Kurv
Varna
Varna

Bulgarien

Ting at foretage sig Varna

Oplevelser Varna

Sorter efter:

Price (per adult)

DKK
DKK

Pickup at Hotel

Categories

Tickets option

Opdag Nessebar på rundtur fra Obzor
Udflugter & dagsture

Opdag Nessebar på rundtur fra Obzor

Der er en grund til at man kalder Nessebar for "Sortehavets perle" - det er en skattekiste af kulturarv ved Bulgariens kyst. Bare det, at slentre gennem de gamle stræder er som at rejse tilbage i tiden.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Det skjulte Bulgarien på rundtur fra Obzor
Udflugter & dagsture

Det skjulte Bulgarien på rundtur fra Obzor

Oplev Bulgariens skjulte steder i det indre af landet på denne formiddagsrundtur. Du kan forvente at besøge gårde, smage på lokale fødevarer og drikkevarer, spise frokost på en historisk restaurant og smage lokale vine på en vingård.Vi starter om morgenen og kører til landsbyen Kosharitsa i det indre af landet for at besøge en bigård. Du vil smage den rene naturlige honning samt mjød og sød honningbrændevin, der produceres her. Næste stop er højlandsbyen Kozichino, hvor du kan se en kartemaskine bearbejde uld, og se hvordan bulgarsk yoghurt bliver fremstillet.Vi stopper ved et destilleri for at smage på brandy, og du kan også overvære en opvisning i folkloristiske sange og danse, inden der er pause til en sen frokost. Der vil også være "den bedste banitsa"-bagekonkurrence, hvor du kan øve dine bagefærdigheder. Som afslutning på rundturen besøger vi DiVes Winery og får en rundvisning og smager deres lokale vine af høj kvalitet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Nessebar og katamaransejlads
Udflugter & dagsture

Nessebar og katamaransejlads

Denne tur byder på en guidet rundvisning blandt Nessebars seværdigheder. Når vi har udforsket "Sortehavets perle", sejler vi ud i bugten på en særlig båd – nemlig den største luksuskatamaran der sejler langs den bulgarske kyst.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Laboratory 2 Escape Room Ticket
Aktiviteter

Laboratory 2 Escape Room Ticket

One laboratory. 60 minutes to escape. Following the mysterious disappearance of Dr Freeman, you and your team must find clues, solve puzzles and unearth the secrets of his experiments in your bid for freedom. A mix of mental and logical challenges await as you concentrate on one thing – escaping. Have you got what it takes to make it out in time?

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Varna

Varna er en sol- og stranddestination i Bulgarien, der har det meste. Byen har en imponerende kulturel og historisk arv, og den er porten til rustikke landsbyer i indlandet. Den er et godt udgangspunkt for at besøge de smukke strande ved Sortehavet. Bulgariens tredjestørste by huser for det største romerske badekompleks i landet. Og her er også et højt vurderet arkæologisk museum fyldt med uvurderlige genstande fra flere tusinde år tilbage i tiden. Byen er ideel for vandsportsentusiaster med mange muligheder for windsurfing, paragliding og meget mere. Uanset om du er på udkig efter kultur, natur eller sol, så har Varna det hele.

De seks bedste ting at foretage sig i Varna

1. Opdag Varnas enestående historie

Varna har Bulgariens største havn og har været et vigtigt socialt, økonomisk og kulturelt centrum i mere end tre årtusinder. Og du kan mærke historiens indvirkning, når du slentrer rundt i den gamle bydel. På Det Arkæologiske Museum i Varna kan du finde verdens ældste kendte guldskat, som er blevet dateret til mere end 6.000 år siden. Den blev afdækket i byens gamle nekropolis. Et yngre, men lige så imponerende syn, er den katedralen Dormition af Guds Moder. 20 minutters kørsel fra byen ligger grotteklostret Aladzha, et helligt ortodokst sted, der er berømt for dets mosaikker og freskoer.

2. Udforsk Nesebar, "Sortehavets Perle"

Denne historiske by, der ligger knap 2 timers kørsel fra Varna, kaldes "Sortehavets perle". Og det er der en god grund til. Nesebar er et populært udflugtsmål. Når du slentrer rundt i byen, vil du føle dig som om, du er rejst tilbage i tiden. Den gamle bydel, som har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1983, ligger på en lille halvø, som tidligere var en ø. Der er ikke færre end 40 kirker i Nesebar, hvoraf den ældste er fra det femte århundrede. Men på trods af et så stort udvalg er der én, som man absolut skal besøge - Sankt Stefans Kirke. Den er kendt for sine rige udsmykninger og freskoer. Efter al den sightseeing kan du gå ind på en af restauranterne ved havet for at nyde en typisk bulgarsk frokost.

3. Besøg Bulgariens største romerske badekompleks

I den sydlige del af Varna, nær stranden, er der udgravninger af et stort romersk badekompleks. Det stammer fra det første århundrede, da romerne beboede byen Odessos. Badene er det fjerdestørste romerske termiske kompleks i Europa. Under et besøg kan du gå gennem det arkæologiske område og forestille dig, hvordan det var for århundreder siden. Vi anbefaler, at du tager af sted om aftenen, da belysningen gør det endnu mere dramatisk og mystisk.

4. Nyd sjove aktiviteter i vandparkerne

Er du klar til lidt spænding og sjov? Du kan finde adskillige vandparker i nærheden af Varna. I Aquapark Nessebar er der ikke færre end 38 rutschebaner. Den ene mere spændende end den anden og masser af attraktioner for alle aldre. Efter at have rutschet ned ad Giant Slalom og Lightning kan du slappe af i en af barerne eller på en liggestol. Et andet populært vandland er Action Aquapark Sunny Beach. Det kan prale af 30 vandattraktioner for unge og gamle. De vovemodige kan prøve glide ned ad Free Fall. Hvis du kommer med hele familien eller med venner, kan du tage ned af Multislide sammen.

5. Slap af på Varnas skønneste strandes

Varna-regionen har nogle af de bedste sandstrande ved Sortehavet. I Sunny Beach finder du en 8 km lang sandstrand med klitter i baggrunden. Det er en dejlig strand for børnefamilier, men den kan være lidt støjende på grund af de festglade mennesker. En af de bedste strande ligger lidt længere væk, men er værd at tage af sted for. Golden Sands Beach er en lidt roligere strand med, som navnet antyder, gyldent sand. Desuden har kysten også gode vandsportsfaciliteter, hvis du ønsker lidt mere action, og der er et livligt natteliv om sommeren.

6. Beundre Sortehavskysten fra vandet

At beundre kysten fra land er én ting, men hvis du virkelig vil se Sortehavskystens skønhed, anbefaler vi, at du tager på en bådtur. Der er adskillige muligheder, både om dagen eller om eftermiddagen. Uanset hvad du vælger, vil du nyde udsigten til den rå og bjergrige kyst. Slap af med en drink i hånden, hop i vandet for at køle dig af og nyd en helt afslappende oplevelse.