Belambra Clubs Tignes - Val Claret

  • Tignes, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • WiFi

Familievenligt med børneklubber og spa

Belambra Clubs Tignes - Val Claret ligger i udkanten af byen med udsigt over bjergene, kun få minutter fra lifterne i Val Claret-området i Tignes. Her findes alt til familien på skiferie, med spa, fitnessrum og internationale børneklubber. All Inclusive indgår.

Hotellet har en hyggelig atmosfære med varme og røde farvetoner samt en stilren indretning. I loungen finder du en åben pejs, gammeldags skiudstyr og nostalgiske fotos, der er med til at skabe en hyggelig alpestemning. Hotelværelserne har plads til op til fire personer.

Spa med pool, sauna og dampbad

Hvis du trænger til afslapning efter en dag på skibakkerne, kan du tage en dukkert i den opvarmede indendørspool med udsigt over de snedækkede bjergtoppe, samt besøge saunaen og dampbadet. Du kan også forkæle dig selv med en massage mod ekstra betaling.

Underholdning for store og små

Efter dagens eventyr på ski kan du slå dig ned på terrassen og nyde udsigten, og om aftenen kan du besøge baren og nyde aftenunderholdning med spil og musik. Hotellet har også internationale børneklubber og tilbyder børnepasning om dagen.

All Inclusive indgår

Når du bor på Belambra Clubs Tignes - Val Claret indgår samtlige måltider med morgenmadsbuffet, frokost, snacks, drikkevarer og middag med børnemenu. Ved middagsbuffetens showcooking-stationer kan du smage på lokale specialiteter og finde nye madfavoritter i den varierede buffet.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
300 m/300 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 4 timer

Gennemsnitsvejr i Tignes

Adresse & telefon

Adresse
Club Belambra "Val Claret" Rue du Val Claret F- 73320 TIGNES Val Claret
Telefon
+33(0)4 56 31 30 01

Vigtig information

Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik
Indcheckning
17.00
Udcheckning
10.00

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Frokost
Menu
Middag
Buffet
All Inclusive
Ja
Morgenmad
Ja

Afstande

Hotellet ligger lige ved siden af stoleliften. 5 minutters gang til skiskolens mødested. Gratis bus til skisportsstedets centrum. Afstand til centrum og shopping henviser til centrum i Val Claret.

Shopping
300 m
Centrum
300 m

Pools

Indendørs pool
Ja
Pool
Ja
Opvarmet indendørspools (min 22 grader)
Ja

Afslapning

Massage og spabehandlinger kan fås mod ekstra betaling.

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Gratis entré til spa/wellness-området
Ja
Massage
Ja
Skønhedsbehandlinger
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Hamam
Ja

Underholdning

Shows/livemusik
Ja

Sport

Hotellet har et rum til opbevaring af skiudstyr.

Træningslokale
Ja

Børn og unge

Hotellet har flere internationale børneklubber: Club Les Renardeaux for børn mellem 3-5 år, og for de ældre børn mellem 6-17 år er der klubberne Les Pirates, Junior og Ados. Alle klubberne har engelsktalende personale.

Børn der er skrevet op i skiskolen vil blive fulgt til og fra deres lektioner af børneklubbens personale.

Hotellet tilbyder en babypakke med børneseng, babygynge, balje til at bade i, flaskevarmere og børnestol (skal forudbestilles).

Tremmeseng
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer 20 min med direkte fly fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2,5-4 timer, afhængig af, hvilken lufthavn du lander i. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Hotellet ligger lige ved siden af stoleliften. 5 minutters gang til skiskolens mødested. Gratis bus til skisportsstedets centrum. Afstand til centrum og shopping henviser til centrum i Val Claret.

Shopping
300 m
Centrum
300 m