Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
26 Aktiviteter
Sort by:
Det nordlige Zakynthos på bådtur med Kap Skinari
Udflugter & dagsture

Det nordlige Zakynthos på bådtur med Kap Skinari

Denne sejltur rundt om Zákynthos nordspids byder på masser af indbydende natur og badestop i skjulte bugter. Du vil se strækninger af øens mest fascinerende kystlinje, herunder De Blå Grotter og Smuglerbugten - som ofte vises på det berømte græske postkort med det rustne fragtskib på en uberørt strand omgivet af klipper. Chrissy, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Havet omkring De Blå Grotter synes at være sitrende blåt, fordi den hvide kalksten under vandet reflekterer solen gennem det azurblå vand". Du har mulighed for at se Zákynthos bedste kystattraktioner på én afslappende bådtur. Vi sejler rundt om Kap Skinari, der er berømt for sit fyrtårn, sine klipper, vindmøller og det pastelblå vand. Efter ca. to timer på havet når vi Smuglerbugten. Tilbage i 80'erne stødte et skib med smuglercigaretter på grund i denne kridhvide bugt med de karakteristiske småsten. For at bevare området er selve stranden i dag lukket for besøgende, men du kan stadig se den ikoniske udsigt fra båden. Chrissy tilføjer: "Zákynthos mest kendte strand er kun tilgængelig med båd, og det er et af de mest fotograferede steder i hele Grækenland. En forbrydelse, der gik galt, har efterladt os med en uventet skat".Efter en dukkert fortsætter vi til de glimtende Blå Grotter, hvor vi holder pause for et fotostop. De glatte vægge, som naturen har hugget ind i klipperne, danner buer over det blændende blå vand. Du nyder græske snacks og drikkevarer om bord, hvorefter vi lægger for anker noget tid ved en afsides strand. Vi slutter sejlturen ed med græsk dans, mens vi sejler tilbage til kysten.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur med skildpadder til øen Marathonisi og Keri-halvøen
Udflugter & dagsture

Bådtur med skildpadder til øen Marathonisi og Keri-halvøen

Karettehavskildpadden har været beboere Zakynthos' strande gennem tusindvis af år, og med lidt held kan du se dem på første hånd på denne bådtur. Kom med en lokal ekspertguide på en lærerig dag på havet, hvor du passerer forbi ynglepladser, og svømmer i skjulte bugter og tilbringer tid i landsbyen Keri. Bianca, en af vores guider, siger: "På bare én tur kan du hoppe i det klare vand, opleve den lille fiskerby Keri og med lidt held se skildpadder".Dette halvdags bådtur, der tilbydes om formiddagen fra havnen på Zákynthos eller om eftermiddagen fra Keri havn, er en sand fornøjelse for hele familien. Vi kommer forbi de gyldne strande i Vassilikos og Marathonisi, en fyrretræsbeklædt ø, der har tilnavnet "Skildpaddeøen". Årsagen er enkel, for en af strandene er et yndet sted for skildpadderne, der bygger rede her. Bianca, som har boet på Zákynthos i mere end 20 år, fortæller om landskabet: "Du kan tage på denne tur tusind gange, og hver dag er anderledes. Sørg for at holde udkig efter karettehavskildpadder, og måske ser du endda en vild delfin eller to".Herefter tager vi til Keri-halvøen, hvor vi kommer forbi dybe klipper, grotter og fyrtårnet, inden vi kaster anker for at svømme og bade. Når vi går i land, er der tid på egen hånd til at udforske den lille fiskerby Keri. Køb souvenirer, slap af på en typisk taverna eller tag på stranden. På turen tilbage er der mulighed for at svømme i en skjult bugt, og måske ser vi endda flere skildpadder. Desuden vil en frivillig fra den lokale skildpaddebevaringsgruppe ARCHELON være ombord for at fortælle dig om deres arbejde.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Halvdags bådtur til Smuglerbugten med panoramisk køretur
Udflugter & dagsture

Halvdags bådtur til Smuglerbugten med panoramisk køretur

Smuglerbugten er en utrolig hvid stenstrand med en overraskelse. Oplev skibsvraget ejet en påstået smugler, der gik i land i 1980. På denne Halvdags bådtur sejler du langs kysten for at se denne berømte bugt, opdage hemmelige bugter, svømme og nyde landskabet. Kay, en af vores lokale guider siger 'Smuglerbugten kaldes også Shipwreck Beach eller "Naviagio" på græsk. Du kan kun komme hertil med båd og det er en af det mest fotograferede steder i hele Grækenland.'Efter afhentning kører vi med bus til Porto Vromi, som tager ca. 90 minutter, og hopper på en båd mod Smuglerbugten. Vi har cirka en halv time til at nyde udsigten, inden de imponerende hvide klipper dukker op af havet og afslører bugten. Nyd lidt tid med at besøge den berømte strand, beundre landskabet og tage et par feriebilleder. Vi sejler forbi den 200 meter høje klippeformatering ind mod stranden og skibsvraget. Kay siger: " "For at bevare områdets naturlige skønhed lægger vi ikke til ved Smuglerbugten, men vi tager i stedet en pause på vandet, nyder udsigten og tager billeder".Derefter kaster din kaptajn anker i en nærliggende bugt, og vi har tid til at svømme i det glimtende vand i de smukke kystomgivelser. Når vi så sejler tilbage mod Porto Vromi, tager kaptajnen dig med til en skøn lille bugt med krystalklart vand. Her kan du tage en afkølende dukkert, før vi sejler tilbage mod land.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, sv 

Bådtur for familien til Skildpaddeøen ved Zakynthos
Udflugter & dagsture

Bådtur for familien til Skildpaddeøen ved Zakynthos

På denne halvdagssejlads for børn er målet at lede efter karettehavskildpadder og delfiner i deres naturlige habitat. Vi sætter sejl mod øen Marathonisi og lægger for anker for at svømme undervejs, inden I får et indblik i bevaringsarbejdet. Kay, en af vores guider, siger: "Vi elsker at vise alle dette smukke sted og opdage skildpadderne for at forstå, hvorfor og hvordan vi beskytter vores miljø. Det er en sjov tur, som gør bæredygtighed synlig".Vi stikker til søs fra Agios Sostis og sejler mod den fyrretræsklædte ø Marathonisi i Laganas-bugten. Denne ubeboede ø har fået tilnavnet "Skildpaddeøen", fordi dens strande er en yndet redeplads for karettehavskildpadden. Børnene vil også elske denne oplevelse, og der vil være aktiviteter, der har til formål at lære dem mere om skildpaddebeskyttelse. De vil også lære om at respektere øens miljø og beskytte den mod affald.Herefter besøger vi havgrotten Oasis for et badestop, inden vi sejler tættere på øen. Vi kaster anker endnu en gang for endnu en omgang snorkling. Husk at holde øje med vandet for tegn på karettehavskildpadden og delfiner. Desuden har båden et integreret spildevandssystem, så intet ender i havet.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur på Zákynthos med klosterbesøg, De Blå Grotter og lokale specialiteter
Udflugter & dagsture

Rundtur på Zákynthos med klosterbesøg, De Blå Grotter og lokale specialiteter

Det er let at forstå, hvorfor venetianerne kaldte Zakynthos for "Østens blomst". På denne rundtur kan du se nogle af øens smukkeste landsbyer og det fjerntliggende Anafonitria-kloster. Der vil også være smagsprøver på lokale specialiteter samt en bådtur til De Blå Grotter. Konstantina, en af vores lokale guider, siger: "Denne rundtur har det hele - et kloster, De Blå Grotter, olivenolie og vin. Men min yndlingsdel er, når gæsterne beder mig om mere information, så jeg kan dele Zakynthos hemmeligheder med dem".Vi starter ved Bochali-udsigtspunktet, hvor du kan nyde en fantastisk god udsigt over Det Ioniske Hav. Herefter får du en smagsprøve på Zakynthos' landlige side med et besøg på en familieejet økologisk olivenoliemølle og et museum. Lær om presningsprocessen, og smag på noget af deres flydende guld. Den næste smagsprøve er en traditionel sød lækkerbisken i Kampi, en landsby beliggende i olivenlunde. Derefter går turen videre til Anafonitria-klosteret fra det 14. århundrede, der er berømt for dets freskoer. Med dets rustikke stenudseende og de landlige omgivelser er det en ægte tidslomme.Om eftermiddagen stopper vi for at smage lokale specialiteter som vin og honning på vej til Kap Skinari, øens nordligste punkt. Her hopper du på en båd til De Blå Grotter, som er et af de dybeste steder i Middelhavet. De er hugget ind i de hvide klipper, og de glatte vægge spejler det azurblå vand som et spejl. Der vil også være et badestop i nærheden af grotterne.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, sv 

Zakynthos på bådtur ved solnedgang i traditional græsk båd
Udflugter & dagsture

Zakynthos på bådtur ved solnedgang i traditional græsk båd

At se solen gå ned i Det Ioniske Hav er en af de oplevelser, man ikke må gå glip af på Zakynthos. Og på denne bådtur i en traditionel græsk caïque-båd kan du endda svømme inden den hovedbegivenheden. Constantine, en af vores lokale guider, siger: "Selv om jeg har set det tusindvis af gange, er det et øjeblik, der stadig giver mig et gys. Det er magisk, romantisk og sjælfuldt - Moder Natur i sin mest kreative form, når hun styrer solen til at gå ned mellem Misithres-klipperne. En ren lyksalighed".Scenen er sat fra det øjeblik, du går om bord på båden. En caïque-båd i træ fremkalder i den grad en følelse af nostalgi og tradition. Fiskere i det østlige Middelhav har brugt disse både siden oldtiden. Der er en guide om bord, som giver dig en grundig information om alt, hvad der foregår på Zakynthos. Vi sejler fra Agios Sostis-havnen i syd og sejler mod Marathonisi, en lille ø, der lokalt er kendt som skildpaddeøen. Kaptajnen kaster anker ud for kysten, så du kan tage en dukkert tidligt om aftenen. Se huler og med lidt held karetehavskildpadder, inden vi sejler til vestkysten for at se solnedgangen.I nærheden af Misithres-klipperne er der en fantastisk udsigt til solnedgangen, der på perfekt vis synker ned bag horisonten mellem de to klippeformationer. Den romantiske atmosfære vil ledsage dig tilbage til havnen, mens vi sejler videre til lyden af bølger, der blidt skvulper mod skroget, og afslappende levende musik, mens du nyder lidt mousserende vin.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Zakynthos på rundtur med bådtur til De Blå Grotter og vinsmagning
Udflugter & dagsture

Zakynthos på rundtur med bådtur til De Blå Grotter og vinsmagning

Tidløse landsbyer, spektakulær udsigt og autentiske oplevelser. Denne lille grupperundtur giver et øjebliksbillede af Zakynthos bedste steder. Og som om det ikke var nok, får du også mulighed for at prøve lokal olivenoliemølle og vin. Bianca, en af vores lokale guider, siger: "Du kommer til at opleve de steder, der er svære at nå, og som er levn fra fortiden - Skinari-møllerne og de smalle gyder i landsbyen Volimes. Selv efter alle disse år på øen føler jeg et gys, når jeg ser dem". Og som prikken over i'et har denne udflugt et senere starttidspunkt, hvilket betyder, at du kan nyde at sove lidt længere.Vi starter med en rundvisning og vinsmagning på en familiedrevet vingård i Kallipado. I generationer har de produceret vine her med lokale druesorter som robola og pavlos. Derefter kører vi op langs østkysten med et fotostop ved en berømt strand. Ved Kap Skinari kan du nyde hjemmelavet æbletærte og en varm drik ved fyrtårnet og tage nogle billeder af vindmøllerne, inden vi hopper ombord på en båd og tager på udflugt til De Blå Grotter. Disse hvide klippehvælvinger er blevet udformet af bølgerne gennem årtusinder. Desuden kan du svømme her, hvis vejret vil.Tilbage på landjorden kan du nyde en naturskøn køretur gennem landsbyer som Volimes og Anafonitria, mens vi kører til Exo Chora. Her stopper vi for at tage billeder af et 2000 år gammelt oliventræ og besøger en lokal kosmetikfabrik for at se, hvordan olivenolieprodukter fremstilles af øens egne råvarer. Vi runder turen af med et måltid på en lokal taverna. Og hvis du er en TUI Blue-gæst kommer du til en eksklusiv restaurant i Agalas. Med billedskønne landskaber i baggrunden kan du nyde Grækenlands smage med nogle lækre snacks serveret med Ouzo.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Udflugt til Olympias arkæologiske udgravninger fra Zakynthos
Udflugter & dagsture

Udflugt til Olympias arkæologiske udgravninger fra Zakynthos

Oplev Olympia, fødestedet for de Olympiske Lege, og en helligdom fra antikken, på en fascinerende dagstur fra Zakynthos. Vi tager over til fastlandet og tager på en rejse tilbage gennem århundreder til antikkens Grækenlands storhedstid med en rundvisning på det historiske sted og et besøg på det arkæologiske museum. Konstantina, en af vores erfarne guider udtaler: Olympia har stået i mere end 2.500 år og er fortsat inspirerende som et must-stop på vej til en personlig Odyssey. Det er en meget speciel følelse at gå rundt blandt ruinerne og føle forbindelsen til fortiden.Efter ankomsten til Kyllini kører vi gennem "Grækenlands haver" - marker med tomater, meloner og bomuld - til et af den antikke verdens vigtigste helligdomme. Sammen med en certificeret Olympia-guide og vores egen lokale ekspert opdager du, hvor De Olympiske Lege starterde i det 8. århundrede f.Kr. Se resterne af et stadion, hvor 45.000 tilskuere jublede på deres yndlingsatleter, eksempelvis målstregen og gymnastiksalen ved vandet. Ved hjælp af en fælles iPad vækkes ruinerne til live, og du kan se, hvordan de engang så ud.Vi ser også ruinerne af Hera-templet, hvor den olympiske flamme blev tændt, og Zeus-templet, hvor statuen af Zeus - et af de syv vidundere i den antikke verden - stod engang. Derefter kører vi til det fascinerende arkæologiske museum for at se flere skatter og relikvier, inden vi tager til Olympia by. Her får du tid til at spise frokost og gå rundt blandt souvenirbutikkerne.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Zakynthos St. Dennis Festival med aftenbådtur
Udflugter & dagsture

Zakynthos St. Dennis Festival med aftenbådtur

Fyrværkeri, marcherende orkestre, gademad - fejringen af Sankt Dennis på Zakynthos er årets største begivenhed. Og du kan nyde den bedste udsigt på denne aftentur. Se processionen af præster i deres fineste klæder, og mød derefter de lokale i festbasaren. Maria, en af vores lokale guider, siger: "Fejringen af vores skytshelgen Dennis - lokalt kendt som Dionysos - er den vigtigste begivenhed i enhver zakynthianers kalender. Et af mine højdepunkter er det blændende fyrværkeri, som vi ser, når vi sejler tilbage til havnen".For at fejre øens skytshelgen kommer hele Zakynthos ud for at fejre den 24. august. Du kan deltage i festlighederne og tage til Zakynthos by sidst på eftermiddagen. Tag plads i folkemængden for at se processionen først, før du får mulighed for at mingle med de lokale ved madboderne og i basaren. Maria siger: "Der vil være masser af lokale delikatesser på tilbud, herunder traditionelle søde sager, ristede kastanjer og min favorit - loukoumades - en typisk græsk donut med honning".Og det bedste er endnu i vente. Når nattehimlen begynder at ankomme, kan du nippe til et glas vin og læne dig tilbage, mens du sejler rundt i havnen. Sæt dig til rette for at sidde på første række til det spektakulære fyrværkeri. Du slutter dagen med festlighederne på et festligt niveau, mens du sejler tilbage til land. Når festlighederne er slut, venter bussen på dig for at køre dig tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

St. Nicholas-stranden dagstur med valgfri tur i bananbåd
Aktiviteter

St. Nicholas-stranden dagstur med valgfri tur i bananbåd

Zakynthos er velsignet med skønne strande, men St. Nicks slår de fleste. Beliggende på den østlige del af Vasilikos-halvøen, er det en af øens mest populære strande – og med god grund. Det er ikke kun stedet at se og blive set, der ligger også en smuk lille kirke ovenfor stranden.Vi kører til dette dejlige sted i Vasilikos – en af de smukkeste dele af Zakynthos – for at tilbringe en dag med sjov og afslapning på stranden. Deluxe solstole og paraplyer er inkluderet i prisen, sammen med en velsmagende grillbuffet til frokost. Du kan enten læne dig tilbage og nyde udsigten eller tage en svømmetur i havet. Og for de mere eventyrlystne, er der en gratis tur med en Bananbåd. St. Nick's er berømt for sit store uvald af vandsport, og som vores gæst får du rabat. Og husk at besøge den hvide kirke på bakken over stranden – det er som skabt til selfies

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Transport til Zakynthos by
Udflugter & dagsture

Transport til Zakynthos by

Med denne transport er det nemt at udforske Zakynthos hovedby. Du bliver hentet på dit hotel og kørt direkte til byen, hvor du kan tilbringe eftermiddagen som du har lyst til - det kan være med shopping, sightseeing eller prøvesmagning af lokale delikatesser. Der er masser at se og foretage sig.

Gratis afbestilling
Elektronisk Billet
Udflugt til Kaptajn Corellis Kefalonia
Udflugter & dagsture

Udflugt til Kaptajn Corellis Kefalonia

Mystiske bjerge, grønne dale, skjulte grotter og azurblåt vand der glitrer i solskinnet – Kefalonia er en skønhed. Tag færgen fra Zakynthos og oplev øens mest pittoreske steder, blandt andet Melissanigrotten og Myrtosbugten.Lige nord for Zakynthos ligger den smukke ø Kefalonia. Vi sejler forbi bjerge og ser klipper stige højt op fra havet på vores vej til Pessada havn. Det første stop er Drogarati-grotten, hvor vi kommer ind i en stor hule og bliver blændet af de mange stalaktitter og stalagmitter. Vi fortsætter til Melissani Lake for at tage på en bådtur i en underjordisk lagune, hvor det lyse blå vand glimter i solen.Næste stop er kystbyen Agia Efimia, hvor du får tid til at spise frokost. Om eftermiddagen er der et fotostop ved Myrtosbugten - der blev berømt som indspilningssted for filmen Kaptajn Corellis Mandolin. Turen afsluttes med lidt tid på egen hånd i Argostoli, øens hovedby.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Zakynthos

Der er tale om to øer i én. Den hedder Zakynthos på græsk, men er også kendt under det italienske navn Zante, og denne dobbelte personlighed er en af øens største attraktioner. Den barske nordlige del er rodfæstet i ældgamle traditioner, mens den ubekymrede sydlige del er et kosmopolitansk hotspot, der summer af festglade mennesker. Uanset om du tager op eller ned på øen, kan du forvente en vild tur. Smugglers Cove, øens mest ikoniske attraktion, kan kun besøges ad søvejen, så en bådtur er et must. Og hvis du vil have en familiedag, er St. Nicholas-stranden, den nærliggende Marathonisi (Turtle Island) og vandlandet Water Village et godt bud på en god oplevelse for hele familien.

De seks bedste ting at foretage sig på Zakynthos

1. Opdag et skibsvrag

Som en magnet har det rustne skrog af Panagiotis tiltrukket mange til Navagio-stranden siden 1980. Skibsvraget er så berømt, at stranden nu er kendt som Smugglers Cove og er et af de mest fotograferede steder i Grækenland. Den er omkranset på tre sider af stejle klipper og kan kun nås ad søvejen. Der er et stort udvalg af bådture, som bringer dig til den hvide strand med de hvide småsten.

2. Marathonisi

Den træbeklædte Marathonisi er berømt for sin nordlige strand og gennemsigtige vand. På alle måder ville denne ubeboede ø være en fantastisk dagstur. Men det, der gør øen endnu mere tiltalende, er, at den fra maj til oktober er redeplads for skovskildpadder. Du vil måske kunne se dem svømme i vandet eller på stranden. En fantastisk udflugt for hele familien.

3. Opdag øens historie

Højlandet, der dækker den vestlige halvdel af øen, er hjemsted for nogle af Zakynthos mest berømte klostre. Og der er få bedre måder at opleve dem og deres uvurderlige græsk-ortodokse freskoer og ikoner på end på en tur i firhjulstrækker, der kombinerer eventyr og kultur. Det er også en fantastisk måde at opdage fjerntliggende landsbyer langt fra kysten på. Klostrene Yperagathos, Anafonitria og Agios Georgios er de bedste klostre at besøge.

4. Find den olympiske ånd

Zakynthos er kun en kort færgetur væk fra det græske fastland. Og en af de mest populære dagsture fra øen er til det antikke Olympia, det åndelige hjemsted for de moderne Olympiske Lege. Gå rundt i ruinerne af stadionet, og tag et smut på det storslåede museum, der huser en samling af genstande, der er fundet på stedet. En anden praktisk udflugt er til øen Kefalonia. Den er berømt for filmen Kaptajn Corellis mandolin, og dens grotter og underjordiske søer.

5. Fest natten lang

Øens festhovedstad er fyldt med barer og klubber. De fleste ligger langs Laganas-vejen i den vestlige ende af byen. Det er ikke for sarte sjæle, og intet er forbudt her. Der er festbåde om dagen, og om natten kan du vælge mellem et utal af fester.

6. Spænding med vandsport

På Zakynthos er det nemt at rive sig løs fra poolen. Øen er velsignet med familievenlige strande som f.eks. strandene ved Kalamaki, Gerakas og den 8 km lange Laganas-strand. Og så er der St. Nicholas-stranden, som er et mekka for vandsport. En anden form for vandsjov kan man finde i øens to vandparker, Water Village og Tsilivi Waterpark.