Landhaus Mayrhofen

  • Mayrhofen, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • WiFi

Lige ved centrum i Mayrhofen

Landhaus Mayrhofen har en autentisk østrigsk autmosfære med træbalkoner og træelementer. Her bor du midt i Mayrhofens centrum med byens barer og restauranter lige uden for døren og med ti minutters gang til Penken-gondolen. Morgenmad indgår.

Hvis du vil spare din energi og bruge dem på skiløjperne, så hop på den gratis skibus, der kører dig til pisterne.

Spa og bowling på nabohotellet

Værelserne har et simpelt design og har plads til op til fire personer. Hvis du vil, kan du tage til nabohotellet Neuhaus og forkæle dig selv med afslapning i spaen eller hygge dig med en omgang bowling. Disse aktiviteter koster ekstra.

Morgenbuffet indgår

Hotel Neuhaus serverer også morgenmad - her starter du dagen med en stor morgenbuffet med alt fra yoghurt, lokale oste, frisk frugt, æg og æggekage, der kan tilberedes lige som du vil have dem. Morgenmad indgår i prisen på din rejse - ønsker du, at halvpension med aftensmad også skal indgå, kan du tilføje dette, når du bestiller din rejse. Middagene med en tre-retters menu serveres på Hotel Neuhaus.

  • Antal værelser : 25

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Bar
Ja

Adresse & telefon

Adresse
Am Marktplatz 202. 6290 Mayrhofen

Vigtig information

Alle faciliteterne ligger på nabohotellet Hotel Neuhaus.

Antal værelser
25
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Nogle af værelserne har østrigske dobbeltsenge. Det vil sige en ramme med to separate madrasser side om side. Disse senge kan ikke opdeles i to separate senge.

Sovesofa
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Morgenmad indgår i rejsens pris – hvis du herudover ønsker halvpension med middag, skal du tilføje dette, når du bestiller din rejse. Måltiderne serveres på nabohotellet Hotel Neuhaus.

Bar
Ja
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Morgenmad
Ja

Afstande

Adressen er til nabohotellet Hotel Neuhaus, hvor alle faciliteterne er placeret. Hotellet er beliggende i centrum af Mayrhofen. 1 minuts gang til skibusstoppestedet. Omkring 8-10 minutters gang til Penken-gondolen. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget.

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Pools

Indendørs pool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Spaen ligger i det nærliggende Hotel Neuhaus. Der opkræves ekstra betaling for spabesøg, massage, badekåber og strandtøfler. Spaområdet har begrænset kapacitet, så pladser kan ikke garanteres.

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Gratis entré til spa/wellness-området
Nej
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Billard
Ja

Børn og unge

Legeværelse
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-08 til 2025-03-30

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Rejsetiden afhænger af hvilken flyrute, du vælger. Rejsen kan inkludere en mellemlanding.

Transfertid

Fra Innsbruck lufthavn tager det 1 time og 5 minutter. Bemærk, at der kan være ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i prisen for rejsen, men husk at vælge busstransfer, når du bestiller din rejse. [Læs mere om transfer her.] (https://www.tui.dk/rejse-med-tui/skirejser/)

Afstande

Adressen er til nabohotellet Hotel Neuhaus, hvor alle faciliteterne er placeret. Hotellet er beliggende i centrum af Mayrhofen. 1 minuts gang til skibusstoppestedet. Omkring 8-10 minutters gang til Penken-gondolen. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget.

Shopping
500 m
Centrum
500 m