Rejser
til
Lovina Beach

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRupiah (IDR)
  • Tidsforskel+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SprogIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Rejser til Lovina Beach

Lovina Beach

Ved Lovina Beach, en 12 km lang vulkanstrand på Balis nordkyst, er vandet klart og du er tæt på koralrevene. Her kommer mange, der søger ro og naturoplevelser, forlystelseslivet er betydeligt mere begrænset her end i for eksempel Kuta Beach.

Også havet er roligere her på nordkysten, uden understrøm og høje bølger. Det spændende og artsrige undervandsliv tiltrækker mange snorklere og dykkere, men for mange er nærheden til delfinerne det vigtigste. For de fleste mennesker er det en magisk oplevelse at tage ud på havet i solopgangen for at opleve delfinerne, der springer og leger rundt om bådene.

Oplev Bali
Der er flere grunde til, at Bali er et rejsemål for alle, der vil opleve andet end strandene. En af dem er naturen med grønne risterrasser, frodig regnskov og vulkaner. En anden er kulturlivet, der omfatter alt fra farverige danseopvisninger til håndarbejdstraditioner. På markederne og i småbutikkerne kan du købe fine træskærerarbejder, skulpturer og kunst. Det største udvalg af kunstgallerier og håndarbejdsboder finder du i Ubud, der er øens kulturcentrum.

Templer og ånder
Det hinduistiske Bali byder på eventyrlige templer. Ved risgudindens tempel, Pura Beji, kan du se stenarbejder i balinesisk barokstil lavet af rosa sandsten. Ved modertemplet Pura Besakih pryder palmefiber etagetagene på bygninger af sort lavasten. Langs vejen er der en fin udsigt over endnu aktive, periodevis rygende vulkaner.

Rejsetyper i Lovina Beach

Anbefalede hoteller - Lovina Beach

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Lovina Beach Vis alle hoteller på Bali