Rejser
til
Paguera

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 4.000

Rejser til Paguera

Paguera

Paguera er en mellemstor badeby med tre fine strande, lave huse, grønne træer langs gaderne og masser af småbutikker. Hertil rejser flere par end børnefamilier, og der er meget at vælge mellem, uanset om du søger strandliv, shopping, tapasrestauranter eller cocktailbarer.

Den lille by Paguera ligger i Mallorcas sydvestlige hjørne mellem Palma Nova og Port d'Andratx, og kun 24 km fra storbyen Palma. Det meste folkeliv foregår langs hovedgaden Avenida Pagueras, der er fuld af modebutikker, souvenirforretninger, cafeer og restauranter.

Tre lavvandede sandstrande

Lige så farverig er Paguera på og omkring de tre fine strande, der ligger på række i bugter efter hinanden, og hænger sammen via en elegant promenadevej. Alle tre er lavvandede sandstrande med serveringer, vandsport og solstolsudlejning.

Hotel med bedste beliggenhed

Den største og mest centralt beliggende af strandene er Playa Palmira, hvor vores hotel Hesperias Villamil har en perfket beliggenhed, med stranden på den ene side og hivedgadens butikker på den anden. Derefter følge Playa Tora og Playa La Romana.

Bakker og vandrestier

Centrum af Paguera er fladt, men længere oppe fra havet, klatrer byen op af små og store skråninger. Lige udenfor starter flere vandrestier, som du kan følge både ind i landet og ud langs kysten.

Stemningsfulde nabobyer

Nogle kilometer fra Paguera, i en dal blandt mandeltræer og olivenlunde, kan du opleve det mallorcinske hverdagsliv i den lille by Andratx: Der mindes du om en tid, hvor øboerne levede et stykke fra havet, for at være beskyttet mod pirater. Fem kilometer derfra kan du bagefter besøge den elegante havneby Port d'Andratz, hvor mange luksusyachter lægger til.

Rejsetyper i Paguera

Anbefalede hoteller - Paguera

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Paguera Vis alle hoteller på Mallorca