresse & telefon

Adresse
521 Banff Ave, Banff, AB, T1L 1H8 P.O. Box 1070
Telefon
1-866-474-0422

Vigtig information

Antal værelser
189
Adapter er nødvendig
Ja
Område
By
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Køleskab i værelse
Ja
Hårtørrer
Ja
Elkedel
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja
Strygejern
Ja

Senge

Enkeltseng
Ja
King size
Ja
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja

Afstande

Det tager cirka 10-15 minutter at gå til centrum af Banff. Byens gratis busservice kører mellem klokken 7 - 22. Til skiskolens mødested tager det cirka 20 minutter med bus.

Shopping
1 km
Centrum
1 km
Lufthavn
143 km

Pools

Jacuzzi
Ja

Afslapning

Spa- og kropsbehandlinger kan tilkøbes.

Spa
Ja
Dampbad
Ja

Sport

Træningslokale
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 1 time og 45 minutter fra Calgary lufthavn. I lufthavnen bliver du mødt af guider fra vores søsterselskab Crystal Ski. Der kan forekomme ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge "Bustransfer", når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Det tager cirka 10-15 minutter at gå til centrum af Banff. Byens gratis busservice kører mellem klokken 7 - 22. Til skiskolens mødested tager det cirka 20 minutter med bus.

Shopping
1 km
Centrum
1 km
Lufthavn
143 km