Rejser
til
Gambia

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

  • Let frokostca. 8-16,-
  • Middagca. 40-60,-
  • Vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDalasi (GMD)
  • HovedstadBanjul
  • SprogOtte stammesprog og engelsk
  • Befolkning2.000.000

Rejser til Gambia

Gambia

Det smilende land Gambia ligger ikke helt uventet på hvad der i folkemunde kaldes for "The smiling coast". Dette vestafrikanske land øst for Kap Verde har et behageligt klima på cirka 30 grader året rundt, hvilket gør det optimalt både som vinter- og sommerrejsemål. Her kan du kombinere det skønne strandliv med at opleve landets smukke dyr og natur.

Solsikkert, kilometerlange strande og fantastiske bademuligheder blandes med majestætiske øgler, fugle og krokodiller i dette lille land. Hvor heldigt for dig, der skal til Gambia og kan opleve den mangfoldighed naturen byder på. Der er meget at opleve langs kysten, hvor de gyldne strande afløser hinanden. Bijilo og Kotu er populære områder, hvis du vil sole og bade.

Gambisk kultur

Musik og dans er meget populært. Du kan ikke undgå at blive tiltrukket af de gambianske rytmer og toner, som har været udøvet af lokalbefolkningen i umindelige tider. Det er en fængslende oplevelse at se og høre denne energiudfoldelse.

Maden i Gambia

Kylling, grøntsager og det store udvalg af fiskeretter, som yassa og benachin, er hvad der er på tallerkenerne her. Akara er et populært morgenmadsalternativ der er friturestegt med blandt andet tapalapabrød, sorte bønner, løg og chili. Meget smagfuldt og meget anderledes end kaffe, brød og kornprodukter. En af de fantastisk mange fordele ved at rejse og opleve noget nyt.

Rejs til Gambia med TUI

Vores rejser til Gambia sker med rutefly, hvilket indebærer, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vore onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Gambia

Anbefalede hoteller - Gambia

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Gambia Vis alle hoteller på Gambia