Kurv
10 Aktiviteter
Sort by:
Nessebar med guidet rundvisning fra Obzor
Udflugter & dagsture

Nessebar med guidet rundvisning fra Obzor

Der er en grund, at Nessebar kaldes "Sortehavets perle", for det er en skattekiste af kulturarv uden sidestykke på Bulgariens kyst. Gå gennem de gamle gyder med din lokale guide og rejs tilbage i tiden. Penka, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Bygninger og monumenter fra det 5. århundrede er stadig i brug i dag i Nessebar, hvilket gør det til et levende museum. Med sin strategiske beliggenhed har Nessebar altid været et knudepunkt for handel, og for over 2500 år siden blev penge opfundet her og første gang brugt i handel".Efter afhentning i Obzor kører vi til Nessebar og begynder med en guidet rundvisning til fods i den gamle bydel, som ligger kompakt på en smal halvø, der stikker ud i Sortehavet. Mens du vandrer gennem gyder, der er omkranset af overhængende træhuse, vil du møde de gamle byzantinske kirker eller ruiner fra den klassiske oldtid. Denne smalle halvø er så rig på historie, at den er på UNESCO's Verdensarvsliste. Nessebar afspejler den arkitektoniske udvikling på hele Balkan- og i de østlige Middelhavsregioner.Din guide forklarer dig byens historie og kultur, hvor nogle monumenter dateres helt tilbage til det 5. århundrede, og ledsager dig på dit besøg i den rigt udsmykkede indre af Skt Stephens Kirke. Når du har beundret freskoerne, kan du, hvis du har valgt den inkluderede frokost, gå til en restaurant for at nyde en treretters lokal menu. Om eftermiddagen er der tid til at udforske på egen hånd.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Aqua Park i Nessebar
Udflugter & dagsture

Aqua Park i Nessebar

Sol, vandrutsjebaner og solcreme er på dagens program i Aqua Park Nessebar. Adrenalinen stiger, mens du prøver parkens 25 vandrutsjebaner, kaster dig rundt i bassinerne og hviler i liggestolene mellem aktiviteterne. Her er der virkelig noget for alle aldersgrupper og smagsretninger.Der er sørget for transporten, så alt hvad du har brug for er eventyrlyst og dit badetøj. Sus ned ad Spiral og Phantom eller land i Deep Blue. Så er der også Slalom, der skal tackles, samt prøv at tæmme Wild Cobra og en lang række andre vandrutsjebaner.Indimellem kan du slappe af i de to floder, svømmebassinerne med hydroterapi eller i jacuzzien. Børnene kan tilbringe deres tid i Water Castle og poolen, eller planlæg efter at se et af de mange shows i løbet af dagen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Action Aquapark Sunny Beach
Billetter og arrangementer

Action Aquapark Sunny Beach

Tag med på en dagsudflugt for hele familien, hvor der venter vandrutsjebaner, aktivitetsbassiner og andre forlystelser. Du tilbringer en dag blandt attraktionerne i Burgas Action Aquapark, mens du nyder solen i de hyggelige og skønne omgivelser.Vil du afkøles fra varmen og middagssolen er Action Aquapark Sunny Beach det rette sted. Du kan overvinde din frygt i de ekstreme baner som Kamikaze, Freefall og Turbolence. Og børnene vil også elske det, med familievenlige attraktioner som Wave Pool og Lazy River.De kan også besøge Kids 'Zone med Adventure Island, Water Castle og meget mere, mens du læner dig tilbage i en liggestol og slapper af. Her er også omklædningsrum, brusere og parasoller samt barer og restauranter at vælge imellem.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Nessebar på rundvisning og katamaransejlads
Udflugter & dagsture

Nessebar på rundvisning og katamaransejlads

Denne tur byder på en guidet rundvisning blandt Nessebars seværdigheder. Når vi har udforsket "Sortehavets perle", sejler vi ud i bugten på en særlig båd – nemlig den største luksuskatamaran der sejler langs den bulgarske kyst.Når vi kommer til Nessebar, tager guiden os med på en fascinerende rundvisning i denne by, der er med på UNESCO verdensarvsliste. Vi udforsker dens rige historie, træhusene og de smalle, snoede gader. Herefter bliver vi budt velkommen om bord på katamaran med en drink, mens besætningen gør klar til at sætte sejl for vores tur tværs af bugten og langs den dramatiske kystlinje.Kaptajnen kaster anker ved et passende smukt sted, og der bliver masser af tid til svømning og snorkling mens besætningen forbereder en lækker frokost. Bagefter returnerer vi til Obzor med bus.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Varna byvandring og shoppingtur fra Obzor
Aktiviteter

Varna byvandring og shoppingtur fra Obzor

Besøg Varna for en shoppingtur og en panoramisk spadseretur i den gamle bydel. Vandreturen bringer os til alle byens bedste attraktioner og inkluderer et besøg i Dormition of the Mother of God-katedralen, hvor du hører historien om dette imponerende ortodokse tempel.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Balkan Mountains Off-Road Safari
Aktiviteter

Balkan Mountains Off-Road Safari

This multi-activity 4x4 safari in the Balkan Mountains is jam-packed with fun. There's a mini off-road adventure on quad bikes to kick off the day before more fun with archery and air rifle shooting. Next, it's into the hills of the Balkan Mountains with several river crossings to navigate and a photo stop at a viewpoint. After stopping in Kableshkovo for lunch in a local restaurant, the off-road fun continues towards Poroy for a tasting of herbal honey before heading back to base.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Tur til Sozopol og Nessebar
Udflugter & dagsture

Tur til Sozopol og Nessebar

Bulgariens Sortehavskyst er en guldgrube af gamle byer og historiske byer. Med så mange ting at se, er denne tur billetten dertil. Udforsk det gamle Sozopol, nyd en traditionel frokost og besøg Nessebar, der er opført på UNESCOs Verdensarvsliste, med denne actionfyldte oplevelse.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Action Aquapark from Obzor with Transfer
Billetter og arrangementer

Action Aquapark from Obzor with Transfer

Escape to another world at Action Aquapark in Sunny Beach with this exhilarating full day trip. You'll feel the adrenaline flow the moment you arrive and cast your eyes over the slides, pools and landscaped gardens. Hold your breath as you plunge down the Freefall, the Kamikaze or the Turbolence – and you'll want to do them again.Grab a buoy and head to the Uphill Navigator water roller coaster, which takes you up, down, in and out for more than 160 metres through a kaleidoscope of tunnels. And if you dare, Extreme hits speeds of up to 70km/h – how loud can you scream?A kid's pool, an Adventure Island and a Water Castle mean there's plenty to keep the children occupied. There's also attractions for the family such as the Giant Slide, the Crazy River and the wave pool as well as a mini zoo. A shuttle bus departing from Obzor drops you off at the park, where you are free to enjoy a day of spills and thrills in the sun.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Khans telt
Billetter og arrangementer

Khans telt

En vild bulgarsk aften. Få kan sidde stille på en aften i Khans telt. Du nyder en klassisk fire-retters middag og et cabaret-show i verdensklasse fra en international trup. Og panorama-baren har desuden en fantastisk udsigt over Sunny Beach.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Private yacht tour from Varna
Aktiviteter

Private yacht tour from Varna

Discover the most beautiful places on the Bulgarian coast, sail across the Black sea, enjoy food and drinks abouard a wonderful yacht.

Varighed fra 1 hour til 8 hours
Sprog:

en, ru 

Privat Tur

Introduktion til Varna

Varna er en sol- og stranddestination i Bulgarien, der har det meste. Byen har en imponerende kulturel og historisk arv, og den er porten til rustikke landsbyer i indlandet. Den er et godt udgangspunkt for at besøge de smukke strande ved Sortehavet. Bulgariens tredjestørste by huser for det største romerske badekompleks i landet. Og her er også et højt vurderet arkæologisk museum fyldt med uvurderlige genstande fra flere tusinde år tilbage i tiden. Byen er ideel for vandsportsentusiaster med mange muligheder for windsurfing, paragliding og meget mere. Uanset om du er på udkig efter kultur, natur eller sol, så har Varna det hele.

De seks bedste ting at foretage sig i Varna

1. Opdag Varnas enestående historie

Varna har Bulgariens største havn og har været et vigtigt socialt, økonomisk og kulturelt centrum i mere end tre årtusinder. Og du kan mærke historiens indvirkning, når du slentrer rundt i den gamle bydel. På Det Arkæologiske Museum i Varna kan du finde verdens ældste kendte guldskat, som er blevet dateret til mere end 6.000 år siden. Den blev afdækket i byens gamle nekropolis. Et yngre, men lige så imponerende syn, er den katedralen Dormition af Guds Moder. 20 minutters kørsel fra byen ligger grotteklostret Aladzha, et helligt ortodokst sted, der er berømt for dets mosaikker og freskoer.

2. Udforsk Nesebar, "Sortehavets Perle"

Denne historiske by, der ligger knap 2 timers kørsel fra Varna, kaldes "Sortehavets perle". Og det er der en god grund til. Nesebar er et populært udflugtsmål. Når du slentrer rundt i byen, vil du føle dig som om, du er rejst tilbage i tiden. Den gamle bydel, som har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1983, ligger på en lille halvø, som tidligere var en ø. Der er ikke færre end 40 kirker i Nesebar, hvoraf den ældste er fra det femte århundrede. Men på trods af et så stort udvalg er der én, som man absolut skal besøge - Sankt Stefans Kirke. Den er kendt for sine rige udsmykninger og freskoer. Efter al den sightseeing kan du gå ind på en af restauranterne ved havet for at nyde en typisk bulgarsk frokost.

3. Besøg Bulgariens største romerske badekompleks

I den sydlige del af Varna, nær stranden, er der udgravninger af et stort romersk badekompleks. Det stammer fra det første århundrede, da romerne beboede byen Odessos. Badene er det fjerdestørste romerske termiske kompleks i Europa. Under et besøg kan du gå gennem det arkæologiske område og forestille dig, hvordan det var for århundreder siden. Vi anbefaler, at du tager af sted om aftenen, da belysningen gør det endnu mere dramatisk og mystisk.

4. Nyd sjove aktiviteter i vandparkerne

Er du klar til lidt spænding og sjov? Du kan finde adskillige vandparker i nærheden af Varna. I Aquapark Nessebar er der ikke færre end 38 rutschebaner. Den ene mere spændende end den anden og masser af attraktioner for alle aldre. Efter at have rutschet ned ad Giant Slalom og Lightning kan du slappe af i en af barerne eller på en liggestol. Et andet populært vandland er Action Aquapark Sunny Beach. Det kan prale af 30 vandattraktioner for unge og gamle. De vovemodige kan prøve glide ned ad Free Fall. Hvis du kommer med hele familien eller med venner, kan du tage ned af Multislide sammen.

5. Slap af på Varnas skønneste strandes

Varna-regionen har nogle af de bedste sandstrande ved Sortehavet. I Sunny Beach finder du en 8 km lang sandstrand med klitter i baggrunden. Det er en dejlig strand for børnefamilier, men den kan være lidt støjende på grund af de festglade mennesker. En af de bedste strande ligger lidt længere væk, men er værd at tage af sted for. Golden Sands Beach er en lidt roligere strand med, som navnet antyder, gyldent sand. Desuden har kysten også gode vandsportsfaciliteter, hvis du ønsker lidt mere action, og der er et livligt natteliv om sommeren.

6. Beundre Sortehavskysten fra vandet

At beundre kysten fra land er én ting, men hvis du virkelig vil se Sortehavskystens skønhed, anbefaler vi, at du tager på en bådtur. Der er adskillige muligheder, både om dagen eller om eftermiddagen. Uanset hvad du vælger, vil du nyde udsigten til den rå og bjergrige kyst. Slap af med en drink i hånden, hop i vandet for at køle dig af og nyd en helt afslappende oplevelse.