Europa Hotel

  • Cervinia, De Italienske Alper, Italien

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Moderne skihotel i hjertet af byen

Europa Hotel er centralt beliggende i Cervinia, kun få meter fra Cretaz-hovedliften, der fører dig op til pisterne. Aftenerne kan tilbringes i hotellets spa eller elegante bar. Du kan også udforske restauranterne i landsbyens centrum.

Hotellet har en frisk, moderne stemning med dobbeltværelser, der har plads til op til tre personer. Inden du hopper på liften, der fører dig op til skiløjperne, kan du tage forbi hotellets opbevaringsrum for at hente dit udstyr.

Morgenbuffet indgår

Om morgenen kan du genopfylde din energi med kager og morgenmadsprodukter fra den kontinentale buffet. Morgenmad indgår i rejsens pris. Når det er tid til middag, ligger Cervinias hovedgade lige uden for døren. Her kan du vælge mellem alt fra fine restauranter til simple pizzeriaer.

Spa med pool, boblebad og dampsauna

Efter dine eventyr på skiløjperne kan du slappe af og lade op i hotellets spa. Tag en svømmetur i hotellets indendørspool, læn dig tilbage i boblebadet eller prøv dampsaunaen.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
100 m/100 m
Bar
Ja
Transfertid
ca. 2 timer 15 minutter

Adresse & telefon

Adresse
Via C.Pellissier 2, 11021 Breuil - Cervinia (AO) - Valle d'Aosta - Italy
Telefon
+39 0166 948660

Vigtig information

Officiel kategori
****
Område
By
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Sovesofa
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Morgenmad indgår i rejsens pris. Der er et ekstra gebyr for postevand i restauranten.

Bar
Ja
Morgenmad
Buffet, Kontinental
Morgenmad
Ja
Morgenmadslokale
Ja

Afstande

Hotellet er beliggende i centrum af Cervinia. 1 minuts gang til Cretaz stoleliften. 10 minutters gang til Plan Maison gondol og svævebane. Kør med gondolen og svævebanen til toppen for at komme til skiskolens mødested.

Shopping
100 m
Centrum
100 m

Pools

Indendørs pool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Spa
Ja
Dampbad
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Hotellet har et opbevaringsrum til skiudstyr og opvarmede stativer til støvlerne.

Træningslokale
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-16 til 2025-04-07

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer og 45 minutter med direkte fly fra København til Turin.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2 timer 15 minutter. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Hotellet er beliggende i centrum af Cervinia. 1 minuts gang til Cretaz stoleliften. 10 minutters gang til Plan Maison gondol og svævebane. Kør med gondolen og svævebanen til toppen for at komme til skiskolens mødested.

Shopping
100 m
Centrum
100 m