Grand Hotel La Torre

  • Sauze d'Oulx, De Italienske Alper, Italien

Om hotellet

  • 3*
    Officiel kategori
  • WiFi

Stort hotel med spa

Grand Hotel La Torre har en god beliggenhed i den charmerende alpeby Sauze d'Oulx, kun et par minutters gang fra restauranter, barer og butikker. Den cylinderformede bygning har en åben foyer med panoramavindue. Hotelværelserne er enkle med funktionelle. Halvpension indgår.

På hotellet er der en rampe, der strækker sig gennem hele bygningen som en serpentin. Her er også elevator. Hotellet er velegnet til store selskaber.

Halvpension indgår

Morgenmad og middag indgår og fra hotellets restaurant er der en fantastisk udsigt over dalen og bjergene. Start dagen med en kontinental morgenbuffet, inden du tager den gratis skibus til lifterne. Om aftenen kører bussen dig tilbage til hotellet og en fire-retters middag.

Slap af i spa

Ønsker du ekstra afslapning, kan du besøge hotellets spa. Svøm nogle baner i indendørspoolen og gå i jacuzzi. Her er også dampbad, sauna og relaxområde i spa-anlægget, der ligger tværs over gaden.

Kort om hotellet

Transfertid
1 time og 30 min

Adresse & telefon

Adresse
Via della Torre, 4 - Sauze d’Oulx (TO), Italy
Telefon
+39 0122 675335

Vigtig information

Vaskerservice mod betaling.

Skiopbevaring med tørrerum til skistøvler.

Officiel kategori
***

Internet

WiFi
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Mad og drikke

Halvpension indgår og består af en kontinental morgenbuffet samt en fire-retters middag med en blanding af á la carte og buffét. Forretter og desserter i buffetform, hovedret bestilles fra menu. Drikkevarer indgår ikke.

Morgenmad
Buffet
Middag
Buffet, Menu
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Spa og behandlinger er mod betaling

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Gratis entré til spa/wellness-området
Nej
Massage
Ja
Skønhedsbehandlinger
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Sport

Fitness er mod betaling.

Fitness
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-11-01 til 2024-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejse er afhængig af, hvilket fly du vælger. ca. 2 timer og 30 minutter med direkte fly fra København til Turin.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus ca. 1 time og 30 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme.

Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.