Rejsegavekort

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg modtage eller sende et rejsegavekort via SMS eller mail?

Ja, du kan modtage gavekortet på både mail og SMS. Rejsegavekortet gælder alle rejser som er bestilt hos TUI og der er ingen ekspeditionsafgift. Rejsegavekortet sendes hurtigt og enkelt til modtager enten via sms eller mail.

KØB GAVEKORT TIL TUI.DK HER >>

OBS! Af sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke betale for gavekortet via telefon.

Gælder de traditionelle plastik-gavekort stadig?

Du kan stadig benytte et plastik-gavekort. Kortet tankes op med det ønskede beløb (i tidsrummet 08.00 -20.00 ). Sæt engangsbeløb ind

Hvor ser jeg saldoen på rejsegavekortet?

Du kan se saldoen på dit gavekort ved at taste de 16 cifre fra gavekortet. Tjek saldo på gavekortet her

FAQ om E-gavekort

Er E-gavekortet sikkert?

Dine kreditkortoplysninger sendes over en krypteret forbindelse ligesom med din internetbank. Anvender du Internet Explorer kan du kontrollere at du er på en sikker forbindelse - der vises en gul hængelås i nederste højre hjørne af browseren. Andre browsere kan have andre symboler som indikerer at forbindelsen er sikker.Så snart din betaling er modtaget, sendes gavekortet til modtageren på det tidspunkt du har valgt.

Kan jeg betale rejsen med gavekortet?

Du kan betale dele af eller hele rejsen med gavekort per telefon eller på tui.dk. Du følger blot instruktionerne i betalingsdelen. Vær opmærksom på, at tilvalg såsom taxfree og festmåltid om bord ikke kan betales med gavekort, da det håndteres af ekstern leverandør.
Gavekortet kan IKKE udbetales i kontanter.

Hvor længe gælder gavekortet?

Tre år. Udløbsdato står tydeligt oplyst i SMS eller e-mail. Er der stadig penge på kortet, når udløbsdatoen er overskredet, går det resterende beløb desværre tabt.

Hvad sker der, hvis modtageren kommer til at slette et gavekort, der er sendt som SMS, fra sin mobil? Det er vigtigt, at du printer kvitteringen, som vises på skærmen, efter du har gennemført købet. Har du ingen printer, kan du nøjes med referencenummeret. Det referencenummer anvender du, hvis vi skal hjælpe dig.

Hvordan betaler modtageren sin rejse?

SMS'en eller e-gavekortet indeholder et unikt nummer/kode som modtageren anvender ved sin betaling på tui.dk. Ved SMS oplyses også mobilnummer. Alt efter beløbet på gavekortet, kan modtageren betale dele af eller hele sin rejse.