Rejser
til
Cala San Vicente

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 300

Rejser til Cala San Vicente

Cala San Vicente

Cala San Vicente er et idyllisk lille rejsemål, i en vig på Mallorcas nordspids. Det rigtige valg til dig, der ønsker en harmonisk ferie nær hav, kalkstensklipper, fine små sandstrande og en by, der indbyder til gåture.

Der findes helt klart bedre rejsemål, hvis du søger shopping og partyliv. Cala San Vicente har kun en håndfuld småbutikker, cafeer og restauranter langs bygaden, der ellers er fuld af private villaer og pragtfulde udsigter mod hav, bjerge og strande. Byen ligger i en frodig dal, der munder ud i en havvig med klart blåt vand.

Sandstrande og snorkelvige

Der ligger to strande med lyst sand på hver sin side af byen, Cala Barques og Cala Molins. Den sidstnævnte er den mest populære og ligger lige udenfor indgangen til vores hotel Grupotel Molins. En kort gåtur rundt om den næste odde, bringer dig til en tredje strand, Cala Carbó, der er lille og stenfuld men passer godt til snorkling, takket være sit klare vand.

Tæt på folkelivet i Puerto de Pollensa

Den nærmeste nabo til Cala San Vicente er det betydeligt større rejsemål Puerto de Pollensa, der kan tilbyde afveksling i form af shoppinggader, en stor marina, dykkercenter og natteliv. En 4 km lang landevej med grus fører dertil over bjergene, og Puerto de Pollensa er altså et glimrende mål for en gå- eller joggingtur.

Lange, fredelige middage

Restauranterne i Cala San Vicente kan tælles på en hånd, men til gengæld er nogle af dem førsteklasses, med elegante udsigtsterrasser og udsøgte fiske- og skaldyrsretter. Du spiser også godt på vores hotel Grupotel Molins, og som gæst her indgår halvpension med morgenmad og middag i rejsens pris.

Rejsetyper i Cala San Vicente

Anbefalede hoteller - Cala San Vicente

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Cala San Vicente Vis alle hoteller på Mallorca