Kurv
Khao Lak
Khao Lak

Thailand

Ting at foretage sig Khao Lak

Oplevelser Khao Lak

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Phang Nga Bay Highlights Tour
Aktiviteter

Phang Nga Bay Highlights Tour

Denne heldagstur sætter fokus på Phang Nga-bugten, så du kan opleve og se dens skønhed ved longtailbåd, på land og i kano. Det indeholder alle de største seværdigheder, herunder James Bond Island, Hong Island, Monkey Cave, udsigtspunkter og vandfald.I løbet af morgenen sejler du med en af de lokale longtailbåde fra Ban Hinrom Pier for at udforske bugten ved havet. Og du vil snart blive omgivet af de berømte smaragd-toppede bølger, der har gjort Phang Bga Bay berømt. Du vil først ankomme til Hong Island, og udforske hulerne med kano, for derefter at fortsætte til James Bond Island, hvor du har friheden til at sejle, hvor end dyu ønsker, og endda udforske øen.Så er det tid til en svømmetur, og derefter tid til frokost på et af de bedste udsigtspunkter i Phang Nga Bay, Samet Nangshe, hvor du kan spise med udsigt fra terrassen. Næste stop er 'Monkey Cave' eller Wat Suwan Khuha, hjemsted for den liggende Buddha - og masser af aber. Afslutningsvis kan du slappe af og svømme ved Raman Forest vandfaldet i junglen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Øko-parken Khao Sok
Aktiviteter

Øko-parken Khao Sok

Oplev nogle af Thailands bedst bevarede hemmeligheder på denne udflugt, der byder på et ene højdepunkt efter det andet. Mød elefanter, gå på marked, lær thailandsk madlavning og sejl på bambusflåde. Dagen er fuld af ferieminder. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, der giver dig en lokal indsigt i destinationen, samtidig med at den byder på unikke, ægte og ansvarlige oplevelser.Eventyret begynder når vi nærmer os Elephant Care Project Center. Der kommer du rigtig tæt på dyrene. Ved at hjælpe med at fodre, bade og tage aig af disse venlige kæmper, lærer vi mere om projektets arbejde. Og du kan også være med til at lege med dem ude i floden.Men dagen er ikke slut endnu, efter frokosten der også inkluderer en introduktion til thailandsk madlavning, fortsætter vi til Khao Sok-floden. På en traditionel bambusflåde glider vi langsomt gennem junglen mod dagens sidste stop – det berømte abetempel.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pl 

Oplev det lokale liv (Takua Pa) – fra Khao Lak
Udflugter & dagsture

Oplev det lokale liv (Takua Pa) – fra Khao Lak

Denne tur giver dig mulighed for at fordybe dig i Takua Pa og den thailandske kultur. Og det er netop hvad vi gør – vi møder lokalbefolkningen, henter friske råvarer på markedet, besøger en skole og ser, hvordan de traditionelle retter tilberedes. Det bliver en dag med et ekstra specielt thailandsk touch.Du skal tidligt op på denne udflugt – men det skal vise sig at være det hele værd. Og det opdager du hurtigt, når vi starter dagen på det lokale marked i Takua Pa. Her kan du købe friske råvarer, som du kan give til byens buddhistiske munke i bytte for god karma. Derefter besøger vi en lokal skole for at se, hvordan morgenrutinerne ser ud for de thailandske børn.Efter skolebesøget tager vores guide os med på en vandretur rundt blandt de 200 år gamle huse i den gamle bydel, og vi ser også hvordan traditionel mad tilberedes. Når det er klart og dampende varmt, skal vi smage på retterne.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Havkajak på Andamanhavet
Aktiviteter

Havkajak på Andamanhavet

Denne tur handler om kajakroning, når vi sejler rundt i Phang Nga-bugten i en havkajak. På denne eksklusive heldagsudflugt navigerer vi rundt blandt huler og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rundtur med højdepunkter i Khao Lak
Aktiviteter

Rundtur med højdepunkter i Khao Lak

Se livet i Khao Lak på tæt hold med denne rundtur fyldt med højdepunkter. Du vil møde de lokale, lære lidt thaiboksning og blive velsignet af buddhistiske munke. Der vil også være tid i naturen. Du kan se frem til en tur på bambusflåde gennem junglen, frokost ved et vandfald samt et besøg på et skildpadderedningscenter.Det handler om at lære Thailands oprindelige side at kende på denne rundtur. Først tager vi forbi den lokale skole for at se, hvordan de thailandske børn udfører deres morgenrutine. Derefter går turen til et tempel for at tilbyde byens buddhistiske munke en lille donation i bytte for god karma og et helligt armbånd.Efter at have lært om Muay Thai-boksningens højtflyvende spark og kraftfulde slag i et træningscenter er du klar til frokost. Og hvad angår omgivelser, er der kun få, der er mere spektakulære end Sai Rang-vandfaldet. Efter måltidet kan du tage en svømmetur i Sai Rangs bassiner, inden en tur på bambusflåde og et besøg på et skildpadderedningscenter runder dagen af.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Solnedgangscruise Phang Nga Bay med katamaran
Aktiviteter

Solnedgangscruise Phang Nga Bay med katamaran

Phang Nga Bay er fyldt med tårnhøje kalkstensklipper, der skyder op af det rolige hav. En af de bedste måde at opleve disse klipper samt bugtens øer og mangrove på, er med et motoriseret katamarancruise. Og dette cruise tager skridtet videre – vi tager afsted om eftermiddagen for at undgå folkemængderne og for at se det hele under en romantisk, skumringshimmel. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, der giver dig en lokal indsigt i destinationen, samtidig med at den byder på unikke, ægte og ansvarlige oplevelser.Så snart vi er sejlet ud fra Khao Lak, kan vi se de utrolige klippeformationer spredt rundt om i havet, der alle bliver endnu mere fascinerende, når solen begynder at gå ned. Efter at have udforsket Khao Phing Kan og Ko Tapu - der blev kendt via James Bond-filmen fra 1974, ”The Man with the Golden Gun”, kører vi til en havnecafé for at spise middag.Hvis du har lyst til at komme endnu tættere på det pragtfulde landskab, kan du tage på en sejltur langs kysten med en guide, inden vi sejler tilbage mens solen går ned i horisonten.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Phuket Explorer
Aktiviteter

Phuket Explorer

Phuket er meget mere end fantastiske strande. Denne tur giver dig mulighed for at opleve en anden side af øen. Vi besøger den berømte Big Buddha-statuen og Wat Chalong-templet, smager på lokalt dyrkede cashewnødder på en fabriksrundtur og går en tur langs Thalong Road. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, der giver dig en lokal indsigt i destinationen, samtidig med at den byder på unikke, ægte og ansvarlige oplevelser.Turen starter på Nakkerd Hill med et besøg ved den imponerende Big Buddha. Her kan du nyde udsigten over det sydlige Phuket, før vi fortsætter til Wat Chalong, øens mest besøgte og berømte tempel. Vi får en interessant demonstration om cashewnødderproduktion, når vi besøger en fabrik for at se, hvordan de lokalt dyrkede nødder forvandles.Herefter kører vi til det ældste kinesiske tempel i Phuket by, hjemsted for den farverige Jui Tui-helligdom, for at se, hvordan den kinesiske kultur har påvirket øen. Vi afslutter turen med en gåtur langs Thalong Road – der er berømt for sin portugisiske arkitektur.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Elefanter på Seaside Retreat – fra Khao Lak
Udflugter & dagsture

Elefanter på Seaside Retreat – fra Khao Lak

Vil du opleve hvordan man plejer og tager sig af elefanter, så er denne tur lige noget for dig. Vi tager til Seaside Retreat Sanctuary, hvor du får lov til at fodre og bade disse blide giganter. Og efter disse mindeværdige oplevelser, afslutter vi udflugten med en skøn tahi-frokost, komplet med show cooking.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Phi Phi-øerne med speedbåd
Udflugter & dagsture

Phi Phi-øerne med speedbåd

Besøg på de legendariske Phi Phi-øer er et must, når man er i Thailand. Og der findes ingen mere stilfuld måde at gøre det på end denne speedbådstur. Du cruiser ved de bedste strande i øhavet, og du får tid til at svømme, snorkle og slappe af. Og med Monkey Beach og Pileh Cove på rejseplanen, bliver det helt sikkert en stor dag.Når du ankommer til øhavet, tager du ind omkring Bamboo Island til en svømmetur før du cruiser ved den berømte Maya-bugt, hvor Leonardo DiCaprio filmen, The Beach, blev optaget. Gør holdt til frokost i Phi Phi Don, og så går det videre til Monkey Beach og Viking Cave.Slap af, når du glider forbi nogle af de bedste strande i Thailand, og se de enestående steder i Pileh Cove og Loh sama Bay, hvor du kan snorkle og svømme for at køle af. Tid til afslapning på Koh Rang Yai fuldender dagen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Similan-øerne med speedbåd
Aktiviteter

Similan-øerne med speedbåd

Den thailandske kongefamilie holder ikke ferie hvor som helst – men gerne på Similan Islands. På denne mindeværdige udflugt med hurtiggående motorbåd vil du forstå hvorfor. Vi suser forbi havklipper og palmefyldte strande, og du får mulighed for at snorkle ved koralrevene i Thailands førende marinereservat.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pl 

Similan Islands udflugt med Speedbåd fra Khao Lak
Aktiviteter

Similan Islands udflugt med Speedbåd fra Khao Lak

Den thailandske kongefamilie holder ikke ferie hvor som helst - de holder ferie på Similanøerne. Og på denne eksklusive udflugt med speedbåd finder du ud af hvorfor. Vi sejler mellem palmefyldte strande og granitklipper og du får mulighed for at snorkle ved revene i Thailands førende marinepark, før vi spiser en frokost ved stranden.Vi starter eventyret med at sejle ud fra Khao Lak. Med havets brise i håret, sejler vi mod Similan Islands National Marine Park. Som Thailands førende dykkersted er det det ideelle sted at snorkle. Når du hopper i vandet her, kan du forvente at se alle slags dyr - fra klovnefisk og rokker til over 500 arter af koraller.Når vi er blevet tørre, fortsætter vi til en afsidesliggende strand, hvor der serveres en let frokost. Og efter lidt afslapning på stranden, foretager vi turen i omvendt rækkefølge. På vejen tilbage sejler vi forbi tropiske skove og den thailandske kongefamilies sommerhus.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tre fantastiske templer – fra Khao Lak
Udflugter & dagsture

Tre fantastiske templer – fra Khao Lak

En dag fuld af kultur, spiritualitet og sightseeing med smagsoplevelser. Vi oplever de tre mest betydningsfulde templer i Phang Nga-provinsen og får hele historien fortalt af vores dygtige guide. Men ikke nok med det, vi besøger også en lokal restaurant ved floden, hvor vi nyder nogle autentiske thai-retter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Khao Lak