Kurv
Khao Lak
Khao Lak

Thailand

Ting at foretage sig Khao Lak

Oplevelser Khao Lak

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Aktivitetssprog

Alternativer

Øko-parken Khao Sok
Aktiviteter

Øko-parken Khao Sok

Oplev nogle af Thailands bedst bevarede hemmeligheder på denne udflugt, der byder på et ene højdepunkt efter det andet. Mød elefanter, gå på marked, lær thailandsk madlavning og sejl på bambusflåde. Dagen er fuld af ferieminder. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, der giver dig en lokal indsigt i destinationen, samtidig med at den byder på unikke, ægte og ansvarlige oplevelser.Eventyret begynder når vi nærmer os Elephant Care Project Center. Der kommer du rigtig tæt på dyrene. Ved at hjælpe med at fodre, bade og tage aig af disse venlige kæmper, lærer vi mere om projektets arbejde. Og du kan også være med til at lege med dem ude i floden.Men dagen er ikke slut endnu, efter frokosten der også inkluderer en introduktion til thailandsk madlavning, fortsætter vi til Khao Sok-floden. På en traditionel bambusflåde glider vi langsomt gennem junglen mod dagens sidste stop – det berømte abetempel.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Phang Nga Bay Highlights Tour
Aktiviteter

Phang Nga Bay Highlights Tour

Denne heldagstur sætter fokus på Phang Nga-bugten, så du kan opleve og se dens skønhed ved longtailbåd, på land og i kano. Det indeholder alle de største seværdigheder, herunder James Bond Island, Hong Island, Monkey Cave, udsigtspunkter og vandfald.I løbet af morgenen sejler du med en af de lokale longtailbåde fra Ban Hinrom Pier for at udforske bugten ved havet. Og du vil snart blive omgivet af de berømte smaragd-toppede bølger, der har gjort Phang Bga Bay berømt. Du vil først ankomme til Hong Island, og udforske hulerne med kano, for derefter at fortsætte til James Bond Island, hvor du har friheden til at sejle, hvor end dyu ønsker, og endda udforske øen.Så er det tid til en svømmetur, og derefter tid til frokost på et af de bedste udsigtspunkter i Phang Nga Bay, Samet Nangshe, hvor du kan spise med udsigt fra terrassen. Næste stop er 'Monkey Cave' eller Wat Suwan Khuha, hjemsted for den liggende Buddha - og masser af aber. Afslutningsvis kan du slappe af og svømme ved Raman Forest vandfaldet i junglen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Havkajak på Andamanhavet
Aktiviteter

Havkajak på Andamanhavet

Denne tur handler om kajakroning, når vi sejler rundt i Phang Nga-bugten i en havkajak. På denne eksklusive heldagsudflugt navigerer vi rundt blandt huler og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Phukets bedste seværdigheder
Aktiviteter

Phukets bedste seværdigheder

Phuket har mere at byde på end fantastiske strande. Denne tur giver dig mulighed for at opleve en anden side af øen. Du besøger den berømte Big Buddha-statue og Wat Chalong-templet, smager lokale lækkerier og besøger Thalong Road. Vi starter turen ved Nakkerd Hill og et besøg ved Big Buddha. Du kan nyde udsigten over Chalong og det sydlige Phuket, inden vi fortsætter til Wat Chalong, øens mest ærværdige tempel. Du opleve en interessant demonstration af cashewnøddeproduktion, når du kommer til en fabrik og ser, hvordan de lokalt dyrkede nødder bliver forvandlet.Herefter går vi langs den berømte Thalong Road og ser dens kinesisk-portugisiske arkitektur. Hold øje efter et velkendt syn, nemlig palæet fra begyndelsen af det 20. århundrede, som blev vist i Hollywood-filmen Good Morning Vietnam. Få mere at vide om Phukets vigtigste industri på en perlefarm, efterfulgt af en velsmagende thailandsk frokost. Til sidst går turen til et typisk hjem, hvor der vil være en demonstration af gummitapning samt en hurtig lektion i, hvordan man laver den perfekte thailandske karry.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Phi Phi-øerne med speedbåd
Udflugter & dagsture

Phi Phi-øerne med speedbåd

Besøg på de legendariske Phi Phi-øer er et must, når man er i Thailand. Og der findes ingen mere stilfuld måde at gøre det på end denne speedbådstur. Du cruiser ved de bedste strande i øhavet, og du får tid til at svømme, snorkle og slappe af. Og med Monkey Beach og Pileh Cove på rejseplanen, bliver det helt sikkert en stor dag.Når du ankommer til øhavet, tager du ind omkring Bamboo Island til en svømmetur før du cruiser ved den berømte Maya-bugt, hvor Leonardo DiCaprio filmen, The Beach, blev optaget. Gør holdt til frokost i Phi Phi Don, og så går det videre til Monkey Beach og Viking Cave.Slap af, når du glider forbi nogle af de bedste strande i Thailand, og se de enestående steder i Pileh Cove og Loh sama Bay, hvor du kan snorkle og svømme for at køle af. Tid til afslapning på Koh Rang Yai fuldender dagen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Similan-øerne med speedbåd
Aktiviteter

Similan-øerne med speedbåd

Den thailandske kongefamilie holder ikke ferie hvor som helst – men gerne på Similan Islands. På denne mindeværdige udflugt med hurtiggående motorbåd vil du forstå hvorfor. Vi suser forbi havklipper og palmefyldte strande, og du får mulighed for at snorkle ved koralrevene i Thailands førende marinereservat.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, it 

Similan Islands udflugt med Speedbåd fra Khao Lak
Aktiviteter

Similan Islands udflugt med Speedbåd fra Khao Lak

Den thailandske kongefamilie holder ikke ferie hvor som helst - de holder ferie på Similanøerne. Og på denne eksklusive udflugt med speedbåd finder du ud af hvorfor. Vi sejler mellem palmefyldte strande og granitklipper og du får mulighed for at snorkle ved revene i Thailands førende marinepark, før vi spiser en frokost ved stranden.Vi starter eventyret med at sejle ud fra Khao Lak. Med havets brise i håret, sejler vi mod Similan Islands National Marine Park. Som Thailands førende dykkersted er det det ideelle sted at snorkle. Når du hopper i vandet her, kan du forvente at se alle slags dyr - fra klovnefisk og rokker til over 500 arter af koraller.Når vi er blevet tørre, fortsætter vi til en afsidesliggende strand, hvor der serveres en let frokost. Og efter lidt afslapning på stranden, foretager vi turen i omvendt rækkefølge. På vejen tilbage sejler vi forbi tropiske skove og den thailandske kongefamilies sommerhus.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tre fantastiske templer – fra Khao Lak
Udflugter & dagsture

Tre fantastiske templer – fra Khao Lak

En dag fuld af kultur, spiritualitet og sightseeing med smagsoplevelser. Vi oplever de tre mest betydningsfulde templer i Phang Nga-provinsen og får hele historien fortalt af vores dygtige guide. Men ikke nok med det, vi besøger også en lokal restaurant ved floden, hvor vi nyder nogle autentiske thai-retter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Khao Lak off-road safari
Aktiviteter

Khao Lak off-road safari

Det sydlige Thailand byder på vandfald, der falder ned ad stejle kalkstensklipper, fredfyldte floder, der snor sige gennem skovfyldte bjergskråninger og svajende palmer ved uberørte strande. Alt dette er på menuen på denne dagsudflugt med kano og 4x4 køretøj.Du kan fordybe dig i Khao Laks natursmukke omgivelser, når du stiger om bord i din egen kano og ror langs en flod ind i et drømmeagtigt landskab. Blomster i fuldt flor byder os velkommen, og snart befinder vi os i et Thailandsk paradis. Herefter nyder vi en velsmagende thailandsk frokost på en lokal restaurant, inden vi stiger om bord i et 4x4-køretøj for at tage på en tempofyldt eftermiddag.Der venter masser af panoramaudsigter når vi kører ad ujævne veje dybt ind i landet. Den vedvarende bumpen bliver belønnet i den sidste ende - et vandfald, der ligger i en jomfruelig regnskov, venter i slutningen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Kanosejlads ved Phang Nga og Koh Khai med speedbåd
Udflugter & dagsture

Kanosejlads ved Phang Nga og Koh Khai med speedbåd

Huler, mangroveskove og en flydende landsby – dette Phang Nga Bay ø-hop har alle ingredienserne til en perfekt udflugt. Du bliver fejet fra ø til ø – fire i alt – med speedbåd; du kommer til at snorkle i glitrende farvande og du kan også prøve at sejle i kano.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Half Day Elephant Bathing at Welfare Center
Aktiviteter

Half Day Elephant Bathing at Welfare Center

Hop in an air-conditioned minivan and head over to an animal welfare-certified elephant camp. Hang out and admire the local wildlife in their natural habitat and learn interesting facts about the life of the Asian elephants. Feed these fascinating creatures before getting into the water for an elephantastic time. Don't forget to bring your bathing clothes, because you won't stay dry in the river with these gentle giants. This reserve aims on bringing happiness to elephants, providing them with all the necessary measures to assure their wellbeing.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Khao Sok Nationalpark
Udflugter & dagsture

Khao Sok Nationalpark

Khao Sok National Park er med sine kalkstensklipper, frodige regnskov og smukke indsø en af Thailands naturlige skatte. På denne udflugt besøger vi indsøen, vandrer gennem regnskoven og spiser frokost i en af de flydende bambushytter. En perfekt dag i hjertet af en "Jurrasic World".Denne udflugt er fuld af spænding lige fra starten. Vi tager en longtailbåd fra Rajjaprabha Dam og sejler rundt på søen Cheow Lan, hvor vi er omringet af høje kalkstensklipper. Efter bådturen fortsætter vi på land med en guidet tur gennem regnskoven med en erfaren lokal ranger. Hold udkig efter aber, der svinger sig i træerne, og hvis du er heldig, kan du få øje på verdens største blomst – den endemiske rafflesia kerrii.Derefter udforsker vi nogle af grotterne i parken før vi spiser frokost med et twist – vi nyder den i en af de flydende bambushytter midt i indsøen. Etter frokost får du tid til at slappe af og bade i søen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Khao Lak

Kun en times kørsel fra Phuket ligger den uspolerede region Khao Lak, som er en helt anden verden. Lange gyldne kyststrækninger, nationalparker med et rigt dyreliv og tropiske skove venter på dig på denne rolige feriedestination. Med masser af ting at se og foretage sig har Khao Lak mere at byde på end mere traditionelle aktiviteter på et strandresort og byder på en autentisk thailandsk oplevelse. Det er ikke underligt, at feriestedet er populært blandt alle typer feriegæster, herunder familier, naturelskere og eventyrlystne.

De seks bedste ting at foretage sig i Khao Lak

1. Oplev de bedste strande i Khao Lak

Khao Lak bugner af uberørte og skønne strande. De mest populære er Nan Thong, som er populær for svømning, solbadning og snorkling. Bang Niang er berømt for sine utrolige solnedgange. Hvis du er ude efter noget mere afdæmpet, er Pak Weep det rette sted at tage hen. Den idylliske atmosfære og det lavvandede vand gør den til et godt valg for familier. Og hvis du vil slappe helt af, er der den afsondrede Bang Sak-strand, som er en lokal favorit, og der er ikke andet end et bar boder med havmad. Med så mange indbydende sandstrækninger at vælge imellem har Khao Lak alle ingredienserne til en perfekt badeferie.

2. Fordyb dig i naturen i Khao Lak Lam Ru Nationalpark

Khao Lak Lam Ru Nationalpark er en frodigt område med kalkstensklipper, kaskader af vandfald og vandrestier. Den tætte jungle er hjemsted for mange arter af fugle og krybdyr samt eksotiske træer og planter. Efter en vandretur gennem parkens naturstier kan du nyde en dukkert i bassinerne under vandfaldene eller slappe af på den afsondrede sandstrand. Det er det perfekte sted at indtage Thailands rå skønhed på.

3. Prøv det lokale køkken på et gademarked

En rejse til Thailand er ikke fuldendt uden et besøg på et lokalt gademarked. Khao Laks største og ældste, Bang Niang-aftenmarkedet, er den perfekte måde at få en smagsprøve på den lokale kultur på. Mens du bevæger dig forbi de travle gader, bliver du fristet af de lækre dufte og aromaer. Du har masser af valgmuligheder med grillet kød, frisk fisk, grøntsager og eksotiske frugter. Hvis du føler dig særlig eventyrlysten, er der også røgede insekter som larver, fårekyllinger og skorpioner på menuen.

4. Besøg et skildpaddereservat

De tropiske farvande i Khao Lak er hjem for mange truede skildpaddearter, som desværre er på randen af udryddelse. Heldigvis er byen aktivt involveret i deres bevarelse med hjælp fra to skildpaddereservater. Her passer man på ungerne, indtil de er stærke nok til at blive sat ud i havet. Et af reservaterne rehabiliterer også skadede skildpadder og har et program til opdræt af fisk. Hvis du gerne vil komme tæt på disse storslåede skabninger og samtidig støtte en god sag, er et besøg på et af disse reservater et must.

5. Besøg på øerne

Khao Lak har en række fjerntliggende øer, der ligger blot en bådtur væk. De er et ideelt udgangspunkt for øhop. Du kan tage en speedbåd over det azurblå vand til en ø efter eget valg. Similan-øerne består af ni små øer og har status som UNESCO Verdensarv. De bør besøges. Her venter dig klart blåt vand, hvidt sand og oldgamle koralrev. Desuden anses øerne af mange for at være et af de 10 bedste dykkersteder i verden. Surin-øerne er en anden øgruppe, som du ikke må gå glip af. Deres flade rev og fascinerende undervandsverden gør dem til et af Thailands bedste snorklesteder. Hvis du er heldig, kan du endda få øje på hvalhajer, ørnerokke og delfiner under en bådtur til øerne.

6. Slap af i de varme kilder

Hvis du er på udkig efter en afslappende oplevelse væk fra stranden, er en dukkert i en af Khao Laks varme kilder en god mulighed. De ligger tæt på nationalparkerne og byder på velfortjent forkælelse efter en lang vandretur. Disse boblende bassiner er fulde af termisk vand, som kommer direkte fra undergrunden og passerer gennem lag af klipper på vejen. De er fyldt med opløste mineraler. De rummer en række sundhedsmæssige fordele og er den perfekte aftenaktivitet eller et alternativ til en overskyet dag.