Hotel Ischgl

  • Ischgl, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • WiFi

Rolig beliggenhed nær centrum

Hotel Ischgl er et mindre familieejet hotel med gåafstand til nærmeste lift og det livlige centrum i skisportsbyen Ischgl. Halvpension med morgenmad og middag indgår.

Hotellet og værelserne har en traditionel indretning med træmøbler i landlig østrigsk stil. Hotellets gæster har mulighed for en bekvem skiopbevaring ved Pardatschgratbahn-liften.

Restaurant og eget konditori

Til aktive dage kræves energi og i rejsens pris indgår halvpension med en skøn morgenbuffet når du vågner. Til middag serveres en fire-retters menu med råvarer fra lokale bønder og bagværk fra hotellets eget konditori. I din halvpension indgår også småretter og snacks, der serveres som en eftermiddagsbuffet.

Sauna og dampbad

Efter en dag på ski er det skønt at slappe lidt af i relax-afdelingen. Udover sauna kan du bestille en afslappende massagebehandling og et aromadampbad.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
600 m/400 m
Restaurant
Ja

Adresse & telefon

Adresse
Silvrettastraße 14, 6561 Ischgl, Austria
Telefon
+43 5444 5351

Vigtig information

Hotellets balkonrækværker er af enkel standard og kan være lavere end normalt, små børn bør derfor holdes under opsyn.

Sengene i lejlighederne er østrigske dobbeltsenge, d.v.s. en ramme med to separate madrasser ved siden af hinanden. Sengen kan ikke deles til to sepsrate senge.

Skiopbevaring ved Pardatschgratbahn-liften mod betaling via hotellet.

Trafik
Lokal trafik

Internet

WiFi
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja

Mad og drikke

Halvpension består af morgenmad og middag. Eftermiddagsbuffet med snacks og småretter indgår.

Mange østrigske hoteller serverer ikke gratis drikkevand til måltiderne.

Restaurant
Ja
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Måltidsdrikke indgår i halv- og/eller helpension
Nej

Afstande

Cirka syv minutters gang til Pardatschgratbahn-liften.

Shopping
400 m
Centrum
600 m

Afslapning

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-10 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer med direkte fly fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus: München cirka 3 timer og 30 min, Innsbruck cirka 1 time og 40 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Cirka syv minutters gang til Pardatschgratbahn-liften.

Shopping
400 m
Centrum
600 m